Kje pametni nasveti glede mode?
Nekako opažam, da moje omare niso niti približno napolnjene z aktualnimi kosi oblačil. Ponavadi grem v trgovino, nekaj kupim in potem nimam kam kombinirat. Groza! Kako se ve odločate za nakup oz. osvežitev garderobe? Kje črpate ideje? Kupujete sproti? Kje v Ljubljani je najbolj primerno kupovati po zmernih cenah? Imajo trgovine koristne stiliste, ki znajo svetovati? Pomagajte mi z nasveti… vse bo dobrodošlo, ker sem danes izpraznila tri četrtine omar.
BF
en nasvet glede kombiniranja oblačil: jaz vedno kupim kos garderobe za dodatek k nečemu kar že imam in nosim, upoštevam stil, barve – vse od oblačil do čevljev. kje kupiti? kaj pa vem, tudi jaz se zadnje čase ne znajdem okoli tega. mogoče res Emporium kjer ti strokovno svetujejo, te oblečejo v skladu s tvojimi željami, je pa Emporium kar drag, odvisno od oddelka
Stara sem skoraj trideset. Rada bi se oblekla nekje med športim in elegantnim. Navdušujejo me pisane nogavice, gamaše…. Upam, da za to nisem prestara. Cenovno sežem nekje v srednji razred. Torej razni Versaceji ipd. odpade. Saj mi je vse, kar je letos moderno všeč, samo ne vem kje kupit in kako skombinirat. V službi nisem, sem mama in žena- zaenkrat. Obiskujem pa jezikovne tečaje in vsaj štirikrat na teden se moram mal zrihtat.
Punce hvala, zlate ste!
BF
Jst isto kupujem glede na to kaj že imam v omari oz. če že kupim kej x pol kupim spodnji in zgornji del, da lahko skup oblečem…drugače bi pa pomoje dost uredu stvari dobila v Mangu kjer so oblačila nekje med mladostnim in mal resnejšim videzom…mislm da se tm najdejo lepe stvari tako za prosti čas kot tudi za službo oz. kakšne večerne priložnosti. Pa še dokaj zmerne cene ima.
Mislim pa da je najbolje izbirat stvari v katerih se ti res dobro počutiš in mogoče dat kak modni detajl zraven, ker če se boš čist kreki oblekla bo efekt prej obraten kot pozitiven..ne glede na modo..klasika bo vedno klasika.
Forum je zaprt za komentiranje.