Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje nakupujete “velikanke” :)?

kje nakupujete “velikanke” :)?

visoka sem 180 cm in imam full težave dobit dovolj dolge hlače, majice z dovolj dolgimi rokavi in predvsem čevlje, ki morajo poleg tega, da so veeeeeeeelike, biti tudi brez pete……
je kje katera, ki je že rešla ta problem ali pa le ve za kakšno trgovino, kjer bi lahko tudi jaz bila malo bolj izbirčna, ne pa, da moram kupit vse, kar je približno primerne velikosti, ne glede na to, ali mi je zadevščina sploh všeč ali ne…..
full hvala!

Tudi sama sem med višjimi (173) in imam ful dolge noge, tako so mi klasične hlače vse prekratke. Sem pa našla firmo, ki dela tudi za visoke: Top shop v Emporiumu in v Nami (4.nadst.).

Pošlji oblikovano (30-11-04 09:12)

ojla, imaš glih tak problem kot jaz:
tudi jaz sem visoka 180cm, dolge noge, dolge roke, vsaka cunja prekratka – skratka obup!

Sem našla pa rešitev, ki je kolkor toliko uredu:

Hlače so od Wit boya ful dolge, tako da s tem ni več problema. Majičke si pa nabavljam od s´oliverja, so rokavi glih prov dolgi (ampak res glih za glih)

Jest sem isto visoka, nosim 42 konfekcijko, pa ni panike. Vse dobim, izogibam se samo Witboya, kjer majo res cuckana oblačila, pa še tam kakšno jopico ujagam. Problem nastane, tako kot pri tebi, pri čevljih. Kupujem pač malenkost bolj športne čevlje, sem in tja urajmam kaj bolj finega, takrat jih tudi kupim, pa potem hlače čevljem prilagajam, ne čevlje hlačam.Imam nogo 41/42 tam tam. Problem…, je pa res, da ne zapravim ves denar za čevlje, ker nimam možnosti kupit vseh čevljev, ki so mi všeč.
LP, pa še enkrat, ni tko hudo, vzemi si čas

hvala za tako hitre odgovore…..bom šla malo na okrog, da preverim ustreznost na lastnih nogah 🙂 kaj pa čevlji? s tem nimate težav? jst, na žalost, full velike……

Ne26ka….moja noga je še za spoznanje večja….42 pa tudi 43….tko, da….katastrofa! do 42 še nekako gre…..43 pa nikakor…samo teniske, ki pa niso primerne za vsako priložnost…..hvala za odgovor…

Ja jest močno upam, da pridejo boljši časi tud za nas mal večje. Ubistvu ne vem, kaj se še čaka.

LP

V Peku v Trzicu v industrijski trgovini majo tud zenske cevlje stevlika 42 in 43…enake modele kt jih prodajajo v Lj ali drugje..pa se kksne druge modele od prejnjega leta itd.
Svetujem da greste pogledat tja.
Drgac pa hlace, puloverje itd. sm skoz kupovala v h&M u v Avstriji (sm tud 180 cm visoka) kjer so mel ze par let nazaj dost dolge hlace in rokave itd.
zanc sm nasla kavbojke tud v Marks& Spencer pise pa prolonged. 🙂

www.studentarija.net

cool, hvala!

dolge hlače imajo tudi v street one v city parku, model ronja superlong do št. 42 in so kar dolge
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close