Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najugodnejša električna energija?

Kje najugodnejša električna energija?

Prvič živim sama, pa me zanimajo vaše izkušnje,  gorivo redno točim na Petrolu, imam veliko pik. Ali se najbolj splača vzeti električni energijo pri Petrolu?

Hvala za nasvete.lp

Ko sem pred časom gledal in preračunaval kaj je najugodnejše zame je bil to Gen-I. Najdražja sta bila pa ECE in Elektro energija. Razne pike, zvestobe, klubi in podobno je metanje peska v oči.

Meni nic ne stane; uporabljam sosedovo. Zelo dobro skriti kabelj in je.

http://primerjalnik.agen-rs.si/index.php?/kalkulatorelektrika/kalkulator/action/IzbiraOdjemalca/Podstran/PrimerjavaPonudb

kje je omreznina najcenejša?

Odgovor na objavo uporabnika
looolll, 02.09.2021 ob 14:39

kje je omreznina najcenejša?

povsod

Gen i je najcenej. Razne pike in podobne bedarije. Ne hvala.

Ce ze tocis bencin je pa najcenejsi na hoferjevih crpalkah, ki so si cer od OMVja in se tam prispara bistveno vec kot pa ce si zvest Petrolu in potem koristis tiste njihove tocke in nalepke in ne vem kaj se vse za miceno cenejsi strom.

Aja pa morda pospegaj se pri Energiji Plus. Vedno majo neke akcije in potem ko se iztece magari zamenjas na gen i.

Odgovor na objavo uporabnika
Gen i, 02.09.2021 ob 18:29

Gen i je najcenej. Razne pike in podobne bedarije. Ne hvala.

Ce ze tocis bencin je pa najcenejsi na hoferjevih crpalkah, ki so si cer od OMVja in se tam prispara bistveno vec kot pa ce si zvest Petrolu in potem koristis tiste njihove tocke in nalepke in ne vem kaj se vse za miceno cenejsi strom.

Kakšno kvaliteto goriva pa ima OMW oz. Hoferjeve črpalke. Včasih vem da so bili precej boljši od Petrola, a se je le ta zadnja leta precej popravil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close