Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najti resno žensko?

Kje najti resno žensko?

Odgovor na objavo uporabnika
top dec, 31.12.2021 ob 08:57

Pa kaj je s temi samskimi ženskami, vse neke neresne?

Iščem po spoznavnih portalih, večina jih niti ne odgovori.

Če katera odgovori, se pa izkaže, da je grda.

Zanimajo me samske ženske, ki si želijo familijo. jih povprašam na to temo pa se zgrozijo češ, da sem zamudil vlak, da kaj sem pa do sedaj delal. Star sem 48 in ja, moški imamo še dovolj časa za otroke narediti.

Pa seveda one bi imele mladega. Če 30 letnico kaj vprašam, takoj viha nos. Tako, da pecam tam okrog 40. Ampak skoraj vse imajo otroke. Pa bi kvečjemu malo zabave, ne bi skupnega življenja.

Če je samska brez otrok, jo zanima, če športam, potujem. Ker te frfle bi samo športale in potovale. Kaj pa resno življenje?

Ti si top budalo. Vsaka ki se te izogne, je srečna

Policija ima vsako leto hisno licitacijo. Pojdi se tja pogledat. Veckrat se tam najde kaj pametnega.

Otroc se pri 48tih ne delajo, ker ne boš sfolgal novorojenčka, dojenčka, malčka, mulca, najstnika.. bodi resen no! Kje bo šele čas da še babi pečeš potico in krofe!

S tem se ravno ne strinjam.

Nekateri pač delajo kariero in preprosto nimajo časa za družinsko življenje.

Pa mislite, da si ne želijo družine?

Seveda si jo in če imaš službena potovanja itd… Bo družina bolj malo imela od očeta in moža. Edino na bančnem računu se ponavadi pozna 🙂

Nobeden ni ničesar zamudil. 🙂 tako, da ne blebetat o zadnjih vlakih itd… To je zastarelo.

Sicer pa nekdo s triletno šolo lahko pri 20 začne redno delat in ima tudi vse pogoje za otroke.

Otroke imet pa tudi ni kar tako še posebej z minimalno plačo in krediti. 🙂

Nekateri nimamo otrok in nimamo kreditov 🙂 ker smo delali kariero in s tem tudi sedaj kar lepo živimo in to brez kreditov. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
top dec, 31.12.2021 ob 17:29

Ja, to, da je v kondiciji, je važno. To se strinjam. Saj sam sem tudi fit, grem vsaj 4x na teden na fitnes, tečem in tako naprej.

Ampak, ko ti pa po vsaki službi gre namesto domov, na kolo, na vadbo, plavat ali kaj vem kaj. To pa je preveč. Jaz nekako pričakujem, da imava po službi skupno kosilo. Ne, da pride ona zvečer domov vsa prešvicana.

Pa ja, seveda bi šel na sprehod z njo, v gore. Ampak ne bi se pa na prvem srečanju z neznanko z neta sprehajal pa šel v gore pa na kolo pa kaj vem kam. Za prvo srečanje pa si res predstavljam, da greva nekaj spit. Zaradi mene lahko tudi sok, če noče kave. Ali pa torto ali pa pico, če ne pijače.

Hja, če sem samski, še ne pomeni, da sem menih. In poročene so odlične za seks. Po seksu nič ne sitnarijo, gredo lepo domov k možu.

Seveda tudi pri poročenih velja, da ne seksam s takimi, ki so fenice resničnostnih šovoov, tračev, ki imajo umetne kremplje, ki so na polno našminkane. Tudi, če je samo za seks, mora imeti kaj v glavi ,ne biti ena grda, zašminkana kura z dolgimi rdečimi kremplji.

Kaj imaš to za en šiht da ješ kosilo doma? Ne poznam dobesedno nikogar ki je za kosilo doma, razen enega kolega ki dela v proizvodnji in teden ko je dopoldan konča ob dveh. Vsi končajo ob štirih ali pa še kasneje. Jaz recimo ob petih. Jasno jem kosilo v službi. In ja po službi greš na šport če nimaš obveznosti z družino. Potem pa domov pod tuš, večerjo skuhat in uživat v večeru. In ti štirikrat na teden športaš ona pa vsak dan po službi – torej petkrat? Groteskno res. Povej ji da lahko samo štirikrat! In to takrat ko je tebi kul čas. Če ima šiht do petih naj menja da bo lahko s tabo kosilo jedla. Mislm grow up. Mater moraš bit težak človek za popizdt. Kdo bo to prenašal. 40 letnica ki se bo prilagodila 100% tvojemu časovnemu razporedu. No vso srečo. Veš ljudje ki nismo ravno direkt iz srednje šole imamo tudi svoje navade. Tako kot jih imaš ti. In večina se ni pripravljena čisto vsemu kar ima v življenju in načinu življenja ki ga ima nekomu novemu prilagodit brez da se on kakorkoli prilagodi njim. Kupi si psa pa ga natreniraj da bo delal vse kar ti hočeš. Mislim svet se ne vrti okoli tebe. Ne vem zakaj se še naprej sam s sabo (in z čudovitimi poročenimi) ne zabavaš, ker itak ni šans da najdeš koga ki je tako popoln kot ti in bo kompatibilen s tabo. Nobena normalna, odrasla ženska s svojim življenjem in ne morš verjet verjetno tudi svojimi željami in načrti za življenje ne bo v sekundi ko te bo zagledala pozabila na to in te prosila da jo naučiš kako živeti. Kdo se bo sebi odpovedal zate? Sploh ker si rabljena roba nesposobn si samske prijateljice za zabavo najdt in naskakuješ vezane. Morala na višku. Res top deDc. Komaj čakajo ženske da se z neko skoraj 50 letno varalico razmnožijo in potem pri nedeljski maši s sosedovo ženo razglabljajo o izkušnjah kako ti ga najboljš potegnt da boš srečen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close