Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

a je zdej že “tisti” trenutek, ko te je treba trdno prijeti, naslonit na steno, da z naju strgaš obleko in se zdivjava …
ali greva še kakšen krog ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ce bi mi bli iskana roba potem, nebi bili samski se vedno.
Po iskani robi se pa vprasuje tudi , ce niso samski, tako kot mogoce vi nevem.
Samo jaz sem samski ker se se ne pocutim zrel za kaksno resno razmerje. Je pa res,

Samski bi naj bili povprasevana roba za tiste, ki si zelijo kaksno monogamisticno razmerje.
Zamene so veekakor zanimive samske, ker lahko, bi lahko z njo vzpostavil monogamisticno razmerje.
Bac eni imamo radi taka razmerja. So si pa ljudje seveda razlicni.

Tudi eni imamo mogoce neki drugi pristop, da ne skacemo kar tako v neke zveze. Nimam niti potrebe po kaksni zvezi. OZ se nisem nasel prave.
Meni se zdi nesmiselno skakti v kaknso zvezo samo zato da sem v neki zvezi , da imam dekle, oz zena.
Oz samo da nisem samski. Nimam dobenega problema biti samski. Dokler ne najdem prave, in monogamisticne.

In mislim da izkusnje nimajo nobene veze. Biti prijazen in ljubezniv zato nimajo veze dobene izkusnje.
In nimajo veze koliko je kateri star.

Mogoce ste res eni skakali v neke veze, ki niso bile ok. Meni je cisto vseenko v kake veze kiri skace ali iz njih. Pa ne vem zakaj bi morala partnerka imeti izkusnje. Vazno je srce. Ce ima dobro srce je dovolj.
Nevem kaj bi imele s tem izkusnje. Vseekakor pa oseba more biti samska oz. nevezana, da lahko ima clovek monogamisticno razmerje, to je pogoj ja. Ce seveda kdo zeli taksno razmerje.
Ne boli da imate dvojna merila za 40 letnika.
Jaz sem samo rekel, ce je ok, ce se nekdo ni bil v zvezi. Pa sem dobil odgovor, da ni ok.
Je ok. Pac potem jaz nisem taksen. Samo spraseval sem bolj v podrobnosti, da vidim ce jaz odgovarjam kriterijem. Pa ocitno ne.

In glese Zame2, da se ona ne misli matrati z nekimi samskimi. Nevem, kaj bi naj bilo s tem misleno, in ne vem kaj ti(vi) pricakujete od partnerja.
Jaz sem monogamist gospa. Jaz bi rad samo z eno samo osebo imel razmerje. Pac vsec so mi monogamisticna razmerja.

Ce pa vi tu misliti, da ste bili v napacnih razmerjih. Motiti se je clovesko, pri napakah vztrajati pa je neumno. Vi ze veste kaj delate.
Samo mislim pa da, ce smo docakali vsi okrog 40 je torej priblizno isto za nami. Cetudi eni nismo imeli dosti deklet ali zen, ali celo dobene.
Mislim, tako se mi zdi tukaj malo naspostljivo pisanje, do taksnih kot sem jaz, ce se nismo bili poroceni,
Lahko bi bili spostljivi do vsakekga, ne pa samo do tistih, ki je mogoce po vasih okusih ali pa po kriterijih. Milim tudi mi smo cloveska bitja. Mislim zivi in pusti ziveti.
In nismo vzrak skocili, ker nismo bili v resnem razmerju, kar koli bi ze naj to mislili. Najbrz smo bili, smao za nas je mogoce kaj drugo resno razmerje. ampak ker ste ne spostljivi. Verjemi mi da nembom skocil v neko razmerje smao zato, ker bi me mogoce potem kdo spostoval zaradi tega.
Se mogoce vi zato skacete v razmerja kar tako.

Mi je prav dobro tako kot sem, imam rajsi prijazne ljudi. Ki znajo spostovati vse ljudi. Ne pa samo tiste “izkusene”. Da se ta vas kriterij dosti pove o vas samoh kaj iscete.
Joj s kakimi ljudmi se tukaj pogovarjam.
Sem kar srecen da ne spadam v vas kriterij.

Lep pozdrav,
Avtor

Zna bit neki na tem. Ženske pač palijo na izkušene, raje bo vzela ločenca z otroki, kot pa nezkušenega 40 letnika, ki še nikoli v življenju ni seksal.[/quote]

Točno tako. Plus tega, da moški, ki že ima otroke, ne bo skušal čimprej naredit otroka. Moški nad 35, ki nimajo otrok, so večinoma prav obsedeni s tem, da bi takoj naredili otroka. Zato so tisti z otroki bolj zanimivi, ker ne silijo v to smer.

Avtor, kdo bi vedel kaj želiš ti povedat.[/quote]

Kako naj sedaj to razumem. prvo bi rade izkusenega, potem takega, ki naj vam ne bi takoj otroka naredil, ali hotel z vami otroka..

Glej gospa.
Ce mislite, da bi vam ocital kdo, da ste bili ze prej v kaksnem razmerju ali da niste devica vec. In vas to muci.
Doben vam ne ocita tega. Verjemite mi, vsaj jaz se nikoli ne vprasam, ce je katera samska, ce je locena, vdova ali devica ali ne vem kaj. Vsak pa si zeli neko posteno , in oz. partnerja.

In najbrz doben noce biti v razsmerju obremenjevan s kaksnimi vasimi bivsimi razmerji ali ne vem kaj.
Mogoce je tukaj misleno z locenostjo, da ma clovek vse poslihtano v prejsnjih razmerjih, d aje torej prost oz samski nevem.

En rek ali zgodba is Zen Budizma.
Sta Mojster in ucenec sla po neki potu in preckala neko reko. Sta sla cez neko reko. In na vznozju reke je stalo (stala), neka zenska z krilom. Pa je Mojster dvignil zensko in jo dal v narocje in stopil v vodo in jo nesel cez reko.
In jo na drugi strani reke dal dol.

Ko sta potem mojster in ucenec sla dalje po poti sama. Je ucenec rekel mojstru: da je mojster nesel zensko cez reko.
in zakaj je mojster nesel zensko cez reko, ga je spraseval, in ali se ni omedezeval sedaj z njo.

In mojster mu je odgovoril: Jaz sem pustil zensko pri reki, (oz. Jaz sem odlozil zensko na drugi strani reke dol).

Ocitno, da ucenec, ki je neizkusen, se ne more odlaziti zenske, oz jo pustiti pri reki, in jo nosi se sedaj po poti, in tudi tma ko ni reke, in je niti ni potrebno nesti cez reko, itd.

In je tudi Kitajski pregovor: Clovek je ogledalo cloveka.

Citat od Kofucija.: Plemenit clovek isce znotraj sebe. Neplemeniti clovek isce znotraj drugih.
Konfucij, Slavni izreki 15:20

Konfucij vsekakor velja za najvecjega vzgojitelja vseh casov.
Mogoce v pomoc eni izreki in modrosti za naprej.

Lep pozdrav,
Avtor

Točno tako. Plus tega, da moški, ki že ima otroke, ne bo skušal čimprej naredit otroka. Moški nad 35, ki nimajo otrok, so večinoma prav obsedeni s tem, da bi takoj naredili otroka. Zato so tisti z otroki bolj zanimivi, ker ne silijo v to smer.

Kako naj sedaj to razumem. prvo bi rade izkusenega, potem takega, ki naj vam ne bi takoj otroka naredil, ali hotel z vami otroka..

Glej gospa.
Ce mislite, da bi vam ocital kdo, da ste bili ze prej v kaksnem razmerju ali da niste devica vec. In vas to muci.
Doben vam ne ocita tega. Verjemite mi, vsaj jaz se nikoli ne vprasam, ce je katera samska, ce je locena, vdova ali devica ali ne vem kaj. Vsak pa si zeli neko posteno , in oz. partnerja.

In najbrz doben noce biti v razsmerju obremenjevan s kaksnimi vasimi bivsimi razmerji ali ne vem kaj.
Mogoce je tukaj misleno z locenostjo, da ma clovek vse poslihtano v prejsnjih razmerjih, d aje torej prost oz samski nevem.

Sta Mojster in ucenec sla po neki potu in preckala neko reko. Sta sla cez neko reko. In na vznozju reke je stalo (stala), neka zenska z krilom. Pa je Mojster dvignil zensko in jo dal v narocje in stopil v vodo in jo nesel cez reko.

Ko sta potem mojster in ucenec sla dalje po poti sama. Je ucenec rekel mojstru: da je mojster nesel zensko cez reko.
in zakaj je mojster nesel zensko cez reko, ga je spraseval, in ali se ni omedezeval sedaj z njo.

In mojster mu je odgovoril: Jaz sem pustil zensko pri reki, (oz. Jaz sem odlozil zensko na drugi strani reke dol).

Ocitno, da ucenec, ki je neizkusen, se ne more odlaziti zenske, oz jo pustiti pri reki, in jo nosi se sedaj po poti, in tudi tma ko ni reke, in je niti ni potrebno nesti cez reko, itd.

Citat od Kofucija.: Plemenit clovek isce znotraj sebe. Neplemeniti clovek isce znotraj drugih.

Ja, zanimive so te stare modrosti in resnične. Ločen moški pomeni, da je uredil svoje prejšnje razmerje in da ženske ne nosi več, da jo je odložil. Šele ko eno odložiš, lahko neseš drugo.
Kljub današnjemu razmišljanju, da moški lahko nosi več žensk, si skoraj vsaka ženska želi, da bi bila edina, ki bi jo nosil. Če jih nosi več, na koncu vse popadajo dol.:).

Lep pozdrav,
Avtor[/quote]

Nm3w – pa znaš trdno prijet in naslonit na steno? 😉 dvomim mal vate, veš 🙂

od kolikih priporočila pa rabiš, da boš vsaj verjela ☺
bolj kot dvom te razjeda “prpa” – da bi pustila ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kwaaaaa….zdaj češ ti men povedat

da ti nimaš zadosti “jajčnikov”, da bi pustila, da te desc trdno prime in nasloni na steno.
Registriraj se pa se zmeniva kdaj pa kje ☺

To ti misliš….hahaha…..desc mora biti taprav, da ga začutim…….mwaaaa

mi ni kaj mislititi … glede na to kako trapasto odgovarjaš na ponudbo
tole je za tebe:
za take “prpe” kot si ti, imamo v vasi granitni konfih poleg lanterne.
na lanterni je škatla, kjer vzameš številko, ki jo, ko si na vrsti pustiš poleg konfina , da naslednja ve, da je na vrsti.
Pa veselo nasajanje.

Nm3w – oprosti mi, nisem niti računala, da je to ponudba, res se ti iz srca opravičujem…..pač sem mislila, da se tu gor zafrkavaš, kot vsi ostali…….mwaaaa

Vidiš to je tak softič ki osvaja prek neta in se dela mačota v svoji vasi pa je on tisti ki jemlje številko samo njego potem nobena ne vzame 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

odgovor sem ime kvaliteten .. pa je brisan.
Registriraj se, pa greva na ZS

Vidiš to je tak softič ki osvaja prek neta in se dela mačota v svoji vasi pa je on tisti ki jemlje številko samo njego potem nobena ne vzame :D[/quote]

a ti si tista sveča, ki je vedno v bližini — upihni se

Glej gospa.

Lep pozdrav,
Avtor[/quote]

Ja morem se komentar napisati na svoj komentar sedaj tukaj(oziroma popraviti nekaj).
zgoraj sem pisal zgodbo iz zen budizma in sicer:

Pa je Mojster dvignil zensko in jo dal v narocje in stopil v vodo in jo nesel cez reko.

S tem ni misleno. Dati dol, (kot seksati z nekom, imeti sponi odnos z nekom).
Ampak odloziti na drugi strani reke, ker jo je nesel cez reko.(ja cisto dobesedno misleno tukaj).
Ker pac najbrz so tukaj vsevrste ljudi, in pac mogoce bi pac morda kdo tako razumel oz.hotel razumeti to, nisem pazil na to kak pisem, in dati dol je v slengu se kaj drugega. se opravicujem za to nedoslednost.

Mojster je nesel zensko cez reko in jo odlozil na tla na dugi strani reke, oz je ni nesel dalje.
Tako bi najbrz bilo bolje napisano.
Pa to ni poanta zgodbe, samo bolj primeren izraz je torej najbrz tako.

Vidiš to je tak softič ki osvaja prek neta in se dela mačota v svoji vasi pa je on tisti ki jemlje številko samo njego potem nobena ne vzame :D[/quote]

a ti si tista sveča, ki je vedno v bližini — upihni se[/quote]

Se ven, da morda to nima veze s tem tukaj. Ampak ne morem si pomagati da povem kak citat:

En citat Bude:
Tisoce svec se lahko prizge od ene same svece, in zivljenje ene svece se s tem ne bo skrajsalo(zmansalo, ali ugasnilo).
Sreca nikoli ne premine s tem da se jo deli.

ce se dodam komentar, da se sicer vidva nastavlata tokaj pred vsemi, in vsekakor se vaju ne splaca dati na kasen podstvaek, ker nista ravno luc.

Vesela novica:
Je pijelo mojo temo.
Tako da dragi bralci moja tema je na strani:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8729381

Dobrodosli vsi.

Lep pozdrav,
Avtor

Če si postavna, situirana, izobražena, inteligentna, modra, očarljiva, zvesta, razumevajoča, popustljiva, odpustljiva, prijetna, prijazna, zgovorna, kadar se od tebe pričakuje, molčeča, kadar je potrebno, požrtvovalna do moža, ljubeča, naklonjena partnerjevim potrebam, skromna ampak velikodušna, darežljiva, spravljiva, nikdar prepirljiva, vedno nasmejana, delavna, nadarjena za gospodinjstvo, taka, DA SE PRED GOSTI LAHKO Z NJO VAŽIŠ, uspešna v poslovnem svetu, pa da imaš vseeno vedno čas pocrkljati svojega moškega, nežna in simpatična, izbranega okusa, umetniško nadarjena, sposobna podpirati vse vogale hiše brez pritožb, realistična in hkrati romantična, da vedno najdeš rešitev v vsaki situaciji, sposobna pohvaliti partnerja, kadar je negotov, dobra tolažnica, nesebična prijateljica…stara okrog trideset let, ampak da jih kažeš bolj dvajset imaš morda šanse, da prideš v moj ožji izbor. Morda pravim zato, ker si dobila že nekaj negativnih pik zaradi dokaj ošabnih zahtev do moškega…

Evo registracija uspela…….

Nm3w-?!
Zainteresiran – to niso ošabne zahteve do moškega, ampak ohlapne, vse ostalo tudi tvoje zahteve….sodijo oz. so čar odkrivanja partnerjevih lastnosti, spoznavanja med žensko in moškim….se ti ne zdi?!
kojiqsmo-glej lahko tukaj nakladam in nakladam, pa ne boš vedel kaj je res, drugič te virtuale imam že zadosti, tretjič želim si pristnega in spontanega stika z moškim.

Lepo se imejte

MKOW .. junaška punca. še ZS isvojiš gledati – pa si zmagovalka

MKOW .. junaška punca. še ZS isvojiš gledati – pa si zmagovalka[/quote]

Ja spet morem en citat napisati od Bude:
“Kdor osvoji samsebe, je zmaga njegova in mu zmage ne more doben vec vzeti”.

Pac ce take teme odpirate.

Vseekakor pa ste vsi lepo vableni k sveti masam.

Razni te nauki vam lahko pomagajo, da postanete boljsi moski in zenske, in ljudje ali, da izboljsate odnose.(vsakor mislim, da niste slabi ljudje, samo samo Bog je dober in popoln, in ce izponjujeto njegovo voljo oz, kaj on zeli za vas , od vas, potem ste tudi vi dobri. Je pa bog vedno dober, tako da verjemite, da vam zeli najboljse).

Prav tako:
So vprasali Konfucijevega sina: Ce je slisal kaj od svoje oceta:
In njegov sin je rekel:
Enkrat me je oce vprasal, ce znam knjogo pesni. In sem rekel ne. In je rekel poj se nauciti pesmi ker ce ne znas pesmi , se clovek nima o cem za pogovarjati.

In naslednjic je rekel, me je oce vprasal, ce znam obrede. In sem rekel ne. In potem mi je oce rekel, poj in se nauci obrede, ker ce ne znas obrede nimas nicesar za notranje ureditev.

To je iz Konfucijevih slavnih izrekov(govorov).

Tako da ste seveda vsi lepo vabljeni k svetim masam, in seveda v Kaksno duhovno knjigarno, in na kasne duhovne vaje itd.

Pa lep pozdrav,
Avtor

Aha to se morem dodati.

Rimski pisatelj Horacij Flakus je rekel: “Samo filozof je srecen ker nima zelj.”
Torej da so srecni samo filozofi ker nimajo zelj. Filozof pa pomeni tisti ki ljubi resnico.

In o pogumu. pogumni so tisti ljudje, ki nehajo gresiti, ki imajo pogum nehati gresiti.

Konfucij je rekel: ko vidimo dobrega cloveka( ali koha ki pocne kaj dobrega), moremo misliti kako bi mu naj postali enaki.
Ko ne vidimo dobrega cloveka( ali ko nekdo ne dela kaj dobrega), moremo izprasati sebe, oz pogledati, sebe, da mi slucajno ne pocnemo tega.

Tako, da upam da sem sedaj vse povedal

Lep pozdrav,
Avtor

Ajaj morem se to napisati:
Matera Terezija je rekla:
“Po krvi sem Albanka, Po drzavjanstvu sem Indika. Po veri sem katoliska nuna. Glede mojega poklica pripadam svetu. Glede na moje srce, pa pripadam popolno srcu Jezusuvemu.”

Ljubezen se pricne doma. In ni koliko mi naredimo, ampak koliko ljubezni damo v Akcijo.
Mati Terezija.

Glede na to ce pa kaj delate na javno ali na skrivnem:
Nic ni tako skrito, da ne bi moglo priti na beli dan.
In Bog vse ve, in vidi in slisi, zato se bojte Boga.

Bog vse vidi in vse slisi.
Bo mar tisti ki je ustvaril oci, ne videl?
Ali bo mar tisti ki je ustvaril usta in glasilke in usesa ne slisal?
Lahko glasno govorite z Bogom, in vsekakor bo vas slisal.

Zato se bojte Boga,: Bog pa je ljubezen in zivjenje.
Sveti avgustin je rekel: Kdor isce Boga isce sreco.

Je Evangelijih. Ko pa vi molite: pojte v svojo sobo, kjer vas noben ne vidi, in kaj prosite boga na samem, kjer vas doben ne vidi. Vam bo dal, povrnil vas oce, ki je v nebesih.

In Jezus Kiristus je rekel: ce se me boste vi sramovali priznati pred drugimi, se bom tudi jaz vas pred mojim ocetom ki je v nebesih.
Torej ne bojte se delati dobro, ker s tem priznavate Jezusa Kristusa pred ljudmi. In bo tudi vas Jezus Kristus priznal pred Svojim Ocetom ki je v Nemesih.

To je vse lepo in prav, samo, a se ti ne zdi, da zdaj pa že malo pretiravaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close