Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

še vedno se ne azumeva ☻
nič me ne moti — le zanima me od kod “prepričanje”, da je (že vsaj 1x škartiran) kandidat “kvaliteten”.
Simpl.
———
glede na to, kako si prevajaš moj nick pa domnevam, da imaš precej ozko doumevanje -> sem ti nisem že napisal da na netu NM-3w pomeli mnogo več kot eno vas v SVN ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ma junci božji, dajte razumet, da ni važno kdo komu čevelj da, pa nehajte se okrog tega prerekati…..pomembna je vsebina, karakter, energija in še kaj….prav nobenega ne morete soditi takole – kdo, kaj, zakaj škartira bla bla bla….itak je to vaše flancanje brezvezno…..vsak posameznik je poseben in samosvoj in tudi prav je tako, to nas dela različne, zanimive,…..in tako se v življenju tudi ravnam…..lep dan vam želim

Novomeščan, niso vsi ločeni škartirani, daleč od tega. Niti niso vsi ločeni ok.
Dejstvo pa je, če vzamemo vse samske 40 letnike in jih preučimo ugotovimo:
tisti, ki še nikoli niso bili v resni vezi – redko od njih je kak biser, se najde, ampak res redko, ker biseri so pobrani že zdavnaj prej. Edino, če se je nekdo v teh letih močno na boljše spremenil in v teh letih postal biser. Ponavadi so tudi čisto obupani, hočejo čimprej zaplodit otroka. Ker jim ura tik taka so prav panični že s tem teženjem, da želijo čim prej otroka.
Če pogledamo tiste, ki so bili že v kaki resni vezi, poročeni ali na koruzi, vseeno: eni so ok, drugi niso. Vsekakor je v tej skupini več ok moških kot pa v prvi skupini.
In že neštetkorat ponovljeno. Ti v drugi skupini imajo pogosto že otroka in ne silijo ženske, da bi imela otroka z njim.
Kapiš?

Ločeni, razvezani, vdovci – vsi ti moški imajo že neke življenjske preizkušnje za seboj, vedo kaj in kako……..res se ne mislim matrati z enim samčkom okoli 40tega leta……

@ zate2 & tudi jaz 7
a se jaz uvrščam vsaj v finale … če še nisem zmagal -> po vajinih kriterijih ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Novomeščan, si star cca. 40? Si razvezan/nekdanji koruznik? Imaš otroke?

obatroje ☺

nm3w – najprej kompliciraš, potem pa sprašuješ…..veš nočem več imeti zakompliciranega življenja……to je lahko zelo preprosto, spontano in lepo ob pravem moškem…..mwaaaa

srce — in koliko “resnice” meniš, da si vredna takole praktično na čistini, ko vsi samo čakajo, da si dava lubčke in bodo imeli kost za glodanje naslednji 5 29.02. ???
get real!!

nm3w – mucek, kako ti že temu praviš, kakšen humor 🙂 ……mwaaa, mwaaa, mwaaa

Ločenci so zakon, ne pa malinovci.

nm3w – sej ne vem kaj naj ti rečem, zame si zmeda, komplikator, negativno usmerjen skozi ta tvoj čudn humor, če po pravici povem, se mi sploh ne da s teboj ubadati……..se ne lubčkaš rad?

lahko si tiho (ampak ženskam itak rata “prdnit” in stisnit istočasno kot biti tiho pravočasno) ♥

daj ti svoje poste komu, ki mu “zaupaš” prebrati — pa naj ti pove mnenje o tebi. btw: kolikor vem jaz ne iščem ženske ampak ti tip ☻

z čistimi usti .. ne pa, da imajo okus po vseh testirancih

HAHAHA, zdaj vem zakaj si na tem forumu, bučman, dolgčas ti je, ker te doma nobeden ne šmirgla….kolikor vem si se ti vtaknil v mojo temo, ne jaz v tvojo….tko kot se moraš v vsak drek vtaknit, buuuuu….

raje ne misli, ker ti ne gre — vedi pa sploh ne

ikzekli – ker ta temica pač je drek ☺

si pa vztrajen, to pa…..mwaaa…. daj mi zaupaj, zakaj si sam, samcat, osamljen, brez ženske.

NM-3w a to pa nisi pomislil, da kakšen 40+ “škartira” tudi svojo partnerko in ne le, da to vedno naredi ona z njim …[/quote]
kaj, če bi ti prebral vse kar sem napisal na tem postu?? Npr naslednji stavek od citiranega???

ves moj point je, da 40+ letniki z “kilometrino” niso prosti kar tako, od boga dano (razen vdovcev) !!
In “kvalitetni” so pač v zvezah, poročeni, …[/quote]
Še večji problem pa je, da tudi tisti brez kilometrine niso prosti kar tako, ampak z “dobrim” razlogom.

Ločen je lahko nekdo le zato, ker se dva nista razumela ali pa sta imela različne poglede. Zaradi tega še človek ni slab.

ker sem imel eno tako kot si ti … pa je dobila izpisnico ☺ [sup]šit – da nisi moja že bivša ali samo kandidiraš za bivšo [/sup] ☻

aaaaa….s takim, ki mrzi ženske, pa res nočem imeti opravka…..mwaaa

saj s tabo tudi desci nočejo imeti opravka … ko si boš to na jasnem —me pa lahko povabiš na kavico in tortico

ooo, to si pa ti rekel, da nočejo imeti opravka….ti medsebojna privlačnost kaj pomeni…..meni veliko plus tega morajo biti še vse ostale stvari pošlihtane…..niti ne vem, če bi hotela iti s teboj na kavico, ker si tak in tak, pa ne bom o podrobnostih, prav…..lepo se imej v tem deževnem dnevu, uživaj in malo se sprosti…..mwaaa

ja … saj si moja bivša – vem zakaj

dej do konca stisni rep med noge, da boš vsaj za sebe vedela kaj nočeš

NIKOLI NA SVETU NE BI HOTELA BITI TVOJA…..

pa i šire

to sva že oddelala … saj si ŽE škartirana

Si se ti v zadnjem času sploh kdaj sprostil in užival……lubček moj….mwaaaa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close