Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

Matkic – čist super fant si, samo tega se ne zavedaš….mwa
nm3w – kaj bi pa rad slišal, da ponujamo, čist normalna ženska sem, ki se zna in hoče pogovarjati, imam svoje kvalitete, katera druga pa svoje…lepo se imej ti zmeda mala
Popay – kar se sexa tiče, te čist nič ne briga
WishYouWereHere – ne bom zdaj o tej tvoji šipi in nivoju komuniciranja tu, vsak moški, vsaka ženska je unikat, samosvoj, samasvoja, moškega mi je najbolje spoznati v živo ob sproščenem klepetu na kavi…je pa jasno da smo tudi vizuelna bitja, kot prvo….kot drugo, ne bom razlagala kakšne kriterije imam….zelo pomembna mi je vsebina, širina in pa v končnem tudi globina, ki jo moški premore….ne mislit, da sem neumna, samo tu gor se ne mislim izpostavljat in kregat z vami, se že tako preveč….namesto da bi se imeli raaadiiii…..pozdravček

Kar rečem za ženske, velja tudi za moške. Ne delam razlik, tudi če jih ti kje vidiš. To je samo tvoja utvara. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tole je pa nasilno ponujanje … in pedofilija

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Da ne bo pomote jaz sem prvi ki pravim da je poroka le nepomemben strošek in da če se 2 imata rada/ljubita je to dovolj…. ampak pač ne rečt da sta poročena/ločena … no saj ločena sta lahko če se gremo kregat striktno po slovarju SSKJ kjer je ločitev karkoli kar je bilo skup in potem gre narazen…

To je mene ful zmotlo ko sem mel prijatlco s katero sem hodo tekat, na pijače in sva seksala in so vsi rekli da sva par…. wtf… nikol mi ni blo to oznanjanje zveze in nečesa logično…

Kakšna pa je potem razlika med biti par /fant/punca in biti samo sex frend… torej če se jaz z žensko s katero se dajem dol družim še minuto ali 2 dlje (ali kavico ali 2) kot je čas namenjen seksu sva že kar par al kako 😀

Jaz mam prepričanje da sem jaz par ko punco vprašam če bi bla moja punca… enako za mož/žena… to da bi z eno punco živel par let skupaj nisva že kar mož/žena

pač to mi je nelogično… ker jaz vem da punca ki bo moja punca bo to zvedla na taki način in na takem mestu da si bo to zapomnila za ves lajf tudi če me bo dala vstran (ali jaz njo)

Mogoče pa pač pričakujem tudi od sebe preveč za tako družbo 😀

Ampak saj pravim sem prvi ki mu poroka ne pomeni nič in še manj 😀

Še malo pa častim pijačo 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, če seksata al pa ne, sta par. Eden nista, trio pa tudi ne. Ne sekiraj se, kar pravijo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče na ona-on.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Matkič, če seksata al pa ne, sta par. Eden nista, trio pa tudi ne. Ne sekiraj se, kar pravijo. ;)[/quote]

haha, ja par kot 2 ne pa par kot partnerja….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

najin oči rabi kakšno 25- let … visoka, dolgonoga, joškasta, majhna ritka … z magisterijem, svojim stanovanjem, avtom, … očetom, ki ima jahto in 2 vikenda.
Pa odprtega karakterja …
da bo na naju z bratcem prenašala vse, kar se bo v postelji naučila od očija

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne boš verjela, ampak vse našteto pade že na prvem vizualnem testu … če takoj ni tiste vizualne privlačnosti na pomaga niti neskončno neverjetnih verbalnih akrobacij … oboje skupaj … ja, kajne, to pa vsi iščemo, čakamo in po tem hrepenimo …

Sem tudi eden ( verjetno vse bolj številnih ), ki je pod tvoje izjave o poroki vedno pripravljen prispevati tudi svoj podpis !
Da dodam – te sorte ceremonije so mi šle vedno na živce in tega enostavno ne prebavljam več … prvič in zadnjič v življenju sem tak korak naredil pred 20 leti ( ker je njej to kao ful veliko pomenilo – meni pa že takrat nič ) … sedaj pa razmišljam takole : ” Če mi je všeč; če misli, da me ima rada – če bi mi omenila poroko , potem me sigurno nima rada ” … jaz bi poroke celo prepovedal …

Ne boš verjela, ampak vse našteto pade že na prvem vizualnem testu … če takoj ni tiste vizualne privlačnosti na pomaga niti neskončno neverjetnih verbalnih akrobacij … oboje skupaj … ja, kajne, to pa vsi iščemo, čakamo in po tem hrepenimo …

Sem tudi eden ( verjetno vse bolj številnih ), ki je pod tvoje izjave o poroki vedno pripravljen prispevati tudi svoj podpis !
Da dodam – te sorte ceremonije so mi šle vedno na živce in tega enostavno ne prebavljam več … prvič in zadnjič v življenju sem tak korak naredil pred 20 leti ( ker je njej to kao ful veliko pomenilo – meni pa že takrat nič ) … sedaj pa razmišljam takole : ” Če mi je všeč; če misli, da me ima rada – če bi mi omenila poroko , potem me sigurno nima rada ” … jaz bi poroke celo prepovedal …[/quote]

Takšnega mišljenja sem tudi sam. Poroka je za junce, ki se mislijo folirat, oziroma tradicionalneže, ki so mnenja, da brez tega ne bo šlo življenje v dvoje. Večina žensk pa itak ne loči razliko med pravljičnim in realnim svetom, vzrok prepisujem limonadam, romantičnimi filmi in podobnimi traparijami, ki jim perejo možgane. Tako potem še pri štiridesetih sanjajo o princu na belem konju, ki bo priskakljal do nje in jo zaprosil za roko. Kar pa seveda mora bit izvedeno na najbolj spektakularen, bizaren način možen. Še huje, če se pri tem ne potrudiš dovolj, lahko vse skupaj vzame, kot da je ne ceniš dovolj, še več, lahko se ji celo porodijo pomisleki, da se je morda zapletla z nepravim moškim, torej da ti nisi to kar je čakala celo življenje. Pri moških pa vidim zadevo ravno obratno. Vsaj v takšni družbi kot sem sam, vsi pravijo kako se ne bodo nikoli poročili, poroko definirajo, kot samo še en dogodek, ki te močno udari po žepih, prinaša pa prav nič dobrega. Iz tega pa potem lahko sklepaš samo eno, da se večina moških poroči, samo za to, ker se mora in ne za to, ker si dejansko želijo tega.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sončno jutro vsem skupaj,

Nm3w – tkole ti bom rekla, lahko imaš ti 25letnico, samo to je neizkušeni otrok in če ti pač tak ustreza, ga kar imej……glej meni materialne dobrine ne pomenijo nič, če ni vsebine in globine…..imaš lahko avion, če ne ceniš samega sebe, partnerke, življenja…..ni zadovoljstva ob teh dobrinah….nisi potem nikoli srečen….
WishYouWereHere- saj sem napisala, da je kot prvo pomembna privlačnost, kemija, mmmmm…..če tega ni, si lahko samo prijatelj….no pa tudi teh ni nikoli preveč 😉
Matkic, Sadni-ne ubadajta se s porokami itn…..ločen, razvezan, karkoli že…..glej tak, ki je že bil v neki zvezi, ve kaj to je, pa ne bom šla v detajle, zato ker nočem da bi se vi spet z njimi ubadali…..tak, ki tega ni zmogel pri svojih 40ih letih, tudi v prihodnje ne bo….

Da dodam – te sorte ceremonije so mi šle vedno na živce in tega enostavno ne prebavljam več … prvič in zadnjič v življenju sem tak korak naredil pred 20 leti ( ker je njej to kao ful veliko pomenilo – meni pa že takrat nič ) … sedaj pa razmišljam takole : ” Če mi je všeč; če misli, da me ima rada – če bi mi omenila poroko , potem me sigurno nima rada ” … jaz bi poroke celo prepovedal …[/quote][/quote]

Kako resnično! Se popolnoma strinjam.

srce: ko boš povedala kaj o sebi, se vsaj registrirala … boš pa tudi “konkurenčna” … do tačas si pa samo lutka v izložbi iza stekla (kar ti je nekdo že povedal).

btw: kolikokrat vdova, ločena, brez_vezna pa si ti??

Lahko, da si napisala, pa očitno nisem vsega prebral … oprosti, zato je ponovitev povsem nenamerna.
Ne boš verjela, ampak nisem nek pretiran analitik, ki bi do vejice in pike preštudiral in prebral kaj vse je kdo napisal od prazgodovine do dni dandanašnjih … potem pa bi se “obešal” na nek detajl …

Sicer pa je preko neta je pot pač obratna od tiste v realnosti : najprej marsikaj spoznaš o človeku in njegovem razmišljanju, šele nato pa ga ( ali pa tudi ne ) vidiš; pravzaprav ni neke hujše razlike v količini “fail” dogodkov – podobno kot v realnosti – za lepo fasado je tam marsikdaj nič, pa še dolgo nič, pa dolgčas in tema … jasno, da nima smisla nenehno žarnice menjati … greš raje ven na sonce …

Zna bit neki na tem. Ženske pač palijo na izkušene, raje bo vzela ločenca z otroki, kot pa nezkušenega 40 letnika, ki še nikoli v življenju ni seksal.[/quote]

O….tole pa ne bo držalo.
40-letnik, ki je po vaši oceni ‘premalo spolno aktiven’ :), pa ne pomeni, da je zato ‘zanič’ ali da je ‘kaj narobe z njim’. Pa ja de. Dejte nehat no.

Osebno imam raje moškega za katerega vem, da čez njega ni šla ‘cela horda žensk’, preden je mene srečal. Učenje je celo lahko zelo zabavna reč, kar se tega področja tiče 🙂

Pa menim, da je tudi kar nekaj moških na tem ljubem svetu, ki jim ni vseeno, koliko tipov je šlo čez njihovo izbranko….

lp,D

Zna bit neki na tem. Ženske pač palijo na izkušene, raje bo vzela ločenca z otroki, kot pa nezkušenega 40 letnika, ki še nikoli v življenju ni seksal.[/quote]

O….tole pa ne bo držalo.
40-letnik, ki je po vaši oceni ‘premalo spolno aktiven’ :), pa ne pomeni, da je zato ‘zanič’ ali da je ‘kaj narobe z njim’. Pa ja de. Dejte nehat no.[/quote]Ma to je tako, če zvezo gledaš le skozi “posteljne aktivnosti”…. Mora bit ekspert, da se obdrži v sedlu….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nm3w – glej tu gor ne bom sebe opisovala, zakaj že, a da se obesite na neke besede, pa me raztrgate, nekaj ponosa pa še imam….pa tudi ni take panike, da ne bi nekoga našla, ki bo samo zame ;-)……razvezana enkrat…..ni ti treba biti nesramen do mene, pa nekega cinika špilat, zakaj to počneš veš sam globoko v sebi, nekdo te je prizadel, da si tak in tega še nisi predelal….se pač izživljaš tu gor….no če ti bo kaj pomagalo, izvoli……veliko dobre volje ti želim
WishYouWereHere – se popolnoma strinjam s teboj, samo razumi me, ne bom tukaj razlagala zadev o sebi, že tako so/ste se obesili na nekaj mojih besed in spisali cel referat….in ja raje se spoznavam v živo, je realno in pristno, in verjemi da se stvari začutijo in vidijo že ob naročanju kave, soka ali sladoleda….lepa fasada-kaj je to….človek mora izžarevati energijo, karizmo….in še kaj….

joj nooo — a retoričnih vprašanj ne zastopiš .. niti tega, da na nekem Ž/M čveku ni nujno sploh kaj jasnega napisati/odgovoriti [sup]in lahko pošlješ v 3PM[/sup] ??

a za “židovski, obešenjaški ” humor si že slišala … no, tokrat si ga doživela v “živo”

a ti o meni veš nekaj, kar sam ne vem — me lahko razsvetliš??

nm3w – kwa je zdaj to, jaz čist resna, ti se pa zajebavaš ;-)…..ma glej, kar se tu gor piše in bere, jemljem z rezervo…..in čist nič se ne razburjam, ker se nimam za kaj, kot se nekateri primerki tu gor….samo debatiram…..grem na sestanek in sicer dones tko bolj luštno na sončku….

Meni se vec niti malo ne da ukvarjati z ucenjem partnerk. Kvantni skoki v kvaliteti se obicajno zgodijo med zamenjavo partnerja.

Bi bilo res bolje , če bi dal zadevo med narekovaje : “lepa fasada” – vse si si že sama odgovorila z : …človek mora izžarevati energijo, karizmo….in še kaj….

Saj če ti izžareva energijo, karizmo … in še kaj … ti je tako ali tako tisti pravi … in pot se konča …

Pa obilo uspeha v iskanju ti želim …

Kako to mislis narmalen, normalnost je lahko relativna ali absolutna.
Mogoce se ti bo zdel poten bolj normalen Sipter ali Nemec ali Italijan, ali kaj drugega, ce slucajno nisi Slovenka. tukaj so sedaj bolj na razpolago Slovenci, ko pa je Slovenija sedaj tukaj.
Ce pa je tvoj primer, da isces kot”normano” kaksno dugo kulturo in narodnost, bos pa najbrz morala v tujino, ali pa dati oglas na kasni drugi portal. Madzarski mogoce. Ne vem jaz.

O….tole pa ne bo držalo.
40-letnik, ki je po vaši oceni ‘premalo spolno aktiven’ :), pa ne pomeni, da je zato ‘zanič’ ali da je ‘kaj narobe z njim’. Pa ja de. Dejte nehat no.[/quote]Ma to je tako, če zvezo gledaš le skozi “posteljne aktivnosti”…. Mora bit ekspert, da se obdrži v sedlu….. ;)[/quote]

Ja mene vrzejo kake bolj divje iz sedla, jaz rabim kako bolj nezno.

Jaz imam ful izviren nik. Me vprasa zgoraj Avtor: (pa napisem spodaj) Avtor.
Gospa zate2, niste nic napisala, ce more ali ce je lahko tudi duhovit, ali kasen humor more imeti oseba.
Kej jaz imam vcasih ful smesne. Vsaj sam sebi se morem smejat. Ce pa mas kako ko pa ne razume tvojega humorja pa je lahko problem..
Jaz sem enkrat videl neki par. Vsako besedo ko je moski rekel se je njegova zenska tako smejala.
res.mmm, ahahhahha. da..ahahhahha.adijo..ahahhahha..
Se pa nisi se mogel normalno meniti z njima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close