Kje najti moškega…..
res to je tebi eni in isto…. no potem pa ustvari nekaj in se poroči z nekom in mu pol tega potem ti pusti pa boš prekleto dobro vedla kaj je razlika….
Vsak moški ki bere tvoje poste pa vidi zakaj ni pametno it v zvezo z žensko ker če se preseli k tebi sta pol že kar poročena po tvoje…. ker je to ENO IN ISTO
fak naučte se razlik pol pa debatirajte no….
ne bodi pametna kot da me 100% poznaš…. in veš kakšne izkušnje vse imam… ti misliš da veš pa v resnici nimaš pojma o mojih izkušnjah niti delu v življenju,….. verjamem pa da je to hudo ko je 25 letni fant dal v življenju izkušnje ki jih ti starunkla pač nisi….
in verjemi teh je ogromno… do takrat pa ti kar bluzi tu gor kako naj mi bluzimo, ni panike…
ne zato ker nihče ne govori o koruznikih kot o LOČENCIH…. vi delate neke svoje meritve po katerih je ločenec nekdo ki nikdar ni bil poročen ampak je moral živet v istem stanovanju kolko? DLJE ČASA pravite kolko je to 1 mesec? 1 leto? 10 let???
merila ki so nikakva niti ne sovpadajo z logiko večine
da si ločen moraš biti poročen in ja če nekdo sprejme zavezo da se POROČI potem je to za mene nekaj ”svetega” nekaj kar ne razdiram, zato pa raje tega ne izrečem, in taki ki se ločijo pomeni da
– so se poročili preden bi spoznali partnerja dovolj da bi lahko 100% trdili da želijo njega za vedno
– so čudni (neuravnovešeni, prizadeti, bolani, odvisni od odnosov itd…)
s koruzniki pa ni nič narobe razen tega da pač niso LOČENCI[/quote]
To o formalnih zavezah smo že debatirali. Ti samo pazi, da ne boš kdaj neprijetno presenečen, ko se boš “ločeval”, ne da bi bil sploh poročen. Skratka, preberi si zakon o družini in družinskih razmerjih.
Matkic – pa daj mir, sam si si v glavi ustvaril neke filozofije in zdaj jih prodajaš, razburjanje samo škodi tvoji lepoti no.
Kar se pa tiče moških, je pa vsak individum zase. Skozi pogovor se veliko izve, vidi in začuti. In ja rada grem s kakim na kavo, da v živo malo podebatirava.
Kakšna imam merila je pa čisto moja stvar. Matkic pošiljam ti poljubček in pozdravček, pa dons še sonček. 🙂
No, če si pošten do nje, tudi ti ne poznaš nje in njenih izkušenj, pa si vseeno sodil o njih. Ni to malo… zgrešeno? Ali je to bila samo tista jeza? 🙂
kaj pa če je spoznal da n0oče ženske ob sebi in je ločenec? da hoče samo fuk frendice?
ali je to mogoče…. O NE to pa ziher ni pravi ločenec to so fakerji hahahaha[/quote]
Saj tako tudi je. In prav je tako. Kdor ni sposoben za zvezo, je ne more imeti. Preprosto. Z drugimi besedami, kdor se ni sposoben ukvarjati s samim sabo, naj bo raje sam in še naprej krivi vse naokrog sebe za svoje težave. Kdo bo pa poslušal in prenašal metanje krivde na drugega in vse naokrog dan in noč nonstop.
Zakaj bi pa rada locenega z otroki?
A te pa taki brez otrok in neloceni in samski niso vredu ali kako?
Mogoce hoce takega, ki je ze vredu sproban. Ali kako?
To pa je res cuden opis, ocitno jaz ne spadam v ta kategorij.
Takega cudnega opisa pa se nisem videl.[/quote]
Naj te razsvetlim:
Ločen otroki……. zato, ker ona ne bi imela več otrok. Rabi torej zabavo in denarnico 🙂
Moški brez otrok….hočejo otroke.
Moški, ki niso ločeni………torej samski….s temi je gotovo kaj narobe, da so pri 40-ih še samski…
joj, sem se nasmejala 🙂
Nekaj pa vseeno je na tem. Moški, ki ni ločen, pomeni, da še ni bil v resni zvezi. Do 40. leta? Verjamem, da bi s takšnim lahko imela precej težav ena, ki je že “izkušena”. Saj jih več kot očitno ima tudi 40-letnik, če še ni bil v zvezi.
srce:
– nočeš vedeti [sup](pa, da ne tipkam spet kaj o mami … in bo potem štala zaradi osebne prizadetosti)[/sup]
– te ne briga … svoje domneve pa raje uporabi za lastno masturbiranje, če že s tipkanjem izgubljaš energijo.
– neregistriranim ne odgovarjam s podatki …
na forumih smo bitki, bajti … izpeljani v nicke … grafične predstavitve.
Nekaj pa vseeno je na tem. Moški, ki ni ločen, pomeni, da še ni bil v resni zvezi. Do 40. leta? Verjamem, da bi s takšnim lahko imela precej težav ena, ki je že “izkušena”. Saj jih več kot očitno ima tudi 40-letnik, če še ni bil v zvezi.[/quote]
Ampak a ni zanimivo potem tole… namreč kontra je odgovor zakaj mlade mamice samohranilke ne dobijo tipa….
pa jim tega nikdar nisi vrgel pod nos kot to mečeš pod nos 40 letnim nikoliv vezah moškim…
zakaj nebi dejal punci ki je pred 30tim mamica pa še ločenka da je noben noče ker nenazadnje si moški ki še ni imel zveze ne želi tako ki jo je že imela in bo težko z njim shajala …
Ženska ki ima froca preden je oddelala vsaj par let delovne dobe je VSAJ tako slaba kot moški ki pri 40tih še ni bil v ”resni zvezi” če ne še bolj ker ona je naredla froca z enim jebi vetrom medtem ko tip do 40tega je bil vsaj tolko da ni zajebal lajfa nikomur do tačas… vsaj ne s frocom…
spet dvojna merila Marko spet….
Maš prav
12. člen
(1) Dalj časa trajajoča življenjska skupnost moškega in ženske, ki nista sklenila
zakonske zveze, ima zanju enake pravne posledice po tem zakonu, kot če bi sklenila
zakonsko zvezo, če ni bilo razlogov, zaradi katerih bi bila zakonska zveza med njima
neveljavna; na drugih področjih pa ima taka skupnost pravne posledice, če zakon
tako določa.
Samo da je tam v odebeljenem pomembna besedna zveza… razloge pa najdeš hitro in enostavno…
pizda pol so študentje ki živijo po 5 let skupaj v stanovanju zakonci HAHAHAHAHAHAHA butasta zakonodaja 🙂
moram poklicat par frendov da so oženjeni kdaj bo fešta da še kaj spijem pa pojem na njihov račun 😉
pošiljam lubčeka in pozdrave nazaj 😉 sonce pa glede na to da mi ga deliš tako ali tako že imaš 😉
lahko pa ti namesto sončeka upam vsaj da, pričaram nasmeh na obrazu z sledečim vicem:
Žena: Dragi, a mi prideš pomagat na vrtu?
Mož: Pizda kaj ti mislš da sm, vrtnar?!!
Žena: Ok, a lahko prosm spucaš vsaj skret?! Spet se je zamašu.
Mož: Kaj ti mislš da sm, vodovodar?!
Nato gre mož v trgovino, in ko pride domov je oboje že narejeno. Zato vpraša ženo:
Mož: A si ti vse to sama nardila?!
Žena: Ne sosedov sin se je ponudil! Amapk je u zameno hotu al sex al pa hamburger
Mož: In ti si mu dala hamburger?!
Žena: Pizda kaj ti mislš da sm, McDonald’s!?!?!
niti približno ni to največ vredno AMPAK čas izgubljen ob iskanju pravega pa je zelo veliko vreden oz. največ kajti časa za nazaj ne more kupiti nihče…
če bi PREBRAL ne samo pogledal in pomislil bi uvidel moj point….
ki pravi da se bomo mi še 100 let meli fajn preden bo ona našla pravega za skupaj umret… naj išče pravega ampak naj ne pozabi da se ma prej z vsemi nepravimi super fajn…
Matkic – tudi z nepravimi se imam fajn brez skrbi, z marsikom odpreva na kavi tako debato, ki širi obzorja in duha, da si tudi predstavljati ne moreš, z nekom sem šla peš okol Bleda in sva zelo luštno in sproščeno debatirala, s tretjim sva šla v hribe, sem spet nekaj novega videla, s četrtim sva odigrala partijo tenisa, tko da ne skrbet zame, bo že…..se imam lepo, ampak mi mora biti z nekom lepše kot mi je sami…..Matkic ti se mal k sebi spravi in umiri misli, sicer ne vem kaj te je tako zrevoltiralo, ampak so še fajn ljudje na tem svetu, vedi to….mwaaaaa
no pol pa itak super 😉 upam da te je vsaj vic malo nasmejal 😉
zdaj pa sem dobo že 2 lupčeka to pa je že več kot si zaslužim 🙂 me boš še omehčala no 😛
Nisem pa nič znerviran ni skrbi 😉 jaz mam šiht, prijatelje, pivske prijatelje, fuzbal, ženske, športanje praktično vse kar bi si lahko zaželel, punce hočejo mene in ne jaz njih mogoče me to dela malo preveč napumpanega z egom to pa je tudi vse, ampak celoten ego ima zgodovino ker sem pač mel vedno prav….
kaj, ko bi iskalke (in proizvajalke) ločenih, vdovih, brez_veznih naredile anketo in vanjo ob šutiranju tipa iz življenje napisale “priporočila” — kakšen da je … bi si vsaka lažje in preje (predno odcveti) našla svoj par
Matkic, tako prikupen si v vsej svoji zagretosti in ognjevitosti, sicer ne vem zakaj tako kategorično zavračaš enakovrednost koruzništva s poročenimi, razlika je samo v papirju. So ljudje, ki skupaj živijo 20 let, imajo celo otroke, se ukvarjajo z istimi zadevami-krediti,dolgovi, dopustovanje…Spoštujem tvoje mnenje in ga imaš tudi vso pravico povedat, mislim, da je bil
Jefferson (Thomas? ), ki je dejal: Ne strinjam se s tistim, kar trdiš, do smrti pa sem pripravljen braniti tvojo pravico, da tako misliš.
Uživaj še naprej v svojem življenju in popestri forum:)
Zakaj bi pa rada locenega z otroki?
A te pa taki brez otrok in neloceni in samski niso vredu ali kako?
Mogoce hoce takega, ki je ze vredu sproban. Ali kako?
To pa je res cuden opis, ocitno jaz ne spadam v ta kategorij.
Takega cudnega opisa pa se nisem videl.[/quote]
Saj mora biti res malo čudna, da ne vidi, koliko vredu samskih, nesprobanih 40-letnikov hodi po svetu……Sorry.
Avtorica, pa si s temi s katerimi si šetala okoli jezera, hodila v hribe in igrala tenis kaj sexala!? Če te igralec tenisa ni povabil po tenisu pod tuš na penis, nima pojma o tenisu. Drugač se pa strinjam s tabo, ločenci so preizkušena roba in valjda imajo za sabo že nekaj kilometrine kar se skupnega življenja tiče, če bi sam iskal bi isto iskal v nasprotni smeri, seveda.
Zakaj bi bilo s takim moskim kaj narobe, Nikola Tesla, ni bil nikoli koruznik ali porocen. Ker je bil znanstvenik, ni imel casa za taksne stvari, je pa odkril veliko pomembnih stvari v znanosti.
In meni se tudi zdi prav necisto biti z zensko, pa je to na koruzi ali porocen. Milsim splon ne vem kaj mislite to biti na koruzi ali porocen.
Kakorkoli jaz pac namam taksnih izkusenj, ker me se dobena ni hotela.
Je potem kaj narobe z mano?
Mislim nikoli se nisem oziral na to, ce me kira mara ali ne. Ker sem imel vedno dosti drugega zanimivega dela.
Se pa ni bilo kaksne interesentke za mene, se clovek tudi privadi na to.
Res pa ce je ze clovek imel kaksno zensko pa to najbrz pomeni, da je tudi privlacen za zenske, to pa tudi najbrz drzi ja. Mogoce atorka misli, da bi rada kakega rtakega ki je privlacen za zenske.
Jaz mislim, da nisem ce do taksne starosti se nisem imel zenske in ne moskega.
Milsim nismo mi samo krivi kako izgledamo.
Najbrz je to mislono potem locenega, z otroki, da je privlacen za zenske in polden. Vsaj tako se tak oglas potem lahko razume.
Spet veliko hrupa za ( skoraj ) nič …
Se je kar nekaj komentarjev nabralo ampak nekaj pa me tule malo moti – Zate2 in tudi jaz7 , vedve postavljata pogoje, merila in zahteve nato pa čakata, kako se muhe zaganjajo v šipo , ki sta jo postavili medse in mon-ovce … šipa je že čisto usrana, pa še noben ni postavil konkretne kontra zahteve – kaj pa vedve ponujata, kaj znata, kdo sta … noben se resno ne vpraša, kaj pa vidve ponujata, le v šipo se zaganjate, onidve se vam pa smejeta …
Punci dobri sta … čestitam vama iz dna srca !
Forum je zaprt za komentiranje.