Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

Koliko pa je možnosti, da bo ženska imela namen spoznati nesamostojnega ?
Razen, če ga hoče za hišnega ljubljenčka..:)

To je tvoja prostočasna aktivnost..Ali kaj si hotel s tem povedati ? 🙂

Misliš, da, če ima moški dober avto, da je sigurno samostojen :)?

Sam imam 12 let star avto, pa se prav nič ne obremenjujem s tem. Dokler dela pa ga ni treba skoz servisirat mi kar odgovarja. Pa važno , da ma klimo.

To ne. 🙂
Zgoraj se na prvem mestu poudarja služba in da ne živi pri starših.
Če bi napisal, da je brezposeln in živi pri mami, pa sploh ne bi bilo pomembno kakšne so njegove prostočasne aktivnosti.

Robi, potapljač je v bistvu veliko več povedal o sebi. Vemo, da je potapljač in vemo, da mu avto ni statusni simbol, ampak prevozno sredstvo. Ni veliko napisal, ampak zvemo pa marsikaj :).

Res je pa tudi, da če iščeš partnerja za skupno življenje, da iščeš nekoga primernega svojemu standardu. Torej nekoga s podobno plačo, podobnim materialnim statusom.
Samo jaz ponavadi iščem družbo, ne partnerja, za druženje mi je pa važno, da imava podobne interese. Ne hodim na srečanja, da bi spoznala partnerja, ampak, da bi spoznala koga za druženje. Več družbe imaš, večji krog znancev, prej se najde tudi kak zanimiv, da preskoči iskra.
Torej me ne zanima koliko ima v denarnici, ampak kaka zanimanja ima, kaj rad bere, kaj rad počne, kake hobije ima…

Seveda, iz prebranega lahko sklepaš, da mu je vseeno, če se vozi z “nevarno” koreto, samo da ima klimo:). Dokler se bo premikal, pa magari bo od njega že vse cvetelo, se ne bo obremenjeval. Morda se tudi požvižga, če je notranjost avtomobila zasvinjana, s polno smetmi. Morda mu je tudi vseeno, ko parkira, kako parkira in ali mu je pri odpiranju vrat pomembno za druge avtomobile. Morda ga sploh ne potrebuje, ker ne gre nikamor, kajti z 12-letnim je dolgo potovanje lahko sila zabavno:).

Dobr, malo sem pretiravala:))). Iz razbranega težko vidiš vse in težko samo nič:).

Goldfish, pa kaj, če ima zasvinjan avto?
12 let se mi sploh še ne zdi star avto. Če bi bile nevaren, na tehničnem ne bi šel skoz.
Veš eni veliko potujemo, na druge celine pa avto doma pustimo.
Iz izkušen pa naj povem, da najslabše parkirajo in vozijo vozniki dragih črnih BMWjev. Prehitevanje v škarje, izsiljevanje, parkiranje na invalidskih prostorih… malce preštej in analiziraj kaki avti so v takih preekrških, večinoma dragi in novi.

GoldFish strikes again.. 🙂

That’s me:).

Iz podobnih kratkih predstavitvenih enostavčnih internetnih opisov ne moremo izvedeti prav ničesar o človeku, kdo in kaj dejansko je, ne moremo spoznati ne značaja in ne osebnosti človeka. To je mogoče le s spoznavanjem v živo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda, iz prebranega lahko sklepaš, da mu je vseeno, če se vozi z “nevarno” koreto, samo da ima klimo:). Dokler se bo premikal, pa magari bo od njega že vse cvetelo, se ne bo obremenjeval. Morda se tudi požvižga, če je notranjost avtomobila zasvinjana, s polno smetmi. Morda mu je tudi vseeno, ko parkira, kako parkira in ali mu je pri odpiranju vrat pomembno za druge avtomobile. Morda ga sploh ne potrebuje, ker ne gre nikamor, kajti z 12-letnim je dolgo potovanje lahko sila zabavno:).

Dobr, malo sem pretiravala:))). Iz razbranega težko vidiš vse in težko samo nič:).[/quote]

Golfish
Ti pa si totalno negativna oseba. Samo slabo vidiš v vsaki stvari. Kar se tiče mojga avta, pa te itak nima kaj brigat, ker se ti ne voziš v njem. Za svoja leta je odlično ohranjen in s prevoženimi 140 000 km , me ni še nikjer pustil na cedilu. Pa tud v Črni gori sem bil z njim na dopustu. Lahko bi si kupil novega, dnar je, pa se mi zdi totalen nesmisel zabijat dnar v nekaj kar vsaki dan zgublja ceno.

Se seveda strinjam Matjazko, zato pa se na podlagi enega stavka ne srečujem z nikomer. Ja večino ljudi spoznam tako med druženje, pri skupnih interesih, tam res najbolje spoznaš.

Potapljač, me veseli, da se najde tudi kak moški, ki ne čuti potrebe poveličevat svojega ega z dragim avtom :).

Notranjost avtomobila lahko veliko pove o človeku. Meni je pomembno, da je čisto in mi ni, da bi sedela v dreku…ne v avtu, ne kjerkoli drugje. Zato bi težko fukcionirala s packastim človekom:).
Ja, 12 let je čisto soliden do službe in nazaj:). Kolikokrat si letos potovala z avionom? Po moje ne vsak vikend, a ne:). Nekdo, ki aktivno koristi svoj prosti čas, je avtomobil kot prevozno sredstvo nujno zlo. Manjši odstotek ljudi gre na izlet z vlakom, avtobusom, s kolesom si omejen na razdaljo…
Ja, glede arogance osebkov, bi se strinjala da se vozijo v prestižnejših znamkah avtomobilov:).

Dobr, malo sem pretiravala:))). Iz razbranega težko vidiš vse in težko samo nič:).[/quote]

Golfish
Ti pa si totalno negativna oseba. Samo slabo vidiš v vsaki stvari. Kar se tiče mojga avta, pa te itak nima kaj brigat, ker se ti ne voziš v njem. Za svoja leta je odlično ohranjen in s prevoženimi 140 000 km , me ni še nikjer pustil na cedilu. Pa tud v Črni gori sem bil z njim na dopustu. Lahko bi si kupil novega, dnar je, pa se mi zdi totalen nesmisel zabijat dnar v nekaj kar vsaki dan zgublja ceno.[/quote]Eh punca se mal heca, ti pa ……
Dej rajš napiš, da pušča ko pada dež in si se zato pridružil potapljačem…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zanemarjen avto- zanemarjen njegov lastnik
Avto je ogledalo človeka, kot obleka in čevlji..

Goldi, eni bolj aktivni dosti koristimo kolo.
Če je avto svinjak me sploh ne moti. Vsaj ne bo kompliciral, ko bo treba dati kolo v avto. Ker oni s čistimi avti že ne bi dali blatnega bicikla v avto.
Z avionom? 2x.
CCa. 500km na teden z avtom v službo in nazaj. Cca. 100km je pa ostalo. Ponavadi še dosti manj.
S kolesom pa cca. 200km na teden.

Golfish
Ti pa si totalno negativna oseba. Samo slabo vidiš v vsaki stvari. Kar se tiče mojga avta, pa te itak nima kaj brigat, ker se ti ne voziš v njem. Za svoja leta je odlično ohranjen in s prevoženimi 140 000 km , me ni še nikjer pustil na cedilu. Pa tud v Črni gori sem bil z njim na dopustu. Lahko bi si kupil novega, dnar je, pa se mi zdi totalen nesmisel zabijat dnar v nekaj kar vsaki dan zgublja ceno.[/quote]

Ne, predstavila sem še drug vidik. Sicer sem pretirano pozitivna oseba, ampak to še ne pomeni, da ne opazim vseh možnih vogalov:).
Glej, seveda se me nič ne tiče, ampak ne jemlji osebno. Tukaj debatiramo, kaj je res in kaj ne, pa veš le ti.

Golfish
Ti pa si totalno negativna oseba. Samo slabo vidiš v vsaki stvari. Kar se tiče mojga avta, pa te itak nima kaj brigat, ker se ti ne voziš v njem. Za svoja leta je odlično ohranjen in s prevoženimi 140 000 km , me ni še nikjer pustil na cedilu. Pa tud v Črni gori sem bil z njim na dopustu. Lahko bi si kupil novega, dnar je, pa se mi zdi totalen nesmisel zabijat dnar v nekaj kar vsaki dan zgublja ceno.[/quote]Eh punca se mal heca, ti pa ……
Dej rajš napiš, da pušča ko pada dež in si se zato pridružil potapljačem…. ;)[/quote]

Ejga moj prjatu, se strinjam s tabo:):

Ha, ha, avto ogledalo človeka.
Veš enim je avto statusni simbol, enim pa prevozno sredstvo.
Poznam tudi ljudi, ki gredo ob dežu raje peš, ker je škoda avta vzet iz garaže, v lepem se pa vozijo z avtom. Pa razumi, če moreš. Ja. ogledalo potem kaže lep avto :).

Sem enakega mnenja. Vsak pa zase ve. Naj ne skočijo v luft vsi tisti, ki razmišljajo drugače in se počutijo ogrožene:). Vse je prav. Tukaj ni pravilnih in napačnih odgovorov.

V glavnem: fantje, nismo vse ženske materialistke. Ene iščemo pač take moške, da imajo poteben materialni status kot ga imamo me.
Jaz nisem bogata, zato ne iščem bogatega. Pač nekaj v mojem rangu.

Moje kolo je vedno na strehi avtomobila. Prtljažnik je ponavadi zaseden z drugimi stvarmi. Če ne bi bilo druge opcije, bi v prtljažnik nekaj položila spodaj, predno bi dala notri blatno kolo. Saj možnosti je ogromno, lahko pa delaš po liniji najmanjšega odpora:).

Še ne P.S. potem pa res grem: blaten avto je še vedno varen avto :).
Pa lepo bodite.
Fantje, ki nimate dragih avtov in visokih plač pa vedite, da tudi ženske nimamo vse visokih plač in dragih avtov in da iste sorte ptic skupaj letajo.

Iz podobnih kratkih predstavitvenih enostavčnih internetnih opisov ne moremo izvedeti prav ničesar o človeku, kdo in kaj dejansko je, ne moremo spoznati ne značaja in ne osebnosti človeka. To je mogoče le s spoznavanjem v živo.[/quote]
To je lastnost ljudi, ki se ali preveč bojijo spoznavati druge ali pa preveč naglo iščejo nekoga. Da presojajo naglo in hitro, na podlagi parih besed. Oboje jih potem pogosto pripelje do razočaranj in tako le potrdijo svoja prepričanja, da ni pravega zanj. V resnici pa se težava skriva v tistem, ki takole presoja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close