Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

Odgovor za oba spola.
Moskega se najde na kaki sportni tekmi. Zenske pa se najde na koncertih npr. Jana Plestenjaka 🙂
Zame osebno je to prevelika zrtev zato sem raje sam 🙂

Zih ga boš najdla v kakem fitnesu, spravlja telo in psiho v nek red za kak nov film… ;)))

Dobr m111, tak zelo slabo pa spet ne poje no :))) Mal pretiravaš :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

pomisli na druge ljudi .. npr kakšno, ki bi poslušala tvoje arije pod tušem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Lubcki moji, tko je in pika 🙂
Za razliko od mnogih nasih “glasbenikov” sam zmorem malce samokritike, zato sem raje tiho 🙂
Ok, tema. Recesija je naredila svoje in mnogi namesto na ustreznih portalih iscejo partnerje na teh, recimo jim cvek portalih… Nisem pa cisto preprican da se je tu razen morebitnih “hanki penki zadevic” realiziralo kaj resnega 🙂

Jan Plestenjak je kar kul dečko, ni pa vizualno moj tip moškega (čeprav je mnogim ženskam všeč). Za slovenske glasbene razmere čisto v redu poje, seveda pa ni kot Zdravko Čolić. :))

P.S.: Pa ne zasledujem te, da me ne boš po krivem obtoževal. 🙂

ja, sej – ko pa kakšen “moški” bejbiki pokaže, da ga zanima … je ona leti na FB tarnati kakšni (grda beseda -> svinjina) navaljujejo na njo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Matkič, če rabiš 4 piva, da se spraviš v dobro voljo, ja potem je kriza.
Tako mimogrede: nisem gospodična.

a zato me nihče ne najde?? 😀 očitno bi morala namesto motozborov obiskovat koncerte gospoda Plestenjaka.. 😛
ampak tudi jaz bom raje ostala sama…

A se najde kje kakšna, da se na privat spoznamo?

Jst bi ti pisala, sam sem nora na izgled, tako da ne vem ce imas kaj sans pr men 😛

Drage punčke in fantki
ni največji problem kje iskati, ampak kako!
Zakaj? Ker se je družba zelo spremenila.
Ljudje, navade in pričakovanja. Vse je mal podivjal. In mi uboge pare, se ne znajdemo prav dobro v tem kaosu. Ne moški in ne ženske. Ne revni in ne bogati……
In kje je največji problem? EGOOOOOO
jp, če ženske ne bi bile tak samozadostne in moški ne tak brezbrižni, bi blo velik manj samskih, ločenih, posledično iskalcev, otroci bi imeli boljšo podobo o resni vezi, v iskanju partnerja ne bilo toliko preračunljivosti …. in ja pol bi bil pa dolgčas na forumih hehe
Torej najprej se mora človek odločiti kaj sploh išče in kaj ponuja!
Narava je ženski in moškemu namenila svoje obveznosti in privilegije. Ali nismo vsi malo pozabili na to? Človeku je v krvi težnja po preživetju in boljšemu življenju. Boljše, lepše, lagodneje….Kaj pa če pretiravamo?
Šli smo predaleč. Zato se sprašujemo kje iskati, če pa smo na PRAVEM mestu, se pa lahko vprašamo kako.
Vsi tisti, ki razumete to čvekanje, ne boste imeli pripomb in vsi tisti ki ga ne, ja potreben bo premik heheh.
Aja pa še to. Vse to vem iz osebnih izkušenj. Vzponi in padci. Neprestano. To je moj lajf. Prigaranih pa veliko grenkih izkušenj in sladkih spominov.
Ostane vam iskanje, najprej sebe in potem naprej. In nekateri nikdar ne boste točno vedeli kdo je za vas najprimernejši.
lepe dneve vam želim

Na MONu normalnega samskega moškega ne najdeš. Tu gor so razni M., S., S in M samski. Tega pa nočete ali pač?
Mogoče ima katera željo, da te samce spozna od blizu, mogoče si katera želi spreobrnit jih v moške, ki ne bodo sovražili žensk.

Dragi iskalci obeh spolov, to, da se drug drugemu obupano ponujate na nekem čveku neke spletne strani, ki je v osnovi namenjena zdravniškim nasvetom, pomeni, da ste totalno zalutali v tej igri, imenovani življenje. Ste kapitulirali tudi na za stike namenjenim stranem? Meni je še bolj zanimivo, da se prav taki iskalci najbolj obregujejo ob druge forumaše, kakšni da so in pri tem tudi spremenijo 15 nickov. Smo kakršni smo in se nimamo vam zalutanim iskalcem kaj opravičevati. Eni hodimo sem enostavno čvekat. Pravzaprav večina. Iskalci ste na napačnem mestu..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tukaj predstavniki moškega spola Obožujemo ženske, a ne fantje.

+1

Luštne pa res, če so nage pa še toliko bolje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne vem, če je vse to, kar naštevaš, lahko LOČEN moški.

Namreč če bi bil tak, kot zahtevaš, se sprašujem, zakaj je ločen??

lp,D

Ne vem, če je vse to, kar naštevaš, lahko LOČEN moški.

Namreč če bi bil tak, kot zahtevaš, se sprašujem, zakaj je ločen??

lp,D[/quote]

Vprašanje, ki je postavljeno na podlagi, da z žensko že po defoltu ne more bit nič narobe?

Kje najti moškega ali kje najti žensko…
Bolj ko iščeš slabše najdeš. Kajti takrat iščeš z očmi in ne s srcem in z kao nekimi vibracijami. Ne bi se spuščal v te vibracije, ker jih ne razumem preveč… vem le da je treba hodit okrog z odprtimi očmi. Joj pa ne se zdaj obesit na stavek prej, kjer sem rekel da iščemo z očmi, kar ni dobro. Mal je treba razumet širše…. Nekoč mi je ena frendica rekla, ko sem ji omenil, kako sem spoznal eno čudovito bejbo na ulici, med potjo iz službe… da ne zaidem v detalje… No ta frendica se je zgražala, da kako sem lahko ogovoril žensko na ulici in kako (še huje) kako je ONA lahko spregovorila z mano…. NA ULICI… HALOOOO da kaj tako nizkotnega pa še ne… no od takrat je ta frendica zame bivša frendica… ker s tako omejenimi ljudmi pač ne rabim druženja…
Torej poanta zgodbe…. Kje najti moškega ali žensko? Kjerkoli, le odprtega duga moraš bit…

Če si odprtega duha oz vsaj to želiš bit, ne bi smel zaradi take malenkosti odslovit frendice…. 😉
Lahko bi ji na lep način pomagal, da bi uvidela svojo zmoto.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če ne bi nekateri iskali dlake v jajcu,…
Zakaj pisat vse, kar ni v kontekstu. Seveda sem ji poskušal pomagat razumet, da to je njeno videnje in da naj svoje sodbe o ljudeh, ki ne delijo njenega razmišljanja obdrži zase oz vsaj ne sodi drugih..
Vendar nisva prišla skupaj… 🙂 ni pa bil to edini in glavni razlog zakaj sem frendico odslovil. Vendar kot sem rekel, ti razlogi niso relevantni za tole temo tukaj. Prijatelje si izbiramo sami… hvala bogu!

Mogoče le ni bila tako omejena kot si misliš…gleda na to kako je burno reagirala na tvojo dobro novico, bi prej rekla , da je bila do ušes zatreskana vate, daleč od tega da jo je motila ULICA..tud če bi jo spoznal na tržnici bi se ji slej kot prej zraven tebe skegljalo, utrgalo… 😀

:)))))))))) Pa saj veš, da mi vedno preverimo koliko dlak ja v/na katerem jajcu….. 😉

Prihodnjič bolj pazi 😀

Mene to kar si ti izpostavil ne bi motilo toliko, da bi jo odkrižal, sploh zato, ker je bila v svoji izpovedi iskrena, karkoli je že povedala.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se še nisi navado da bodo On_ Robi, Marko itd… totalno zgrešili bistvo tega kar si napisal in se bodo zapišli v malenkosti ki niso relevantne v temi debate in bodo s tem poskušali ovreči tvojo celotno teorijo analizo, trdu ali karkoli pač pišeš in počneš….

vedno bodo iskali problem v tvojem načinu delovanja ko pa več ne gre pa gremo na offtopic če te že prej ne speljejo nanj …

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če ima človek nek problem, je to vedno zaradi njegovega načina delovanja. Enako pa velja za takrat, ko mu gre dobro. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close