Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najti lepe obleke za na poroko

Kje najti lepe obleke za na poroko

Poleti me čakata dve poroki, kjer bom svatinja, in iščem po spletu kakšne lepe, romantične, enobarvne in dolge obleke, pa da niso predrage.

Imate kakšne linke, sama sem precej neuspešna. Veliko oblek je pisanih ali do kolen, jaz pa nočem takih.

Mogoče vprašaj v trgovinah s poročnimi oblekami, oni bi lahko vedeli, kje prodajajo take obleke.

jaz sem specializiran samo za erotično žensko perilo.

se boste pa ja zapeljali čez mejo v Trbiž ali Celovec.

Si boš morala čas vzeti in presedeti kar nekaj ur na spletu po spletnih trgovinah. Ko iščeš ne najdeš, meni je pa same enobarvne dolge pred časom ven metalo 🙂

Ali pa pot pod noge in v trgovine kot so Nama, Maxi in Emporium btc. Najdeš obleke od 50€ dalje.

Počakaj z nabavo do naslednjega leta, ker se boš do takrat še zih fejst zredila.

V Ljubljani imaš več izbire, kot kjerkoli cez mejo. Maximarket, Nama, Emporium…

Sem iskala tidi jaz za bratovo poroko, in obupala!

Predzadnji dan s na spletu opazila lep kombinezon.

Šla takoj iskat na sedež posjetja na Štajersko, tam tudi probala.

V resnici ni bil čisto kot na sliki, a bila sem obupana.

Pa še nekaj popusta so mi dali, tako da sem nekako vzela.

Na koncu, ko sem imela make up in frizuro, je izpadel fenomenalno.

Čisto vsi so me spraševali, kje sem ga kupila in da mi fuuuul lepo paše.

Me je bilo sram reči, kako smešno poceni je bil.

V glavnem, tudi jaz sem hotela lepo elegantno obleko, obrnila vse kar obstaja po Lj, pa nisem našla nič zase.

Guglaj.

Nimas druge.

Jaz imam eno zadevo napovedano za maj, bom gostja in sem na Bonprixu nasla en lep kombinezon, a ga ne bom se kupila, bom pocakala tam do spomladi.

Guglala sem pa cisto tako, brez veze, ko mi ven pade kaksna reklama za trgovine z oblacili, pa malo pobrskam za oblekami…

Ne predstavljam si, kaj isces, ker pod romanticno, dolgo, enobarvno, ne vem kaj si ti predstavljas, meni romantika in enobarvna dolga obleka nista ista tocka, pod enobarvno dolgo si predstavljam nekaj enostavnega in elegantnega, ne pa romanticnega.

Ponavadi so na porokah v dolgih oblekah neveste. Morda še družice. Ostale gostje pa si oblečejo malo lepšo oblekico, ali hlače.

Poišči si lepo poletno oblekico običajne dolžine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close