Kje najti delo s 1600 € plače netto, če si zabit?
monovka, 06.09.2025 ob 08:16
? preberi še enkrat naslov teme: piše, če SI ZABIT, ne piše ZABITA!
Komot rečeva eno o pismenosti…
na zadruzneem plotu tud pise kurc pa ga ne mores nategnit….pismeni razumemo, ti pac ne in se ocitno spuscas po plotu hehe….po moje si zaposlena v uradu predsednice tam ste zbrane cvetober zabitosti
Julij Cezar, 06.09.2025 ob 08:19
na zadruzneem plotu tud pise kurc pa ga ne mores nategnit….pismeni razumemo, ti pac ne in se ocitno spuscas po plotu hehe….po moje si zaposlena v uradu predsednice tam ste zbrane cvetober zabitosti
No, saj v takih primerih ženske nesposobnosti pa se kavalirji tvojega kova sami ponudite za tolmače ?
Sama sreča, da te imamo vsaj tukaj, sicer bi bilo pusto in nezabavno.
Sem se tudi jaz spraševala enako pred 5 leti in naredila majhno raziskavo, saj sem vedela, da talentov nimam, nekega specifičnega znanja tudi ne in vedela sem, da ne bom delalal za minimalno plačo. Zaposlila sem se na banki, delovnik je v redu, vilendi, prazniki prosti, plača z dodatki tam nekje 1800 eur, če presegaš plan je lahko plača tam nekje največ tisočaka višja. Pa še kadra jim primanjkuje, tako da sem bila sprejeta že po prvi poslani prošnji. Aja še to, nisem vodstveni kader, ampak na šalterju.
dokler je mlada, lahko ženska vedno oddaja svojo luliko najboljšemu ponudniku. Lahko short-term (kurbica) ali pa long-term (načrtna zveza s finančno dobro situiranim moškim).
sicer pa lahko ženska dela tudi večino fizičnih obrtniških del, ki jih delajo moški in bi lahko zelo dobro zaslužila… ampak ne, mentalno je “prefina” za njih
Ženska bi vedno bila rada na toplem in udobnem, nikoli se ne bi rada preveč izpostavljala (tudi ko gre za odgovornosti), seveda pa ima na koncu pretirane denarne ambicije, za katere uporabi flirt ali spletke
Zaposlena, 06.09.2025 ob 09:05
Sem se tudi jaz spraševala enako pred 5 leti in naredila majhno raziskavo, saj sem vedela, da talentov nimam, nekega specifičnega znanja tudi ne in vedela sem, da ne bom delalal za minimalno plačo. Zaposlila sem se na banki, delovnik je v redu, vilendi, prazniki prosti, plača z dodatki tam nekje 1800 eur, če presegaš plan je lahko plača tam nekje največ tisočaka višja. Pa še kadra jim primanjkuje, tako da sem bila sprejeta že po prvi poslani prošnji. Aja še to, nisem vodstveni kader, ampak na šalterju.
Na šalterju je res 1800 neto?
za 8955
Kje pa samo sebe kritiziraš? Mislim…glede na tvoje drugo verovanje.
Natolcujem na bajeslovno pomanjkljivo pismenost žensk in pomanjkanje humorja. Tako se nam očita tukaj. Še nisi nikoli opazil?
Pa kje govoriš o dojenčkih, ki se jih z vilami pospravlja? Glede na tvoje prvo verovanje.
O dojenčkih in vilah pa ne vem ničesar. To zagotovo ne bo moje. Od kod ti to?
Forum je zaprt za komentiranje.