Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje najlepše plaže v Grčiji?

kje najlepše plaže v Grčiji?

kje so najlepše plaže v Grčiji?

meni je pomembno, da lahko hodiš bos, lahko je mivka ali peščena plaža, le da ni ostrega kamenja…
in da je senca…

naj plaža se mi zdi peščena med visokimi skalami pod katewrimi najdeš senco ali z drevesi…

kam torej?

Kako je na otoku KOS?

lp

Mogoče Zakyntos.

V Grčiji je takšnih plaž celo morje.
Faliraki beach-Rodos, Laganas, Tsilivi- oboje Zakintos, kolikor sem gledala je veliko mivke tudi na Tassosu (škoda ker leži tako visoko na severu), tudi na Kosu je dosti plaž, kjer se brez skrbi sprehajaš bos, pa Kreta – Malia, Stalis, tudi kakšen drug kraj…, Skiathos ima tudi mivkaste plaže, Ios, Naxos, Mikonos …to je le delček vsega, kar Grčija nudi.

Pozabila sem povedati: večina teh plaž nima naravne sence, sigurna sem le za plaže Tassosa in Skiathosa, mislim pa da ima Kefalonija eno takšno plažo, kjer skala da senco, še v katalogu je na sliki.

Sicer nisem obiskala veliko Grčije ampak meni so bile najlepše plaže na Lefkasu. Visoke skale, ki nudijo kar precej sence (lahko zlezeš celo pod skalo…..) in čudovito morje. Je sicer res, da je treba prehoditi precej stopnic, da prideš do teh plaž, ampak se splača!

&Za moje pojme na Kreti plaža na Matali. Res zelo lepo in ni prav velike gužve. Tudi sam kraj je nekaj posebnega. Zaliv hipijev.

Na Kefaloniji je res huda plaža z imenom Mirtos beach, ampak sence ni. Drugač ma pa Itaka par luštnih plažic, kjer je kar nekaj sence, samo, da so namesto mivke kamenčki. Za Zakynthos pa Agios Nicolaous, manjše plaže okoli Argasi-ja….pa seveda Navagio kamor prides samo z čolnom.

Bila ža na večini grških otokov in drugje po svetu. Pa vendarle, zame sta TOP 2 Lefkas in Kefalonija. Tudi po plažah. Če pa primerjam med njima – LEFKAS!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close