Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje najdete v se te super lepe in poceni apartmaje tik ob morju?

Kje najdete v se te super lepe in poceni apartmaje tik ob morju?

Tole berem in se smejem, ravno pijem kavo on gledam morje na 10 metrov izpred apartmaja. Cena 65 evrov na noč , dve spalnici ,kuhinja ,kopalnica , zunsnji tuš, parkplac, klima….par let nazaj našli po celodnevnem iskanju po vseh zalivčkih Dalmacije. Spiš v postelji in ne na kavčih, čisto…oprema ni najnovejša , pa me ne moti….zastarela pa tudi ne
Naselje desetih hiš v borovem gozdičku s privat prodnato plažo pred vrati. Do trgovine 1500m , pa me ne moti…Lokacije ne izdam, ker imamo mir pred vsemi slovenceljni . Dopust je dopust in zam hočem mir, ne pa da se ti natepejo razni prijatelji , ki bi se šlepali , ti si pa potem suženj.
Če nam rata bomo hiško tudi odkupili….pa vseeno notri raje vzamem čehe al pa poljake….požrite se.

Zakaj naj se pozremo? Ker boš odkupila staro bajturino in jo oddajala Čehom in Poljakom?
Zakaj pa ne Nemcem, Avstrijcem, Nizozemcev? Itak, v tak šit oni ne hodijo.

Zakaj naj se pozremo? Ker boš odkupila staro bajturino in jo oddajala Čehom in Poljakom?
Zakaj pa ne Nemcem, Avstrijcem, Nizozemcev? Itak, v tak šit oni ne hodijo.[/quote]

V ‘nasem’ zalivcku se komaj najde kak Nizozemec in Nemec, tudi Ceh, vecina je pa Svedov, ki se vracajo vsako leto in pravijo, da jim je to raj na zemlji.

Joj kako ste eni zateženi.
Se da dobit poceni apartmaje na Hrvaškem.Kje?
V Zatonu pri Šibeniku.In to v sezoni od 30eu dalje,preverjeno iz prve roke in nam je zeeelo všeč.Imaš mir,ni prometa imaš blizu vse kar potrebuješ,če hočeš kaj konkretnega imaš 7 km.daleč Vodice,3 km.vstran lahko z mosta skočiš bunge jumping z moste proti morju,lahko iz Zatona opazuješ jahte od ah in oh lastnikov Šejkov,bogatašev(lahko preverite preko gogla,kdo se trenutno pelje s “čolnom#mimo vas),res prava paša za oči,ki so namenjeni na slapove Krke in sami slapovi Krke so par km.oddaljeni.

Mir? A ni tam ogromen drag kamp?

Mir? A ni tam ogromen drag kamp?[/quote]
A ste nepismeni?Lepo sem napisal Zaton pri Šibeniku in ne Zaton pri Zadru.

Apartma po opisu avtorice lahko dobite (če imate vezo ali srečo) v naselju Bučanje na Lošinju. Ampak apartma ali hiška mora biti obnovljen, tisti v prvotnem stanju so že malo zdelani. Vse ostalo- naselje, dostop v morje, animacija, šport itd. pa je najboljše kar sem videla na Jadranu. iz prve roke, ker hodimo tja že leta in sicer avgusta za 50€.

OM fucking God! Kako se naše dojemanje dobrih lokacij razlikuje. Naselje, ki je ostalo nekje v 60. letih prejšnjega stoletja, polno kač in škorpijonov, plaže nikakve, počet nimaš kaj.

OM fucking God! Kako se naše dojemanje dobrih lokacij razlikuje. Naselje, ki je ostalo nekje v 60. letih prejšnjega stoletja, polno kač in škorpijonov, plaže nikakve, počet nimaš kaj.[/quote]

????
avtorica v prvem postu govori o poceni, lepo urejenem apartmaju z wi-fi ob morju po možnosti z ostalo infrastrukturo (trgovine v bližini ipd.). ostali predvsem o oddaljenosti od plaže ter dostopom v morje (da se ne polomiš ob vstopu v vodo). vse našteto je več, kot odlično v Bučanju! a, kot rečeno – obnovljen apartma. naselje samo je iz 60-tih obnovljeno. pomoli za vstop z ograjami, dostop za invalide, tuši, čistoča ipd. škorpijoni in kače? v 15 letih nisem slišala še nikogar tam reči, da vidi kakšno kačo. raze na Televrinu 🙂

OM fucking God! Kako se naše dojemanje dobrih lokacij razlikuje. Naselje, ki je ostalo nekje v 60. letih prejšnjega stoletja, polno kač in škorpijonov, plaže nikakve, počet nimaš kaj.[/quote]

????
avtorica v prvem postu govori o poceni, lepo urejenem apartmaju z wi-fi ob morju po možnosti z ostalo infrastrukturo (trgovine v bližini ipd.). ostali predvsem o oddaljenosti od plaže ter dostopom v morje (da se ne polomiš ob vstopu v vodo). vse našteto je več, kot odlično v Bučanju! a, kot rečeno – obnovljen apartma. naselje samo je iz 60-tih obnovljeno. pomoli za vstop z ograjami, dostop za invalide, tuši, čistoča ipd. škorpijoni in kače? v 15 letih nisem slišala še nikogar tam reči, da vidi kakšno kačo. raze na Televrinu :)[/quote]

Govora je o poceni apartmaju ob prodnati plaži, ki je oddaljeno od središča, pa vendar še zlahko dostopno. Kaj imaš v Bučanju poleg ene trgovine in ene gostilne? Kakšno središče? Peš greš lahko v Nerezine, kjer je še ena trgovina in še dve gostilni. Nič od nič, nikoli kaj za počet. Plaža samo skalovje, kamni in beton.
Pravljice o obnovi lahko prodajaš komu drugemu, se pa napoveduje obnova, to pa res. Kačo smo videli v ostrešju lastni hiški, da o škorpijonih ne bi – so dnevni gostje.
Če boš napisala še, da imajo hiške wi-fi, te lahko pa samo še označim za lažnivko. Ker vse, kar pišeš, je nakladanje. Bučanje so dopust za zelo nezahtevne goste. Mi boš težko prodala drugačno resnico, ker jih poznam kot svoj žep.

????
avtorica v prvem postu govori o poceni, lepo urejenem apartmaju z wi-fi ob morju po možnosti z ostalo infrastrukturo (trgovine v bližini ipd.). ostali predvsem o oddaljenosti od plaže ter dostopom v morje (da se ne polomiš ob vstopu v vodo). vse našteto je več, kot odlično v Bučanju! a, kot rečeno – obnovljen apartma. naselje samo je iz 60-tih obnovljeno. pomoli za vstop z ograjami, dostop za invalide, tuši, čistoča ipd. škorpijoni in kače? v 15 letih nisem slišala še nikogar tam reči, da vidi kakšno kačo. raze na Televrinu :)[/quote]

Govora je o poceni apartmaju ob prodnati plaži, ki je oddaljeno od središča, pa vendar še zlahko dostopno. Kaj imaš v Bučanju poleg ene trgovine in ene gostilne? Kakšno središče? Peš greš lahko v Nerezine, kjer je še ena trgovina in še dve gostilni. Nič od nič, nikoli kaj za počet. Plaža samo skalovje, kamni in beton.
Pravljice o obnovi lahko prodajaš komu drugemu, se pa napoveduje obnova, to pa res. Kačo smo videli v ostrešju lastni hiški, da o škorpijonih ne bi – so dnevni gostje.
Če boš napisala še, da imajo hiške wi-fi, te lahko pa samo še označim za lažnivko. Ker vse, kar pišeš, je nakladanje. Bučanje so dopust za zelo nezahtevne goste. Mi boš težko prodala drugačno resnico, ker jih poznam kot svoj žep.[/quote]

????

Če boš napisala še, da imajo hiške wi-fi, te lahko pa samo še označim za lažnivko. Ker vse, kar pišeš, je nakladanje. Bučanje so dopust za zelo nezahtevne goste. Mi boš težko prodala drugačno resnico, ker jih poznam kot svoj žep.[/quote]

ampak res, no…ravnokar sem prišla od tam. wi-fi je v celem naselju!! resda minimalno za doplačat, a vseeno. ampak ja, če iščeš mega žur, ga pa res ni v bližini.
To, da so Bučanje za zelo nezahtevne goste, pa je OK. Letos so istočasno tam letovali Megliči, Rebeka Dremelj,dva državna sekretarja, zelo znan slo znanstvenik, nekdaj visoki politiki, dva kokr tajkuna. …itd. kul, da smo sami zelo nezahtevni gosti. in mislim, da jih ima večina tam tudi zasebne apartmaje.
kakorkoli, zdaj pa ti povej, ko si tolk glasna – kje na hrvaškem v apartmaju pa ti dopustuješ?

????

aja, še plaža? v Bučanju imaš vse: betonirano, prodnato, v senci pod ogromnimi borovci, na travi, na lušnih betoniranih izravnanih skalcah, plus FKK plažo! plus: povsod tuši in ob stopničkah ograje za oprijemanje! kakšna bi lahko na hrvaškem sploh še lahko bila??

tuki so vse te plaže, še bazen za otroke sem prej pozabila:
http://www.bucanje.com/slike_bucanje.html

Bolj kot berem, bolj razumem, zakaj dezurni provokatorki ne ustreza noben apartma. Ona bi, da je v velikem mestu, pa da ni v mestu. To pa ne gre ne na obali ne v notranjosti, ne na Hrvaskem ne v Grciji ali Spaniji in sploh nikjer.
Ali si v mestu s trgovinami, teatrom… in hrupom, ali pa si v miru in tisini… zunaj mesta.

Tako da se je cisto brez veze trudit in lepit linke.

ampak res, no…ravnokar sem prišla od tam. wi-fi je v celem naselju!! resda minimalno za doplačat, a vseeno. ampak ja, če iščeš mega žur, ga pa res ni v bližini.
To, da so Bučanje za zelo nezahtevne goste, pa je OK. Letos so istočasno tam letovali Megliči, Rebeka Dremelj,dva državna sekretarja, zelo znan slo znanstvenik, nekdaj visoki politiki, dva kokr tajkuna. …itd. kul, da smo sami zelo nezahtevni gosti. in mislim, da jih ima večina tam tudi zasebne apartmaje.
kakorkoli, zdaj pa ti povej, ko si tolk glasna – kje na hrvaškem v apartmaju pa ti dopustuješ?[/quote]

:))) Z eno veliko razliko, bejba – oni so bili v luksuznih privat hiškah, ki so jih pokupili, ne v sindikalnem turizmu, ki ga ljudem ponujaš ti. :))) In imajo verjetno še kakšna plovila, s katerimi si dopust popestrijo in poiščejo uvalice, kamor se hodijo kopat. Razen če se je Rebeka drenjala z vami na glavni betonski plaži. :))) Hvala, da si prilepila slikice, se jo zelo dobro vidi. Vidi se tudi ogromno skalovja, bazen slikan previdno od daleč, ker je enak že 30 let in vse ostalo tudi.
Bova nehali, ker očitno ne bova prišli skupaj. Jaz Bučanja nekomu, ki omenja nastanitev iz te teme, ne bi ponudila niti v sanjah. Dopustovala sem že marsikje, ti očitno poznaš samo Bučanje.
Wi-fi sicer je v ponudbi za doplačat, storitev pa za zjokat. Očitno sploh ne veš, kaj internet je in kako bi moral delat.

Jaz sicer nisem avtorica, ampak kristalno razumem, kaj misli. Kdor noče, pač nikoli ne bo.

To je apartma tik ob morju, za manj kot 40€. Samo ni hrvaška.
Vaš link

Booking ali trivago poglej.

Booking mi je osebno boljši + še na mapo greš pa iščeš lahko.
Moja izkušnja je takšna, da sem dejansko v ultra last minute dobil najbolše ponudbe.
Za tako stvar seveda linkov ni možno dati.
Dejansko je bilo tako… danes se odločam da bi jutri zgodaj odšel na morje za 3 dni ali pa 5 7…. Booking spremljaš kakšne 4 urce in garantiram da se najde vsaj 1 dostojn apartma, z odlično lokacijo. Na ta račun sem tudi že dobil apartma v sezoni za 30€ na noč.

Poanta teh poceni ponudb je pa ravno v tem, da nekdo pred tabo odpove apartma. Ker pa lastnik najraje vidi, da je apartma poln, potem ceno tudi spusti.
Nekaj cena pade na račun tega, ker je en del stroška že pokrit iz prejšne rezervacije – del ali pa celo celotna rezervacija se mora plačati če odpoveš 1 dan pred prihodom. Drugi razlog pa da je polno.
Pri takšnih rezervacijah pazite na drobni tisk!

Ti pa ne morem garantirat da bo dejansko v tem času kaka res huda ponudba. Moraš imeti srečo.

počakaj do zadnjega tedna avgusta, ko bodo vsi jamrali koliko so porabili na dopustu in kje se dobi hitri kredit z nizko obrestno, da kupijo za princeske in sončke nove cote za v šolo

http://www.bucanje.com/slike_bucanje.html%5B/quote%5D

Pa če slučajno nisi opazila, lepa hiška na tem linku stane 125 evrov na noč. Vse ostalo je pa loterija, ker pri sindikalnem turizmu nikoli ne veš, koliko je podjetje v hiško vložilo. Nekatere so v zelo nemarnem stanju. Moraš točno vedet, kam greš, ne da prideš dol in si izmišljuješ, da bi bil “v obnovljeni hiški”. Poceni je samo direkt prek podjetja.

Težko verjamem, da jih je ravno na pretek. Mogoče ima kdo kdaj srečo, pa dobi kot last minute varianto, sicer so cene precej višje. Apartma z moderno opremo in vsem tik ob morju, hkrati pa v nekem turističnem središču stane precej precej več.
Jaz že leta hodim v takšne apartmaje, s to razliko, da jaz pa iščem mir in vukojebino 🙂 Tega pa dobiš za ca. 40 eur v predsezoni in ca. 65 v sezoni. Ampak tega avtorica itak ne mara.

http://www.bucanje.com/slike_bucanje.html%5B/quote%5D

Nage otroke pa kr na internet. Daj še sebe objavite. Matr bi komu otroke odvzeli pa še ne bi našli pameti.

No, res je, da velja rek 100 ljudi 100 čudi. Itak pa vsem ne moreš nikoli zadovoljit.
Tudi jaz oddajam, APP, in sicer na otoku Pašmanu. Ceno imam 70€ na noč, in moram povedat, da je julij 2017 že zaseden.
Če pa kdo želi, pa mu lahko še za letos
– od 21.8 naprej nudim najem APP za do 6 oseb, po last minute ceni 60€ na noč. APP ima klimo, WiFi, satelitsko TV, pogled na morje. Plaža je betonsko mivkasta, ali samo mivkasta z naravno senco in kafičem. Od plaže – morja je oddaljen cca 150m.
– ali APP cca 5m od morja, za do 6 oseb, ima samo internet in satelitsko TV. Cena je 70€ na noč, prosto pa od 10.8 naprej….
Več inf. na: zizek.tina@gmail.com

Evo informacije iz prve roke.
Apartmaji Batimat čisto ob vodi, peščena plaža, super za otroke.
Apartmaji so novi, še bazen imajo. Zelo čisto.
Smo rezervirali preko bookinga -apartma za 4 osebe ob 11h zjutraj, ob 17h smo bili že tam. Cena 144 EUR za 2 dni.
Ne vem ali je bilo slučajo prosto, ampak taka je bila cena. No, tako, da 72 EUR na noč.
Zelo priporočam.
Tukaj je povezava: http://www.booking.com/hotel/hr/batimat-apartments.sl.html?aid=318615;label=New_Slovenian_SL_5226425785-623Tg_6DbdcKSkZBrj54hAS73336607905%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=ff8adf13a76fa0425912d872b381b74e;dcid=12;dest_id=-87216;dest_type=city;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=941eb2a7868edc906048f187f2df2435178e0640X1;type=total;ucfs=1&

Se priporočam za podobne preverjene informacije o apartmajih kjerkoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close