kje najcenejši tonerji?
ne vem no, meni ne prime drugi kot original za hp in njegovo cifro, torej mi ne preostane drugo kot da dam zanj 7.000, je drago ja, toda kaj češ. Eni pa se mal znajdejo in jih sami polnijo..baje se dobijo v interšparu te barve in jih nato z inekcijami in iglami napolnijo v original toner, seveda če je tak toner, da se to da.
Za Brotherja (multifunkcijski) nikoli več ne kupim obnovljenih kartuš – samo originalne še, ker nam je kmalu po menjavi originalnih kartuš z obnovljenimi (printer star tedaj 6 mesecev) šla glava, ki so jo nato zamenjali v garanciji. Nato smo še enkrat dali obnovljene in nam je spet po treh mesecih šla glava (popravilo v garanciji sicer 125€). Sedaj uporabljamo originalne in dela naš multi pass brez problema.
Za EPSOnov multifunkcijski inkjet tiskalnik Stylus CX5400 smo kupili cenejše neoriginalne kartuše, a vseeno z blagovno znamko, Pelikanove, preko enaa.com. Na začetku se je tiskalnik nekaj pritoževal, pa dve strani sta se zanič sprintali, od takrat pa dela OK. Mislim, da bomo te kartuše še kupili. Čisto brezimenskih kartuš pa jaz ne bi kupovala.
Dalec, dalec najcenejsi tonerji in kartuse so na http://hudopocen.si. Cene so tako nizke, najprej sploh nemores verjet. Zase kupujem toner Hp 12A dokler nisem nasu te strani hudopocen.si sem placeval okoli 30 eur. To je vec kot pol ceneje. Pa sem kupil takrat najcenejsi toner ki sem ga nasel na ceneje.si
Pa obilo prihrankov!
Forum je zaprt za komentiranje.