Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje najcenejši bivati na slovenski obali?

Kje najcenejši bivati na slovenski obali?

Pozdravljeni!

Čez približno 2 tedna odhajam na dopust in letos se mi je zaluštala slovenska obala. Zanime me, če ima kdo kaki predlog ali kakšen kontakt za čimcenejšo namestitev na slovenski obali?

Že v naprej hvala za info

Matej

slovenska obala ???????… prebudi se… p.s. v Tuniziji sem se letos srečal z slovenskimi družinami iz obale ! Le kaj so počeli v Tuniziji ob takem domačem morju ?

Pa daj no. Vsak rabi spremembo okolja.

V Kopru se lahko kopam vsak dan če želim, pa še taščo spotoma srečam, pa šefa in klepetavo sosedo, sitno bivšo sošolko……..

Ja pa tudi mi smo bili in v Tuniziji in Turčiji na dopustu. Pa kaj.

Tudi iz Kranjske gore gredo domačini na smučarski dopust v Francijo. In?

Priporočam ti pa tole

http://www.sloveniaholidays.com/HOSTEL-MUSEUM

Si v bistvu nad mestno zastonj plažo. V centru mesta, kjer se zvečer poleti marsikaj dogaja. To pravijo ker zvečer pač ne gremo ven zaradi malih mulcev.

Na plaži je drago za tisti kos pice pojesti. Raje pojdi v picerijo Atrij – 2 minuti od apartmaja, lepo hladno – vrt.

Če pa želiš domačo hrano se napoti po Čevljarski ulici do konca in po stopničkah navzdol in levo je domača gostilnica z cenami za domačine. Ne spomnim se imena.
Je pa tudi pred stopničkami levo gostilnica “pri Slavčku”. Super sardele.

Na tržnico ne hodi jest, ker te olupijo ko mutavega.

Nasproti teh apartmajev je tudi lep muzej vreden ogleda.

Aja info točka je na Titovem trgu in dobiš zemljevid centra. Pride prav.

Upam da sem kakorkoli komu pomagala.

vem da je malo pozno a vseeno če koga še zanima. najceneje je hotel vodišek v kopru, blizu tuša, merkatorja v ind. coni, za novo leto lani 3 osebe za 3 noči 100-120€ neki takega

Pozdravljeni, mi smo bili pa lani v Hotel-u Bio v Kopru in smo bili super zadovoljni s ceno in ponudbo !
Priporočam !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close