Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje najceneje prespati v LJ?

Kje najceneje prespati v LJ?

Znance iz tujine, ki pridejo na obisk, bomo popeljali malo po Sloveniji. Nameravmo jim pokazati tudi glavno mesto, pa me zanima kje bi se dalo najceneje prespati, morda kakšen družinski penzion ali kaj podobnega.

V Ljubljani mislimom biti s petka na soboto ali pa s sobote na nedeljo. Zvečer bi šli malo ven, samo mesto pa bi si ogledali zjutraj naslednji dan.

Nismo zahtevni, bolj je važna cena, vendar vseeno ne bi šli v hostel (celica ipd.).

Za vse informacije se že vnaprej lepo zahvaljujem.
Lep pozdrav!

Uh, karkoli ti bodo svetovali čim prej rezerviraj. Kolega ki dela na TIC v Ljubljani, je rekel, da zadnji vikend ki je bil, ni bilo niti enega ležišča za normalno ceno več. Tako da so jih pošiljali v druge kraje, najcenejša dvoposteljna soba, ki se je pa še dala dobiti je bila pa 140€/noč. Letos je hud naval turistov. Kapacitete se bodo nekoliko sprostile s koncem šole, ko se konča šola, saj se bodo spraznili študentski domovi, posledično pa tudi druge prenočitvene zmogljivosti.

Aja, pa še to sem pozabil: najbolje bo, da res kar na turistično informacijski center pokličeš, kjer imajo vedno sveže podatke o zasedenosti in cenah in tudi prijazni so.

Vcasih se je dal v Mraku prespat. Povprasaj!

http://www.prenocisca-bezigrad.com/

Poglej sem, odtipkaj v najdi.si prenočišča v Ljubljani.

Srečno!

ne dolgo nazaj je bila cela serija predlogov na to temo…

malo poglej nazaj, več predlogov je bilo

lp

bv

Odpor do Celice se mi ne zdi najbolj upravičen. Celica je v njenem kratkem delovanju (mislim da bo ravno v teh dneh imela 1. rd) postala kultno prenočišče znano po vsej evropi. npr. popotniki slišijo v Budimpešti o nekem hudem hostlu in se velikokrat zaradi njega podajo v Ljubljano. Sploh v celicah se prav dobro spi. Med cenejšimi hoteli je turist.

lp

oz

Celica je baje ful spedenana, tako da je morda za preverit, preden se odločiš proti.
Poglej še Bit hotel (pri Litijski), pa ena prenočišča so blizu Renaultove avtohiše na Vodovodni (malo nazaj proti mestu po progi avtobusa 14) – joj, kakšen opis samo zato, ker ne vem točno, kako se reče :-))

penzion tavčar na obrobju (blizu novih jarš) je dost dober
drgač je pa tud v celici čist ok (naj hostl, kar sem bil, pa sem jih dal že kr neki skoz)

Pa SPORT BIT hotel je tut kar kul.

probaj hotellipa v šiški, baje majo znosne cene

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close