Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje najboljše razmerje med kvaliteto in ceno namestitve med makarsko riviero in Dubrovnikom?

Kje najboljše razmerje med kvaliteto in ceno namestitve med makarsko riviero in Dubrovnikom?

Torej – kje bi mi priporočili, da se nastaniva (2 osebi) v prvi polovici septembra v Dalmaciji in sicer med makarsko riviero in Dubrovnikom?
Zanima me
-celina
-apartma, hostel, hotel ali zasebna soba
-urejena okolica (plaža, sprehajalne poti)

Nekaj sem že iskala, do zdaj našla:
1. hoteli Neum, Sunce, Zenit, Villa Nova, Stella v Neumu
2. youth hostel Eklata v Zaostrogu
3. apartmajsko naselje Bonaca v Kleku

Pozna kdo naštete namestitve? Sem zgrešila kakšno dobro in ugodno?

p.s.: Se mogoče splača septembra iti kar dol in najti sobo/apartma? Se dobijo in ali pridejo kaj ceneje kot če že v Sloveniji nekaj rezerviram? Kakšne izkušnje imate?

Hvala!

Naljbolj ti priporočam Zaostrog, ker je živahen majhen kraj, z lepo plažico, imaš nekaj štantov, trgovinico in par gostilen. Za hostel Eklato pa ne vem.
Lepo se imej.

Naši družini je najljubša Brela – hotel Marina. Plaža z dosti borove sence, prodnata, čista, dolge sprehajalne poti.
Bili smo tudi že v apartmajih, ki smo jih v špici sezone poiskali na kraju samem, vedno brez težav.
Skratka priporočam.

Lp,
Misxy

…Goli

Kje je to?

Kje je to?[/quote]

Tle :))

Tale je pa v Kvarnerju, ne med Makarsko in Dubrovnikom. 🙂

Se pridružujem.

Živi in pusti živeti

Tučepi

Predlagajte dopust na otoku HVARU.
Izbirate lahko med veliko privlačnih destinacij, kot so mesta Hvar, Jelsa, Vrboska, Stari Grad, ali nastanitev v Vela Stiniva Zavala, Ivan Dolac, Basina,.
Cene v nizki sezoni, so zelo ugodne.
Za več informacij o destinacijah, fotografije, ter velik izbor neposreden stik z lastniki (brez takse), obisk http://www.visit-hvar.com

Predlagajte dopust na otoku HVARU.
Izbirate lahko med veliko privlačnih destinacij, kot so mesta Hvar, Jelsa, Vrboska, Stari Grad, ali nastanitev v Vela Stiniva Zavala, Ivan Dolac, Basina,.
Cene v nizki sezoni, so zelo ugodne.
Za več informacij o destinacijah, fotografije, ter velik izbor neposreden stik z lastniki (brez takse), obisk http://www.visit-hvar.com[/quote%5D

Hvala za predlog, vendar Hvar ni celina, kakor piše v mojem začetnem post-u. Predrago se je vsak dan voziti s trajektom na celino na izlete.

Pozdravljeni!

Lahko vam prodam aranžam v Villi Andrea v Tučepih, ker mi ne moremo iti. In sicer od 4. do 10.9. Vplačala sem akontacijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close