Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje najbolj okusni čevapi v ljubljani?

kje najbolj okusni čevapi v ljubljani?

ker mi je dolgcajt pa še lačen sem me zanima kje pečejo dobre čevape??? in pa cena za porcijo.

blizu kliničnega centra je bife DRUGA POMOČ, ko vstopiš noter -desno je Sarajevska……ne vem kako že…tam so čevapi skoraj zastojn in noro dobri.

pri jovotu, okol 7 €, pa pr kliničnem-damajanty al neki tazga, 4€ čevapi v lepinji

dođi kod mene i Đema na roštilj ima jagenjček a mož dase bace i pleske čevapi

U 20 sati dolaze trubaći, bit če svašta, pucanja, hvatanja, možda dodže pinkponk, murija, nema da nema

važi, dođem.

molim te ko kevu, donesi onu tvoju dobru rakiju, dolazi i Jova…

Napoli, nasproti BTCja, pa v Dubočici, na Zaloški.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Stara pumpa v Šentvidu.

pri polikliniki na enosmerni šmartinki – druga pomoč tam je das is valter
porcija je okol 4 € dobri

lp

<b>[b]TUKAJ[/b]</b> so najboljši in tudi dragi ne.

10000000 x podpišem! TOP

definitivno tukaj:

http://www.facebook.com/pages/Fast-Food-Halo-Leskovac/107537336032857

Vozi misko v mercator centru. 11cevapom v lepinji malo manj kot 6€.

A ni bil včasih Harambaša pojem za dobre čevape?

Tisti v Napoliju nasproti BTC-ja so pa zanič – vsaj bli so kako leto ali dve nazaj, potem nisem več šla. Ne vem, kaj tip daje v meso, ampak en tak neopisljivo čuden priokus so imeli.

10 v pol v štepanjcu, isto kot Harambaša. Meni the best

Včasih Čad, zdaj že dolgo ne več, pa še drago je.

Leskovac v Lj., ima bojda najboljše

Ne – deset u pola v štepanjskem je slabši od Das Ist Valter v Ljubljani ali Kranju . Deset u pola ima zelo mastnoe čevape, všasih noter še preveč rožnate – beri, premalo pečeno meso.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close