Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje naj najdem ljubimca v pravem pomenu besede

Kje naj najdem ljubimca v pravem pomenu besede

Sem samska, imela bi neobvezno razmerje, najraje z nekom ki je sicer zaseden, poročen ali v resnem razmerju. S samskimi so sami križi in težave, ker se navežejo in zaljubijo, tega pa ne bi.

Star od 27 do 35 (jaz sem 30, suha, luštna, seksi), pa da ima nekaj med nogami, konkretnega, pa da nima kakšnih moških težav seveda.

Če napišem direkt na tinderju da to iščem, se vsi ustrašijo ali mislijo da jih zafrkavam, da sem fejk profil in ne verjamejo. Tudi če se hočem dobit v živo, kar na lepem nočejo.

KJE torej najti to kar iščem?

Odgovor na objavo uporabnika
Ela848, 28.02.2022 ob 15:38

Sem samska, imela bi neobvezno razmerje, najraje z nekom ki je sicer zaseden, poročen ali v resnem razmerju. S samskimi so sami križi in težave, ker se navežejo in zaljubijo, tega pa ne bi.

Star od 27 do 35 (jaz sem 30, suha, luštna, seksi), pa da ima nekaj med nogami, konkretnega, pa da nima kakšnih moških težav seveda.

Če napišem direkt na tinderju da to iščem, se vsi ustrašijo ali mislijo da jih zafrkavam, da sem fejk profil in ne verjamejo. Tudi če se hočem dobit v živo, kar na lepem nočejo.

KJE torej najti to kar iščem?

Hmmm

Najbolje, da pošlješ ponudbo frančiškanom. Tam te zagotovo pričakuje kakšen zelo obdarjen.???

Za 7 000 € ga dobiš na alibaba.

Lahko jaz.

Moj Mail

Primoz99777@gmail.com

piši na oneilnovak@protonmail.com. tam se bova vse zmenila pa dogovorila.

sem ti mislil pisat, meni stoji po cele dneve, ko pa sem prebral da iščeš takega da nima moških težav, mi je dol padel.tako deluje moška psiha punca. nikar tega ne tvezi decom, še tako trdostoječ bo postal mlahav.kaj če bi jaz teboi napisal da nimaš belega toka pa raznoraznih izcedkov.

Kolk zate pomeni konkretno?

Odvisno, 28.02.2022 ob 19:39

Kolk zate pomeni konkretno?

Toliko, da te ne rabi spraševat, če je že noter in toliko, da ji ne pogleda ravno čez usta. Dovolj nazorno?

dajte no, spet en peder daje oglase

Ela848 imaš kakšen mail

Piši na rakun149@gmail.com pa se vse zmeniva

Živjo,

Piši na plotek90@hotmail.com vse se Bova zmenila. Sm resen

Lp

Rakun149, 02.03.2022 ob 16:55

Piši na rakun149@gmail.com pa se vse zmeniva

teb pa ne bom pisala niti unmu primožu pa temu zadnjemu, vaši malili so po vseh straneh tega portala in tudi na drugih sajtih, ste eni navadni fuk fehtarji. že eno leto pisartiš ta tvoj mail pa še zdej nisi nobene našu pol si zihr en luzer.

Piši na greatbojan@gmail.com

Glupa baba

Pozdravljena,

Všeč mi je tvoj predlog, me pa zanima če si resnična?

Predobro, da bi bilo res?

Kaj pa en šarmanten 58letnik ti nebi bil v redu❓ Kaj misliš da te nisem sposoben zadovoljiti❓pa še vezan in diskretna, brez problemov!

Živjo pisi na jurckjurck12@gmail.com

Živjo pisi rad bi te spoznal

Pozdravljena,

če si za spoznavanje, kako lahko stopiva v kontakt? Sem poročen, zato bi mi zelo ugajalo v taki zvezi kot si opisala, da si želiš.

Oila če želiš piši

maticex2306@gmail.com

Si iz Ljubljane. Piši na blazyrast@gmail.com

Ela848, 02.03.2022 ob 18:40

teb pa ne bom pisala niti unmu primožu pa temu zadnjemu, vaši malili so po vseh straneh tega portala in tudi na drugih sajtih, ste eni navadni fuk fehtarji. že eno leto pisartiš ta tvoj mail pa še zdej nisi nobene našu pol si zihr en luzer.

Bravo se strinjam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close