Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje naj najdem kako potrebno bejbo, k zelo uživa v seksu in rada tudi prevzame pobudo?

Kje naj najdem kako potrebno bejbo, k zelo uživa v seksu in rada tudi prevzame pobudo?

Sem že pol leta samski in nisem mel uspeha na zmenkih, ker so bile vse frigidne oz. so nekatere želele biti device do poroke. Jaz bi si želel ženske, ki rada seksa in bi se lahko poseksala vsakic, ko bi imela čas, za vikend tudi po petkrat na dan, ker res uživam v seksu in ljubljenju, rad izvajam oralo in poslušam želje partnerke.

Lp

kolk maš pa ti srečo ☺
mene vsaka zlorabi do zadnjega atoma energije

S katerega konca si in kje si spoznal tovrstne ženske? Jaz iščem točno takšno, da bi oba dala 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in obležala objeta do naslednjega jutra.

Jaz sem taka, ki bi seksala in dam pobudo brez problema, ko mi je nekdo všeč. Ti zagotovo nisi, saj bi se ti drugače ponujale oz bi brez problema dobil žensko za seks. Drugače pa, če ženske imenuješ, da so frigidne, moraš biti pa res nespoštljiv. Ti kar uporabljam še naprej roko, saj ženske te še povohale ne bodo, kaj šele da bi seksale s tabo 5x dnevno! Ne živi v iluzijah!!!

Jaz sem taka, ki bi seksala in dam pobudo brez problema, ko mi je nekdo všeč. Ti zagotovo nisi, saj bi se ti drugače ponujale oz bi brez problema dobil žensko za seks. Drugače pa, če ženske imenuješ, da so frigidne, moraš biti pa res nespoštljiv. Ti kar uporabljam še naprej roko, saj ženske te še povohale ne bodo, kaj šele da bi seksale s tabo 5x dnevno! Ne živi v iluzijah!!!
[/quote]

Predsodkov pa ne maram, tudi jaz tebe nisem označil za takšno ali drugačno, zato pa so zmenki, da se pogovori, da oba spoznata en drugega. Sam sem dovolj samozavesten, da mi ni nikakršen problen stipiti izza varnega zavetja interneta in iti na zmenek, sploh če je pri tebi resnično ta želja, ki je danes prava redkost. Če ti v reali ne bom všeč, se prijazno posloviva in je to to, nimava ničesar za izgubit.

Jaz sem tudi že cca.pol leta brez seksa. Bi seksala, pa se bojim, da če ni tip v dobri kondiciji, da bo podlegel mojim potrebam 🙂 Seveda pa mora najprej osvojiti moje srce, da mu odprem vrata raja.

Če vržeš antični grški kovanec s poslikavo spolnega akta (velja samo original!) v rimski vodnjak, se ti bo želja uresničila. Afrodita osebno ti bo na pametni telefon naložila app, ki ti bo potem preko GPSa kazal najkrajšo pot do najbližje samopostrežne (ona je aktivna, ti si lahko “hrošček” – ležiš na hrbtu) radodajke.
Simple.

De omnibus disputandum..

Jaz sem tudi že cca.pol leta brez seksa. Bi seksala, pa se bojim, da če ni tip v dobri kondiciji, da bo podlegel mojim potrebam 🙂 Seveda pa mora najprej osvojiti moje srce, da mu odprem vrata raja.
[/quote]

Kondicija pri meni ni nikakršen problem, če imas dobro kondicijo lahko tudi skupaj tečeva in se udeležujeva tekov ter hodiva v hribe. Ženske, ki ima kondicijo bi si še najbolj želel, saj je ponavadi problem, da me ne morejo dohajati in se ljubljenje prehitro zaključi.

Predsodkov pa ne maram, tudi jaz tebe nisem označil za takšno ali drugačno, zato pa so zmenki, da se pogovori, da oba spoznata en drugega. Sam sem dovolj samozavesten, da mi ni nikakršen problen stipiti izza varnega zavetja interneta in iti na zmenek, sploh če je pri tebi resnično ta želja, ki je danes prava redkost. Če ti v reali ne bom všeč, se prijazno posloviva in je to to, nimava ničesar za izgubit.
[/quote]
Ne, hvala.

Če vržeš antični grški kovanec s poslikavo spolnega akta (velja samo original!) v rimski vodnjak, se ti bo želja uresničila. Afrodita osebno ti bo na pametni telefon naložila app, ki ti bo potem preko GPSa kazal najkrajšo pot do najbližje samopostrežne (ona je aktivna, ti si lahko “hrošček” – ležiš na hrbtu) radodajke.
Simple.
[/quote]

Ti jih pa imaš na zalogi :):):)

Ejga, glede tega pa res ni problema. Jaz samo malo po internetu surfam, pa mi takoj meče ven reklame “potrebne ženske iz tvojega mesta bi se dale dol”. Tako da je tega res ogromno, ti res ne obvladaš zadev.

Jaz sem jim zgleda zanimiv, naravni talent za to. Ampak že imam punco.

ženske so najbolj potrebne, ko so z moškim ki ga ljubijo 🙂 treba se je trudit za kvaliteto odnosa, ne za kvantiteto in neki na hitro podirat čim več žensk.
ni problem da ženske niso potrebne, problem je, da nočejo imet zveze in vlagat energijo v spoznavanje. zato jih vedno več hoče s tem zaslužit. ker potrebnih tipov bo vedno več kot žensk in ženske raje umrejo kot da bi zadovoljile nekoga, brez d abi imele one kej (več) od tega.

[/quote]

Želim si, da preizkusiš mojo kondicijo. Ne bom te razočaral, če mi odpreš vrata 🙂

piši mi na mail dreamssweet130@gmail.com

Ne nujno, ker preidejo v fazo gnezdenja.. potem ni veliko seksa, je pa naenkrat veliko blazin ter ponavljanje na pamet vseh vrst roza pastelne barve.. kjer moško oko ne bo opazilo razlike (oz. Vsaj bistvene), bo pa pred njim 17 vzorcev – zanj iste barve.
In zdaj ni problem v tem, da bi zadel pravi odtenek od teh 17tih (moška inercija vedno poskrbi, da izbereš napačno).. temveč v tem, da niti eden od odtenkov izbrane pastelnosti, ne paše k niti enemu kosu vašega pohištva.. hej, še k kravati ne.
Poleg tega je odtenek točno tiste variacije, ki najbolj zavira proizvodnjo testosterona in gre seksualnost še dodatno malce po zlu.. toliko, da se iz neznanega razloga prostovoljno in samoiniciativno vpišete v kvačkarski krožek.. kjer res iskreno sočostvujete, da je Burda v letošnjem katalogu uvrstila en predlog iz lanskoletne mode!
Groza.

Aja, a smo že pozabili, da seks obstaja.. ane?
Tako to gre, če se gnezdi, kvčaka in Pantone barvne odtenke ves čas valja po rokah.. kaj bo šele, ko bo otork na poti!!

De omnibus disputandum..

Z obilo kondicije, vkolikor se želiš prepustiti…kdor išče ta najde 🙂

Sem moški 33 let.

Mislim, da to ne bi smel biti problem 😜
Javi na zs.
Moški, 33.

Kjer ni pogovora,ni dobrega sexa.Pogovori se z njo.

Ženksa,ki ima rada moškega,ki jo rajca,telesno privlači, mu bo pošiljala žgečkljiva sporočila,ga naskočila,ko pride iz šihta ali pa gola bočakala v postelji.

Če tega ni,vas sigurno tako zelo ne ljubi.

Ne meči vseh žensk v en koš. Niso vse frigidne. Sama imam zelo rada seks in sem v tem zelo odprta, rada experimentiram, uporabljam razne igračke, sprobavam veliko položajev…. Sem pa poročena in polega moža imam še ljubimca….. Samski pa me ne zanimajo 😉

Uf, prava macka… ce bi bilo taksnih vec, bi bil svet lepsi 🙂

29 let……SEXA se mi….pridi se bova spoznala lahko tudi dol dala…..užitka z njo se ne branim. Če te mika javi

Jaz bi te polil z bencinom in zažgal,če bi imel tako žensko kot si ti-ti si kurva,ki zih ni sposobna ljubiti le enega moškega-svojega moža,ampak zraven še 100 drugih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close