Kje nabaviti kopalniško pohištvo?
Pozdravljeni,
smo Mizarstvo Špac iz Borovnice. Prisluhnemo vsaki ideji in naredimo hitro, kvalitetno in poceni. Brezplačno izrišemo, dostavimo in zmontiramo!
[www.spac.si]
041–636–205
lep dan!
Jap, pa prav fino se obnese.[/quote]
O saj to vem;)))
Problem pri moji kopalnici je, da je majhna, pa še pralni stroj mora biti noter. V bistvu mora biti vse na eni steni, ki je dolga cca 170cm.
V Ikei sem dobila zelo dobro omarico, ki še skrije pralni stroj, vendar je na žalost “narobe” obrnjena.
Kontra variante pa nimajo.
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S69891956/
Še kakšna ideja mogoče?
od kod si?
mi smo dali delat pohištvo za kopalnico in smo ful zadovoljni. mizar je doma na krasu, mlajši moški, ki zna poslušat, svetovat, izdela v roku, pride in montira, cena poštena, mož beseda.
naredil nam je visečo omarico za umivalnik (umivalnik smo kupili mi že prej in nam ga je vgradil v omarico), omarica ima dva velika predala. poleg tega nam je naredil omarico z ogledalom in notranjimi poličkami, nad ogledalom montiral lučko. naredil je še dve viseči omari, visoki cca 170 cm in široki in globoki cca 40 cm, s policami v eni omari in s predali v drugi omari v zgornjih 2/3, spodnja 1/3 pa sta v bistvu košari za perilo, ki se odpirata “na ventus”. ne vem kako drugače razložiti. barva ob straneh oreh, spredaj bela visoki sijaj + ročaji, predalčki imajo vodila za tiho zapiranje, vzdrževanje je super.
za vse skupaj smo dali 1.300 eur.
pusti mejl, če si zainteresirana.
priporočam, zelo zelo zadovoljni….
Prosimo vas, da napišete kaj so vam izdelali in za kakšno ceno. Morda imate kakšno fotografijo. Lahko nam odgovorite na e-mai artdunapro@gmail.com
Pričakovali pa smo odgovor od še ena tanjag :-), kdo jim je izdelal kopalniško opremo, ker je cena kar ugodna. Iščemo mizarja ne le za moderno kopalniško opremo, ampak še za vgradne omare z drsnimi steklenimi vrati ter pohištvo za jedilnico in dnevno sobo iz masivnega lesa (bio). Želimo imeti moderno pohištvo s pridihom domačnosti, vendar za normalno ceno. Če imate s katerim mizarjem dobre izkušnje, nam sporočite.
priporočam, zelo zelo zadovoljni….
http://www.spac.si[/quote%5D
Prosimo vas, da napišete kaj so vam izdelali in za kakšno ceno. Morda imate kakšno fotografijo. Lahko nam odgovorite na e-mai artdunapro@gmail.com
Pričakovali pa smo odgovor od še ena tanjag :-), kdo jim je izdelal kopalniško opremo, ker je cena kar ugodna. Iščemo mizarja ne le za moderno kopalniško opremo, ampak še za vgradne omare z drsnimi steklenimi vrati ter pohištvo za jedilnico in dnevno sobo iz masivnega lesa (bio). Želimo imeti moderno pohištvo s pridihom domačnosti, vendar za normalno ceno. Če imate s katerim mizarjem dobre izkušnje, nam sporočite.
Forum je zaprt za komentiranje.