Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje na hrvaški obali vam je bilo najbolj všeč?

Kje na hrvaški obali vam je bilo najbolj všeč?

Ponavadi smo sli na kakšnega od otokov, ampak letos se ne bi radi ukvarjali s trajektom, zato bi kakšen lep kraj radi našli na celinskem delu – obala.

Imate kakšne predloge? Kje je vam najbolj všeč? Pa ni važno ali je Istra, Kvarner ali Dalmacija. Predlagajte kakšen kraj, kjer je res lepo. Hvala!!

Meni dalmatinke v bikiniju.

Odgovor na objavo uporabnika
Brezdomec, 18.06.2021 ob 06:52

Meni dalmatinke v bikiniju.

Uperio si crne oke a? Bah

A kje ne kaj. Pa na otoku Korcula.

V Primoštenu.

Kaj je pa tebi vsec mona na Letaliski cesti 5?

Najblizje Rabac, tudi Opatija in Umag.

Korcula…

Meni so bolj otoki vsec, z veliko narave…

U POTRAZI ZA RAJEM: Vodič kroz predivne hrvatske otoke

Rab

Prikaži izvorno sliko

Na lastnem vikendu kateri pa ni na Viru,Karinu ali kakšnem podobnem svinjaku, imamo mir, krisalno morje, pa še blizu je…

Meni je lepo, da je cisto morje, mir, zelenje, malo ljudi in apartma tik ob plazi…

To sem nasla na Hvaru in Korculi ter v enem mini kampu na Makarski rivieri.

Na obali?

Všeč mi je okoli Fažane in Pule (Kamenjak, Medulin), bolj dol pa Tučepi, Brela in okolica Primoštena.

Nudist, 18.06.2021 ob 08:17

Rab

Prikaži izvorno sliko

Plaza Sahara?

Pol urce cez mejo, v hrvaski Istri.  Prelepo in blizuu..  Vsako poletje smo tam vsaj desetkrat.

Šnelca_248, 18.06.2021 ob 09:26

Plaza Sahara?

NOP.  CIGANKA.

Prečudovito. Peščena plaža, kjer se pesek ne dviguje in je voda čista kot kristal.  Ko se vležeš  na plitvini, oh, kaj bi pravil.   Sahara je preveč plitva.   Rabiš hodit vsaj 500 metrov, da lahko zaplavaš.

Smokvice.

Ne vem zakaj, ampak čarobno.

Za dalmatinske otoke vem, dacso čudoviti. Meni sta najbolj všeč Korčula in Hvar. Ampak letos ne gremo s trajektom, taka je pač odločitev.

Zato se zanimam za obalni del. Istro kar dobro poznamo, morda bi šli malo nižje. Hvala vsem za nasvete!

skoljke, jezeki in morske zvezde.

Mi smo bili v Breli, ki je na Makarski rivieri. Kristalno čista voda, res. Prijetni sprehodi ob obali.

Pa v Šibeniku je bilo lepo, v Vodicah in Biogradu na moru.

P.S. Drugače pa, čez Hvar ga ni…?

Brela, Brela, Brela…

Okolica, svetilnika Savudrija. Bozansko. Vendar tam sept, oktober.

Raj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close