Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje na Bledu najboljša kremšnita?

kje na Bledu najboljša kremšnita?

Mmm, se mi je prav zaluštala ena, bo treba na izlet. 🙂

Nisem verjela, res so v Hoferju odlične. Najslabše so ravno tam, kjer naj bi bile najboljše ;). Tam je tudi postrežba bolj tako. No, sem in tja je kak natakar/ natakarica o.k. A ti so bolj izjema.

V Vili Prešeren Bled

Tam mi niso dobre.

Sem zaprisežena kremšnitojedka že vse življenje. Poznam to sceno in zanesljivo lahko potrdim, da so tiste iz Hofra (ne dela jih Hofer!), ki jih dobavljajo iz ene blejske slaščičarne daleč najboljše. Ista slaščičarna dela tudi jabolčni, višnjev in skutin štrudel, ki se tudi dobijo vsak dan v Hofru.
Tiste v Parku so bile dobre v moji mladosti, zdaj pa ne več. To je isto kot s trojanskimi krofi. Včasih božanski, danes čist zanič ko so hladni, pa tudi sicer jih ne jem več. V LJ pa dobiš zelo dobro kremšnito v gostilni Julči – vedno sveža in domača, pa še velika je. Potem je pa kar se mene tiče konec s kvaliteto.

Nisem verjela, res so v Hoferju odlične. Najslabše so ravno tam, kjer naj bi bile najboljše ;). Tam je tudi postrežba bolj tako. No, sem in tja je kak natakar/ natakarica o.k. A ti so bolj izjema.
[/quote]

Hec je, da jih v Avstriji prodajajo. Za med. Blejske kremšnite.
No, toliko o trditvah, da Avsttijci naše robe še povohajo ne. Pa donat mg?
Oni točno vedo za vse slovenske artikle, kaj je naše in kaj njihovo in klump od drugod.

Če res poznaš “sceno” Hoferjevih kremšnit potem verjetno ne veš,da ne prihajajo iz slaščičarne na Bledu,ampak je obrat za izdelavo na Jesenicah!

Meni so daleč najboljše na blejskem gradu pri Jezeršku.

Kakšne kremšnite… hehe. Park hotel in restavracija sta največji ološ.

Po eni strani občudujem popolnoma nesposoben Občinski kader, ker jim uspeva ohranjat vse v naravni lepoti. In res vsak rine ob jezero. Vaauu. Tujce še razumem, Slovence pa ne.

Nimaš kaj delat ob jezeru… razen da se sprehodiš okol. Na kremšnito, 3 preplačano…. pa park plac – za ta keš gremo mi na kosilo. Pa res v naravi, par km stran.

Grad – enormna vstopnina, otok…. enormne cene, kočijaži…. enormne cene. Zato da te zebe kot psa, da vidiš stare kočure… pa kašno podrtijo ob cesti. In zdaj umazano vodo.

Blejci so lahko veseli, da jih še kdo obišče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close