Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje menjati evrske kovance v bankovce brez provizije?

Kje menjati evrske kovance v bankovce brez provizije?

Torej, zanima me, če sploh kje?
Sem danes na NLB-ju že skoraj stresel v avtomat, pa me je prijazni varnostnik prej opozoril, da za vsak znesek nad 30 € obračunajo provizijo 2 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Da jim j…… m…… Pa še njihov komitent sem, Kdo drug kot NLB, itak!

Hvala za odgovore.

LP

Če na banki narediš polog (verjetno se da s kovanci???) in potem nazaj dvigneš gotovino – le-te ti najbrž ne bodo dali v kovancih, če pa bodo hoteli, pojdi na najbližji bankomat… malo zamudno, ampak brez provizije 🙂

Sliši se super, samo kako bo v praksi zgledalo, ko bom uslužbencu zalučal na pult 20-kilsko vrečo kovancev. Ma da šteje vsaj eno uro, haha, A me lahko zavrne?

kovance ti z veseljem vzamejo v trgovini mesatju ali v lokalu….pa še za kavo ti bojo dali….

Ne bo te zavrnil,saj imajo stroje za štetje tudi na blagajnah.Je pa provizija na NLB za vse pologe nad 30 eur,razen če položiš na Toli ali Prvi račun.

Položi večkrat zaporedoma po 29,99 EUR ali nekoliko manj!

Zamenjaj v trafiki ali v trgovini.

Jaz kovance ponucam za plačevanje na expres blagajni v Sparu. Imaš občutek, k da si v igralnici na uni mašini, k denar not mečeš, pol se ti pa včasih kar vsuje ven 🙂

Če v banki – NLB – plačaš položnico s kovanci, ti ni treba plačat provizije za kovance.
Tudi za zamenjavo bankovcev v kovance je provizija, zato je bolje če narediš dvig kovancev kjer ni provizije.

Provizija pa je že dolgo tudi v drugih bankah.
NLB jo je še pozno uvedla v primerjavi z drugimi.

Pojdi v trgovino in se domeni. Pojdi ob taki uri, da ni gneče.Če imaš lepo posortirane, ni panike.
Ali pa v kak lokal.

Jaz jih vedno porabim na Mercatorjevih TIK TAK blagajnah.

Jaz pa baker razdelim brezdomcem na ulici. Za 2 evra provizije pa se pač ne bom sekiral. Pa še dobro delo storim s tem dejanjem. Vi ki pa se grebete za 2 evra provizije, pa ste naravnost patetični.

Jaz prav tako naredim ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close