Kje kupujete starejše gospe, ki se rade lepo, udobno oblečete in uredite?
Ko se sprehajam po trgovskih centrih vidim, da imajo oblačila samo še za mlade klinke. Kaj pa za nas malce starejše gospe z malo močnejšo postavo? Tudi me se nekatere zelo rade lepo in udobno oblečemo ter uredimo, naj me pa naokrog hodimo samo še v starih in večkrat prepranih oblačilih? Ne hvala. Dovolj imam že svojih starih oblačil, počasi sem jih že sita in naveličana. Potrebujem nove, da spet lahko zaživim in naokrog hodim samozavestnejša in urejena. Želim pokazati, da se tudi me starejše dame lahko lepo uredimo. A žal v trgovinah ne najdem ničesar primernega zame. Kaj pa ve?
Kje kupujete oblačila, (po možnosti kvalitetnejša), ki vam ustrezajo in da so nekako našim letom tudi primerna in udobnejša?
Lahko so predlogi tudi takih trgovin, ki se nahajajo v sosednjih državah naše male Slovenije.
Hvala in lepo nedeljsko popoldne.
P.s. Dobrodošla so imena trgovin v katere zahajate.
jaz sem že pri 20-ih rada imela kvalitetne izdelke in mi je bila izdelava in kvaliteta na prvem mestu. Sedaj pri 35-ih pa kupujem v Modiani, Tkanini, Maksimarketu in Nami. Res, da je nekoliko dražje ampak je pa kvaliteta in dovolj izbire. Moj moto je: Nisem tako bogat, da bi kupova poceni. Zato imam rajši manj stvari, pa tiste kvalitetne.
Na glavni tržnici prodaja gospa, doma zašite stvari. Nekateri materiali in kroji so taki, da se marsikatera znamka skrije. Enobarvno, pisano,lepo za kombinirati, veliko je stvari “peri-deri”, operes,obesiš na obesalnik in nosis brez likanja. Elasticni materiali, ki lepo padejo. Res se splaca pobrskati. Cene med 15- 30 eur za kos, ki je res kvaliteten. Zvecer napisem ime, upam da bom nasla se kako etiketo.
Jaz sicer se še nimam za starejšo gospo, ampak zelo rada grem pogledat v Peek & Cloppenburg. Tam imajo res ugodne puloverje in jopice iz čiste volne, prava redkost pri nas. Pa včasih dobiš tudi krila čez koleno. Čeprav trenutno ne, sem bila ravno včeraj in je bilo vse kratko. Imeli so pa super luštne oblekice za cene, ki ne pokrijejo niti stroška blaga. Žal moja postava ni po tekstilskih standardih, tako da mi obleke večinoma ne pašejo.
Letos bom stara 60 let, že nekaj let sem doma. Glede na mojo pokojnino, si ne kupim skoraj nič. Imam še sorazmerno lepe stvari, še iz časa, ko sem hodila v službo. Ker ne hodim nikamor (ob nedeljah h maši), tudi ne potrebujem dosti. Nevarno je, da se zredim, ker potem ne bom mogla nič več obleči in bom morala zamenjati garderobo.
Sva se pa ravno v soboto s svakinjo sprehajali po trgovinah z oblačili in sva ugotovili, da sploh nimajo nič primernega in lepega za starejše ženske. Nikjer nisem videla niti ene lepe obleke, ali pa kostima, ki bi bil primeren za starejše.
Najboljše je kupiti blago in nesti h šivilji, da ti sešije oblačilo po želji.
Emporium ima raznolik in kvaliteten oddelek Punt Rome, v katerem najdeš tudi večje številke. Razen njega je Marella ali Max Mara vedno sveža klasika.
[/quote]
Link, kjer počakaj na preklop slik (ni samo v kostimu eleganca in svežina):
http://www.emporium.si/en/blagovna_znamka.php?brand=351
Forum je zaprt za komentiranje.