Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupujete modrce za majhne prsi

Kje kupujete modrce za majhne prsi

Imam košarico A, obseg pa 75-80. Po porodu je vse skup še bolj prazno…revščina v glavnem 🙁 Za vsak dan najraje nosim trikotne modrce s penastimi košaricami, ampak jih zelo težko najdem… Mogoče ve katera, ki je bodobno (ne)obdarjena kot jaz, kje bi jih dobila? Kje na splošno kupujete modrce tiste z manjšimi prsmi? Ker ravno brez mi pa ni fajn…se ne počutim ok.
Hvala.

Ja, težko. Triumf, lisca, schisser….vse preveliko 🙁 Meni so prav samo od H&M. Pa še dragi niso…

Isto cifro ima moja odrasla hči, kupuje pa v New Yorkerju podložene.

zakaj sploh modrc za knofke pokrit????

New Yorker, sem ravno hotela napisat. Ni da ni.

Jaz imam ali 70 b ali 75 a, meni se moje sicer ne zdijo revščina (niso pa seveda bogatija, ampak ravno prav, da me ne ovirajo v vsakdanjem življenju – skratka, jaz sem zadovoljna) in dobim brez problema. V H & M tudi znajo imeti izbiro …

Jest pa ne nosim modrcev, sploh, 35+, samo je pa res, da poleti mal čudno zgleda ampak mi je vseeno, razen če se zmenim s kom…

Sicer sem pa dobrega dobila že v Hoferju, pa v New Yorkerju…. Moji modrci so večni, ker jih tako malo nosim…

Poglej za številko AA.
Načeloma pa Intimissimi.

a si dolge puščaš ? 🙂

Tudi v C&A boš kaj našla. Pa v H&M in NYerju

Zakaj revščina? Imam isto številko in je super. Modrce nosim le za v službo, drugače sem brez. Nic ni povešeno, pa sem 45+. Ne menjam jih tud za pol številke večje ne. Modrci so mi super iz Hoferja.

a si dolge puščaš ? :)[/quote]

Mislim, da si jih ti.
“Prsi, ki jih je proučeval, so z leti postale bolj povešene, če je ženska nosila modrček.”

http://lifestyle.enaa.com/lepota/Zenske-prsi-so-manj-povesene-ce-ne-nosite-modrcka.html

Mene pa zanima, čemu se ti zdi potrebno nosit modrček? Sama imam velikost 75B, pa nosim športni modrček izključno, kadar grem športat. Sicer pa res ne vidim nobene potrebe, da bi ga imela… Stara sem 43let in imam 4 otroke…

Pa ne morete verjet vsakemu kekcau nooo. Že vrabci čivkajo, da je to neumnost. Seveda se prsi povesijo se toliko bolj če ne nosiš modra.Če jih imaš seveda…

80A

Kupujem izključno in samo v Skinnyu modrce brez kosti, brez push up-a, praktično nepodložene(imajo nekaj pene, da ni videti skozi majčko bradavičk), iz bombaža, ker ne prenesem umetnih materialov. Že leta in leta zadovoljna, moti edino to, da jih nimajo v kožnih barvah – samo bele in črne. So pa tudi neuničljivi – še vedno uporabljam tudi prvega, ki sem ga kupila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close