Kje kupujete lubrikante? Kakšne?
Ker sem žal zablodila v leta, ko moj namakalni sistem “down under” ne deluje več tako živahno kot v mladosti, mi je gina priporočila, naj si omislim lubrikant. Žal pa o tej temi nimam pojma, kje ga je pametneje nabavljati, v lekarni ali v sexshopu? Pa menda obstajajo zelo različne variante, nekaj na vodni osnovi, se mi zdi, pa še na nekaterih drugih osnovah… Bi mi kakšna izkušena monovka morda priskočila na pomoč z nasveti iz zakladnice lastnih, osebnih izkušenj? Najlepša hvala!
Enkrat sem ga kupila v lekarni. Vrsta….. delale so tri farmacevtke, dva ful luštni, mladi in en stara.
Ves čas sem molila, da pridem na vrsto pri tamladih. A ko ima hudič mlade, jih ima kuker čes. Naletim na tastaro.
Ful prijazna gospa, samo me je takoj utišala. tako da sva si šepetali – kaj bi jaz rada. In me povleče čist na konec pulta, da sva bili izzven dosega vrste :-)))
Dala mi je eno sluzi kremo…. čist brez veze! 🙁
Toti od češnje je dober. Ima okus po višnji.
[img]http://shrani.si/f/X/NC/3it6fN3l/durex-cherry-lubrikant.jpg[/img]
Pa gre to na staro mašino?
Sem se spomnil, imam neko mazivo v spreju za izredno visoke obremenitve in visoke temperature, to bi moralo zadostovat tudi za staro izsušeno mašino. :)) Evo pošljem, če se odločiš, mislim da je cena za 250 ml nekje 40 eur.
Forum je zaprt za komentiranje.