Kje kupujete jeans tiste nad 30.,,,,
Pozdravljene !
Mene pa zanima ena od večnih tem:
Kje kupujete kavbojke tiste nad 30. let, torej ne več najstnice. Sama imam veliko težav z izbiro jeansa.
Imam atletsko potavo, torej nekateri menijo da mi paše vse, pa to še kako ni res. Ne maram zlizanih, scefranih kavbojk za najstnice, ker to več nisem, torej iščem jeans za v službo, tak normalen raven kroj.
Pa iščem po Trstu (NIČ), pa na Obali, (NIČ), Groza, od trgovine do trgovine. Tako gulim modele, ki sem jih v preteklosti na srečo nekje našla in si žal kupila premalo primerkov (stalna napaka), ker verjameš da boš naslednjič ponovno našla enak model. Toda ne , moda se spreminja.
Torej, da ne dolgovezim tiste z Obale ali Krasa, kje kupujete kvalitetne , normalne kavbojke za vitkejšo postavo, take ki so vam kot ulite ? Morda sem prezahtevna z vprašanjem, pa vseeeno hvala za vsak nasvet.
Lp.
Poskusi še mogoče v Kopru v Planetu Tuš. Topshop ima en raven jeans, ki ni nič strgan in malo spran, imenuje se martha. Ali pa Salsa Jeans, sicer ima tudi zelo strgane, zlizane, prešite ipd. modele, se pa najde tudi kaj klasike. Zraven je še trgovina Mexx. Oni imajo sicer le malo jeansa, ampak tisti, ki ga pa imajo, je običajno zelo lepo krojen in nič spran.
http://www.fashionista.si/si/lokalno-in-globalno/Nova-trgovina-Salsa-v-Celju.html
lp,
Lenka
hello..
delam v tuš planetu v kopru v eni trgovinci tako da trgovince od zare .promod,stradivarus,bershka imam pod kontrolo in vem kaj imajo in ker obožujem kavbojke in sem krepko čez 30 vem kje se kaj lepega dobi…vzami si čas in obišči vse trgovine in probaj par različnih modelov..mislim sa boš našla taprave ..in še če si atletske postave pol pa sploh..moderne so oprijete elastične kavbojke pa ene lepe škorenje pa boš
srečno
ciaooo
Forum je zaprt za komentiranje.