Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kje kupiti slavnostno obleko za na poroko

kje kupiti slavnostno obleko za na poroko

Povabljena sem na poroko in sicer v hotel Kempinski v Portorož.

1. Najprej me zanima, če je katera/kateri od tu že bil na kakšni poroki ali kaj podobnega v tem hotelu in kako se je oblekel.
Problem je namreč, da slavljenca nista še prinesla vabil in ne vemo kakšen je dress kode.

2. Zanima me, kje v Ljubljani (predvsem na BTC) je kakšna trgovina, kjer bi lahko našla kakšno slavnostno obleko. V mislih imam krilo, lahko kaj dvodelnega, lahko pa kakšno enodelno obleko.

V btc-ju maš ful fajno trgovino s svečanimi oblekami, čevlji, torbicami,… Vse na enem mestu. Nahaja pa se v hali A (spodnja etaža) By American. Pa cene tud niso prehude. Mal si na internetu poglej, se mi zdi da majo svojo spletno stran.

Matr ste bedne ženske, da nimate ene črne obleke doma. Enga reklca. Kr neki – jopico, rutko….karkoli… kavbojke + tuniko…..

Povabljene ste na eno kurčevo poroko – zdaj pa u šoping – par 100 eur za cunje…….

KMETAVZARICE, ČE STE TAKO NEIZNAJDLJIVE IN DA TAKO BREZGLAVO ZAPRAVLJATE KEŠ

Da sem jaz vaš mož, vam vrat zavijem!

goska, zelo, ZELO ustrezen nick!

V BTC-ju je na drugi strani od ByAmerican-a še en manjši butik, kjer imajo izključno slovesne obleke, vendar boljše kvalitete kot v omenjeni trgovini. Poznam še butik Cherry Lady zraven Maxija, kjer tudi prodajajo dobre stvari.

Še ena kura, k da vse za cune – k nima pojma kaj je lajf ……

V Emporiumu se boš fino oblekla za tako priložnost. Ali pa v centru Ljubljane: Max & Co., Marella, Boss, Max Mara

Predlagam, da se zapelješ na mejni prehod Škofije, tam je trgovina Difusione Tessile – imajo primerne obleke za takšne priložnosti (Max Mara, Max&Co, Marella … – vendar je to neke vrste outlet in odrežejo našitke stran, gor dajo pa nalepko intrend al nekaj takega) po sprejemljivih cenah (torej ceneje, kot v Ljubljani v njihovih trgovinah).

A še nisi slišala, da se na poroke ne nosi črnih oblačil?

A ti posodim mojo slavnostno obleko, ki je najbrž ne bom več oblekla. Ima unikatno ročno izdelano čipko. Samo zadost suha in majhna moraš bit 😉

Zdaj se dobi kar precej slavnostnih oblek, tudi za majhen denar, ko je sezona maturancev, birm, porok in še česa. V tistem By American sem videla kar nekaj všečnih, je pa res, da izdelava ni ne vem kaj (sicer cena tudi ne). Če misliš imeti obleko samo za na poroko, si jo lahko tudi izposodiš, recimo v poročnem kotičku, ampak za moje pojme je izposoja precej draga, se jo že bolj splača kupiti novo in jo potem prodati. Da ne boš hodila na poroko v znucanih cunjah iz druge ali šeste roke:)

V Domžalah sem na isti ulici in isti strani kot je veleblagovnica opazila eno novo trgovino z oblačili. Ko sem šla pogledat, sem prav pomislila, da če bom kdaj kaj “nobel” rabila, da bi se splačalo pogledat. Zelo zmerne cene, zelo raznolika oblačila (niso pa ravno večerne obleke), če si kje blizu, se ti splača pogledat.

Goska je pa sigurno ena tistih, ki hodijo na poroke v kostimih:).

Hahaha goska hodi v kavbojkah na poroko!!!
Mislm pa kje si to vidla???

malo boljše in na Škofije imata najbolj pametna nasveta za poroko v Kempinskem.

Če le finance dopuščajo…

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Zanimivo, jaz še tudi nisem videla ženske, ki bi na poroko prišla v kavbojkah 🙂

Drugače pa je tudi malo odvisno v kakšni sorodstveni ali drugačni zvezi si s slavljencama. Na primer če si sestra/mama/priča je logično, da se moraš res lepo urediti. Če pa si samo eden izmed preostalih 100 povabljenih pa lahko uporabiš kakšen kos iz omare. Je pa res, da se vsi v vsakdanjem življenju ne oblačimo elegantno. Tako, da moramo za takšno priložnosti kupiti kak kos oblačila več, kar imajo nekateri že recimo doma. Mislim pa da vsak, ki gre na poroko najprej pogleda v svoj omari kaj bi lahko uporabil in se potem odloči kaj si bo še dokupil.

Sicer je pa Natka samo lepo vprašala kje je kakšna trgovina in se mi zdi grdo, da se nekatere norčujete iz tega.

Jaz sem bila lani na eni poroki in sem si tudi kupila obleko v trgovini By American v BTC. Je pa v tej hali še kar nekaj trgovin s svečanimi oblekami, krili, srajcami, itd.

Drugače pa ti svetujem, da ne pretiravaš preveč. Najboljše se vedno odnese kakšna res zelo preprosta obleka (v kateri boš lahko tudi plesala, se normalno gibala itd) in jakna. Letos ko so moderni vzorci tudi kakšno pisano krilo z enobarvno majico ali srajčko.Jaz sem lani s svojo obleko mogoče malo izstopala, tako da letos ko grem še na eno proko bom bolj temeljito premislila o izbiri 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close