Najdi forum

Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › Kje kupiti led?

Kje kupiti led?

Mogoce kdo ve, kje bi se dalo kupiti led? Prirejam veliko zabavo, pa moj hladilnik ne bo vsega zmogel, pijaco bom morala hladiti v kadi… V tujini naj bi se ga dalo kupiti v supermarketih!? Hvala in lep pozdrav.

Pri nas ga še nisem videla v prosti prodaji. Lahko pa si pomagaš s skrinjo. Napolni vrečke za led (jih imajo v vsaki trgovini) in jih daj v skrinjo. Boš imela vsaj nekaj ledu za zabavo. S skrinjo naj ti pomaga kaken sosed ali prijatelj, da boš imela precej ledu na zalogi.

Lp, Ela S

Jaz bi ti predlagala, da stopiš do kakšnega lokala v bližini (bife, pizzerija, ipd), pa vprašaš, če ti odstopijo kaj ledu. Ledomat ga dela skoz, če ni veliko prometa ga je včasih treba še stran metat:))))

Seveda jim ne moreš vsega naenkrat pobrat:), če pa greš nekaj dni na nekaj koncev, s polivinil vrečko, vrečko v ice box, pa hitro domov v skrinjo, pa bi šlo. Če niso prav zateženi, ti ne bodo nič računali, lepo pa bi bilo, če se jim vseeno oddložiš (glih ledu ti v lokalu ne morejo računati).

Jaz sem tako pri nas v bifeju vzela led za zabavo (sicer manjšo).

Mi velikokrat zamrznemo vodo v plastenkah (1,5l). to potem uporabljamo kot nekakšen zmrznjen vložek. Take zamrznjene plastenke uporabljajo tudi za hlajenje vina v majhnem sodu, primernem za žur: vino, zmrznjena plastenka in pijača tudi v hudi vročini priteče lepo hladna iz pipice.
LP

Hvala za idejo z bifeji (z mojimi dvemi predali zmrzovalnika si bom lahko bolj malo pomagala, ljudi bo več kot 40, potrpljenja sosedov pa ne bi rada še dodatno preizkušala 🙂 Lep dan.

LED lahko od sedaj naprej kupiš, oz. naročis pri podjetju LEDEK.si.
http://www.ledek.si

ugodne cen lahko naročiš še izolacisjo embalažo, nam je na morju držala več kot 2 dni led notr.

lp

Jernej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close