Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje kupiti karte za trajekt -Krf

kje kupiti karte za trajekt -Krf

V lastni režiji se odpravljam na Krf z ladjo. Mi lahko kdo svetuje, kje se kupiti (najcenejše) karte za trajekt. Hvala !

Mislim, da je možno karte kupiti v Iliriki, verjetno pa tudi v drugih t.a.

Karto lahko kupiš v Trstu kako uro pred odhodom. Na pomolu, blizu ladke stoji en šotorče od Anek-a. Lansko leto maja sem potovala no Patrasa z ladjo in za povratno karto odštela 80 evrov, do Krfa zna biti še celo ceneje.

Anek ne vozi iz Trsta, bo treba v Benetke.

To, da letos vozi iz Benetk ze vem.. Bi pa rada prej karte kupila, ker potujem z otroci in bi vzela tudi kabino. Predvidevam, da imajo agencije kaksno boljso ceno, kot ce jih kupim direktno prek Anek-a. Hvala vsem !!

Karte lahko kupiš v Benetkat pred izpljutjem al pa na agencijah v slo (www.intours.si). Lahko da jo dobiš ceneje v agenciji…..če potuje v predsezoni ko na ladji ni gneče in so kabine full proste lahko zakupiš kabino na ladji in te pride cenej, kot da jo prej kupiš v agenciji al pa pri aneku direkt….ni pa nujno. Če imajo full kabin praznih oddajajo kabine po zelo nizkah cenah, če je na razpolago samo nekaj kabin pa je cena visoka……od sreče je odvisno.

Pozdravljeni,

ali mi kdo lahko pomaga z nasvetom kje in kako kupiti karte za trajekt za Krf? Tema je iz leta 2005, pa ima mogoče kdo bolj aktualne informacije?

Hvala in lp,

Preko spleta, vozita Anek in Minoan lines iz Benetk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close