Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje kupiti indijske začimbe?

kje kupiti indijske začimbe?

V trgovini jih ne najdem. Je kakšna specializirana? Po možnosti v Lj.?

Na svetu si, da gledaš sonce, na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da si sam sonce in da s sveta odganjaš-sence. (T. Pavček)

Za začimbe ne vem, sem pa v Tušu kupila kozarčke indijskih omak, imajo več vrst, a meni niso preveč dobre.

Miranda

Tudi meni hvala lepa za tak strup – imam raje svoje domače (to velja za vse omake, samo preberi, kaj je v takšnih omakah)! Ne svetujem nikomur, da redno uziva vnaprej pripravljene omake!

Na svetu si, da gledaš sonce, na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da si sam sonce in da s sveta odganjaš-sence. (T. Pavček)

Obrni se na Krišna center na Žibretovi v Šiški, ti bodo z veseljem pomagali.

Nekaj se menda dobi tudi na tržnici in pa v nekaterih privat trgovinah z zdravo prehrano. Zelo velika izbira pa menda ni nikjer. Nekaj hodijo tudi čez mejo nakupovat.

Tiste omake iz Tuša so pa tokrat za spremembo bile neumetne. Tudi v sestavinah ni konzervansov in ojačevalcev okusov, zato morda nekoliko drugačen okus. pri nas doma smo imeli večkrat tisto nepekočo, ki vsebuje tudi kokosovo mleko, začimbe, … Vendar smo jo dodajali raznim zelenjavnim omakam samo eno žličko za okus, ne pa da smo prelivali z njo riž ali testenine.

Lp, Ela s

V reklami od Hoferja sem videla ponudbo o azijskih začimbah. preveri in sporoči.

mama

Kogar zanima, kje dobiti sveže naravne domače (v Indiji pripravljene) indijske začimbe, naj piše na: kundalini01@gmail.com

Od kurkume do mletega ingverja najdeš v trgovini z začimbami Atmarama v Spodnji Šiški ali pa preko spleta https://atmarama.si/77-zacimbe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close