Kje kupiti (dobre, legalne?) stereoide???
Pri enem, ki je samo 2 meseca uporabljal stereoide sem videl rezultate! Kot da bi telovadil najmanj 2 leti! Same mišice. Sem totalno navdušen in me zanima, kje bi lahko kupil kakšne varne in legalne stereoide, ker se mi ne da ravno mučiti 2 leti, če so rezultati lahko tu v dveh mesecih?? Prosim za pomoč! Poletje se bliža…
Ti najbrž mešaš steroide s proteini, ki jih imaš že na vsakem vogalu…in ja, če začneš iz nule liftat na polno in imaš 2-3 mesece u iber pošlihtano prehrano in seveda če imaš pravi genetski potencial, potem si v tem času lahko zelo neprepoznaven…ne rabiš zato steroidov..
Kje hudiča dobite take dezinformacije glede proteinov-steroidov…to nikakor ni eno in isto..
Legalno absolutno ne, ilegalno pa ja…ampak je najbrž težko do njih pridet…če boš spraševal na BB forumih, ne bo glih pametno…..vprašaj kakšno omaro v fitnes centru..
Sicer pa razloži kaj zate pomeni enoletni rezultat? Če delaš na polno, lahko v enem letu komot pridelaš okrog 15 kg MM…kaj bi pa ti rad? 30 kg? Če si se zredil za manj kot 15 kg, potem nekaj ne štima…
Dragi “steroid”,
kakšen pa je kaj tvoj pogled na težave z ledvicami, dializni aparat in podobne zadeve? Kako si kaj popadljiv?
In ne strašim v prazno. Moja bivša mrcina je bila polno deležna vseh stranskih učinkov, lep na plaži je bil kakšno leto, dve (zdaj je videti obupno), dializa pa traja in traja. 🙁
Poleg že naštetih zdravstvenih problemov je pogosto opaziti tudi atrofijo testisov, zmanjšano produkcijo spermijev, rast dojk. Nezanemarljiv je tudi vpliv na kardiovaskularni sistem (oslabitev srčne mišice, ateroskleroza, prehitro bitje srca) ter posledično večja pojavnost zgodnjega infarkta in embolij. Poleg povečanja agresivnosti in zmanjšane empatije se na področju psihe pojavljajo tudi motnje spanja, koncentracije, celo zmedenosti, ter nihanja razpoloženja (precej podobno kot pri ženskah v meni). Med bilderji je precej pogost patološki narcisizem, ki vodi v tekmovalnost. Prihaja tudi do zasvojenosti in odvajanje, kar velikokrat povzroči depresijo. Psihiatri vedo povedati, da je med bilderji kar precej takih, ki z mišicami kompenzirajo pomanjkanje samozavesti, tudi zapostavljenost v otroštvu. Razmisli, kaj želiš doseči z gmotami napihnjenih mišic. Pozornost žensk? Kakšnih? Zavidanje moških? Spet kakšnih?
Ti je že veliko ljudi povedalo, da imaš grdo faco? Kaj je tako grdega na njej? Če gre za kakšno veliko napako (štrleča ušesa, nos) se da zadevo popraviti z operacijo. Premajhna sp. čeljust – brada jo navidezno zmanjša, kakšno nesorazmerje prikrijejo tudi lasje. Prevelik in na prvi pogled nelep nos je lahkozanimiv. Kakšen pa je tvoj pogled, nasmeh? Očaraš lahko s svojo zanimivostjo, razgledanostjo, znanjem. Tudi s tem, da znaš pozorno poslušat. Prave bejbe, s katerimi ti bo lepo, prej padajo na te lastnosti kot na napihnjeno meso. Sem prepričan, da si ok fant, ki mu res ni treba riskirat zdravja, da bi se uveljavil v okolici.
nisem študent (že pred leti faliral – med drugim tudi zaradi sovraštva do sebe, ker je bil to nek način “kaznovanja”), nisem športnik – samo fitnes, ne igram nobenega inštrumenta… nič od niča. moj največji problem pa je, da se ne morem sprejeti takšen kot sem (se imam za razmeroma samozavestnega vendar z nulto samopodobo kar za sabo potegne ogromno slabega, ne bi niti našteval…). Vzrok za nizko samopodobo so pa določeni dogodki iz otroštva, najstništva in tudi zrelejših let, ki jih enostavno ne morem preseči in se mi ne samo vsakodnevno ampak prev vsakourno odvijajo v glavi in me morijo, mi težijo, me psihirajo… še en razlog izmed mnogih več, da sovražim svoje telo.
Legalne steroide dobis v merkurju ipd. Kupis kramp, macolo, ljopat, sajtrgo in gres malo fizicno oddelat nekam vsak dan. Ne le da bos dobil misicno maso, dobil bos vsaj uporabno misicno maso kar pa tista v fitnesu s pumpanjem utezi ni…
Gornja dva nasveta sta odlična. S strokovno pomočjo poštimat psiho, kjer je pravi vzrok. Stvari, dogodke in posledično sebe boš videl v drugi luči in precej bolj neobremenjeno štartal naprej. Bister mi deluješ in marsikaj boš lahko dokončal, nadoknadil, se usmeril na pot, ki si si jo prej začrtal, a s slabo popotnico iz otroštva nisi mogel suvereno stopati po njej. Ko boš odvrgel breme, bo šlo. Verjemi, ne boš ne prvi ne edini in terapevti se redno srečujejo s tistimi, ki svojo jezo, izvirajočo iz nemoči iz otroštva, usmerijo proti sebi. Pri bilderjih je ta samodestruktivnost sploh dobro izražena. Vsaj večina se jih zaveda, da so steroidi škodljivi, a telo kljub temu izpostavljajo nevarnosti. Po drugi strani pa to isto telo poveličujejo. Tu lahko vidiš jasno ambivalentnost čustvovanja. Kar pa se mišic tiče, so mišice fizikalcev res čisto drugačne kot tiste pridobljene v fitnesu. Njihovo podobo polepša še zadovoljen izraz na obrazu, ko pogledajo, kaj so ustvarili.
Veeeeeliiiikiii večini ženski velike mišice pri moških NISO všeč. všeč pa nam je lepo oblikovana, zdrava atletska postava. Lahko s tudi malo trebuščka, le da ni tistih ogromnih napihnjenih mišic. Predvsem pa nam je všeč zdrava samopodoba pri moškem. Zato tisti nasvet glede psihološke pomoči še zdaleč ni za zanemariti.
I’m impressed with ignorance of some people.. Sploh tisti k omenjate jetra pa ledvice hahahaahah wtf’s wrong with you sons of bitches.. ok steroidi majo res par slabosti, fora je pa u tem da ih majo 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mn kokr to kreteni napihujete po netu 🙂 uni k jokajo kok se slabo pocutjo pa morjo na “presaditve jetr” so debili ze zato k so sli nabavlat pocen robo in to v tabletah! Ne mors kupt kuro za 100 eur pa mislt da si car woo mam steroide.. prava stvar je dost drazja in pou stvari k ih debili opisujete kle gor nimajo veze s tem! Tip nabav pofukan anadrol in se cud zakaj ma jetro u kurcu, zakaj steka k govori, zakaj to zakaj uno.. model, kupu si najvecje sranje na trgu in se pametn bos.. ce nimas kesa pa cilja ne kupuj.. drgac pa 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sportnikov je na steroidih in ne sam v bodybuildingu ampk v usakm fakin sportu k obstaja.. se uni k sah igrajo so pomoje nafilani s ksnim sranjem za boljso koncentracijo in kaj jim manka? Poglejte na netu ksnga modela k je dejansko naredu svojo raziskavo o tem in su na kvalitetno uporabo steroidov.. a mu kej manka? Jajca so se mu zmanjsala za dobo kure, se nato vrnila u prvotno stanje in smo vsi zadovoljni ane? Pizda folk, dejte se brigat za stvari k dejansko veste neki o njih ne pa kr u prazno nabijat.. Sam nisem nikoli cutil potrebe po steroidih, poznam pa dosti ljudi taksnih in drugacnih, ki so uporabljali, se vedno uporabljajo in bojo se naprej uporabljali tako da vem o tem pomoje vec kot bi moral.. zato se enkrat, nehite napihovt zgodb k ste ih na netu prebral zato k dejansko pojma nimate.. fnt pa ce misls nabavt robo, kup kvalitetno stvar, ker bos s poceni sranjem res dozivel nekatere stvari zgoraj napisane.. in pa priporocam iglo pred oralnim vnosom.. logicno zakaj.. tablet gre po prebavni poti zato ma folk tezave z jetro itd.. igla gre direkt v misico tko da je dost bl cist vnos.. priporocam pa tud da se mal pozanimas, pa ne kle na slovenskih forumih k vidm da so sami debili gor.. pejd na ameriske!
Forum je zaprt za komentiranje.