Kje kupite kopalke-ne prek spleta ?
kakor vzameš. jih imam že deset let. kot nove. niso iz mode.
nekdo si pa v teh letih kupi dvoje vsako leto. kakor komu paše. jaz sem samo povedala kje.[/quote]
Nensy imata take kot oklep! Pa cel kup enih okraskov, bleščic…..da se to potem na tebi suši 5 ur. Ker meni se ne da preoblačit v suhe zato, da bom šla čez eno uro spet v vodo.
Kje prodajajo športne modele (brez košaric, na s starikavimi kroji in bednimi vzorci ali v starikavih barvah),
z živahnim črtami ob strani, mogoče samo kakšen detajl….
Kje iz tankega blaga (tudi če smo bolj debele) z všečnimi drobnimi cvetličnimi vzorčki?
In seveda pogoj: da ko prideš iz vode, da se ne vidi vse skozi, kot da bi bil nag:)))
Jaz jih pri nas še nisem našla. Katera ve?
nekdo si pa v teh letih kupi dvoje vsako leto. kakor komu paše. jaz sem samo povedala kje.[/quote]
Nensy imata take kot oklep! Pa cel kup enih okraskov, bleščic…..da se to potem na tebi suši 5 ur. Ker meni se ne da preoblačit v suhe zato, da bom šla čez eno uro spet v vodo.
Kje prodajajo športne modele (brez košaric, na s starikavimi kroji in bednimi vzorci ali v starikavih barvah),
Kje iz tankega blaga (tudi če smo bolj debele) z všečnimi drobnimi cvetličnimi vzorčki?
In seveda pogoj: da ko prideš iz vode, da se ne vidi vse skozi, kot da bi bil nag:)))
Jaz jih pri nas še nisem našla. Katera ve?[/quote]
Intersport – veliko izbire in zelo dostopne cene.
Jaz jih pri nas še nisem našla. Katera ve?[/quote]
to pa enostano ni res. če bi bila kdaj v trgovini v naklem, bi vedela. imajo tiste, ki so pač v katalogu. te imajo ponavadi kakšne rožice in to. imaš pa tam polno sobo navadnih kopalk brez vsakršnih dodatkov. a debele in suhe.
Forum je zaprt za komentiranje.