Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupite kopalke-ne prek spleta ?

Kje kupite kopalke-ne prek spleta ?

Živjo,
zanima me kje kupujete kopalke enodelne za malo močnejše postave ?
Ne preko spleta, samo v trgovini da jih lahko probaš ?

Hvala

nancy v naklem. za vse postave lahko dobiš.

pa seveda vele v domžalah. tam imajo čuda včasih.

nancy je zelo draga

Ne kupujem kopalk, ker sem nudist.

kakor vzameš. jih imam že deset let. kot nove. niso iz mode.

nekdo si pa v teh letih kupi dvoje vsako leto. kakor komu paše. jaz sem samo povedala kje.

nancy pa res nima za vse postave.

nekdo si pa v teh letih kupi dvoje vsako leto. kakor komu paše. jaz sem samo povedala kje.[/quote]

Nensy imata take kot oklep! Pa cel kup enih okraskov, bleščic…..da se to potem na tebi suši 5 ur. Ker meni se ne da preoblačit v suhe zato, da bom šla čez eno uro spet v vodo.

Kje prodajajo športne modele (brez košaric, na s starikavimi kroji in bednimi vzorci ali v starikavih barvah),
z živahnim črtami ob strani, mogoče samo kakšen detajl….
Kje iz tankega blaga (tudi če smo bolj debele) z všečnimi drobnimi cvetličnimi vzorčki?

In seveda pogoj: da ko prideš iz vode, da se ne vidi vse skozi, kot da bi bil nag:)))

Jaz jih pri nas še nisem našla. Katera ve?

nekdo si pa v teh letih kupi dvoje vsako leto. kakor komu paše. jaz sem samo povedala kje.[/quote]

Nensy imata take kot oklep! Pa cel kup enih okraskov, bleščic…..da se to potem na tebi suši 5 ur. Ker meni se ne da preoblačit v suhe zato, da bom šla čez eno uro spet v vodo.

Kje prodajajo športne modele (brez košaric, na s starikavimi kroji in bednimi vzorci ali v starikavih barvah),
Kje iz tankega blaga (tudi če smo bolj debele) z všečnimi drobnimi cvetličnimi vzorčki?

In seveda pogoj: da ko prideš iz vode, da se ne vidi vse skozi, kot da bi bil nag:)))

Jaz jih pri nas še nisem našla. Katera ve?[/quote]

Intersport – veliko izbire in zelo dostopne cene.

Mercator hipermarket:) Leclerc. Ipd.

Velika izbira, zelo ugodne cene in nekateri res dobri modeli.

Jaz jih pri nas še nisem našla. Katera ve?[/quote]

to pa enostano ni res. če bi bila kdaj v trgovini v naklem, bi vedela. imajo tiste, ki so pač v katalogu. te imajo ponavadi kakšne rožice in to. imaš pa tam polno sobo navadnih kopalk brez vsakršnih dodatkov. a debele in suhe.

Oh Nensy!

Se da kje videt njeno letošnjo kolekcijo?
Pa lansko, ki naj bi bila znižana?

Nismo vsi blizu Nakla, da bi šli na blef v nakup.

v kiku, prejšnji teden …15 €, izredno lušne in glede na to, da sem bila s prejšnjimi njihovimi zelo zadovoljna, se ne obremenjujem glede blagovne znamke. vzela sem 44, imeli so enake – podobne še 46 in 48.

Kje vse so trgovine KIK?

Našla v Lidlu poceni in dobre kopalke. Imeli so tudi nogometno obarvano kolekcijo po 9.99 eur. Meni so fajn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close