Kje kupit sadje/zelenjavo iz SLOVENIJE? Sploh PARADAJZ
Če drugo leto posejem malo več solate, bosta prišle tudi k meni nabirat ? 🙂
Pa še špricana ne bo..:)[/quote]
Se bi strinjala tvoja, da bi druge hodile v njen vrtiček nabirat solatke? :D[/quote]
Bi. Saj to bi bil izredni dogodek.:)
Bomo šli japke nabrat, pa sprešat…:)
Sence pa kolikor hočeš…Sredi narave ob gozdu.
Če ni predaleč DOMAČA VAS v Kranju, super izdelki, so iz vse Slovenije: zelenjava, potaknjenci seveda sezonsko sadje, meso, siri, melko, vino…
Se bi strinjala tvoja, da bi druge hodile v njen vrtiček nabirat solatke? :D[/quote]
Sence pa kolikor hočeš…Sredi narave ob gozdu.[/quote]
Razprostreš odejo sredi jasice, dekleti popijeta kozarček rdečega, končno malce tišine, ker jezik prestavita v nižje prestave :), se razkomotika na odeji, da razprostreta vse štiri od sebe, kljub senci jima postane vroče, na bluzici odfrči knofek, Robi miže tipa in išče knofič… :)))
Sence pa kolikor hočeš…Sredi narave ob gozdu.[/quote]
Razprostreš odejo sredi jasice, dekleti popijeta kozarček rdečega, končno malce tišine, ker jezik prestavita v nižje prestave :), se razkomotika na odeji, da razprostreta vse štiri od sebe, kljub senci jima postane vroče, na bluzici odfrči knofek, Robi miže tipa in išče knofič… :)))[/quote]
Kind of grose – a vseeno hahahaha.. :-))))))
@domače: hvala za link. Kranj pa res ni daleč iz Lj :))
Opa bato! Pozabil napisat, da se izza grmovja priplazi volk v podobi gospodiča matjazka, ki zapopade nedolžno ovčko poleg mene … ko se predramim iz kratkega sena, pa zraven mene drnjoha Robić, buteljka prazna, volka in ovčice pa nikjer …
Se mi je zdelo, da boste to obesile na taveliki zvon….. :))
Tem “nežnim bitjem” ni nič za zaupat, to že v svetem pismu piše, čist na začetku….. :))))))
Spet bom izgnan iz raja….. :D[/quote]Pozabil sem napisat, da nobena št. in noben kontakt ni moj, vse kar sem poslal se navezuje izključno na sadje in zelenjavo. Za kak dodaten “korenček” se pa kar same potrudita, ne šparat jezika… 😉 )
@On_: meni so kontakti čisto dovolj, Katenjka pa je eno radovedno bitjece … nežna vilinka, in ji ni za zameriti :))))
@Princess28: kupujem v Plavi laguni (Bežigrad, Ljubljana), mislim da je kmetija Dremelj (se spomnim od pevke), ne naredijo dovolj, da bi prodajali po štacunah, zato imajo samo stojnico. Pa tudi dost poceni imajo. Ponavadi je kozja skuta 250g 4 evre, oni pa imajo za isto ceno 500g.
Kozjih sirov pa nisem še probala, so mi bolj všeč tisti z modro&belo plesnijo.
v kranju je kot neka tržnica v hali sicer domača vas, imaš zelenjavo,… iz vse slovenije če seveda ni predaleč
lep pozdravček :)))
Hihi, vidim da nekdo dela reklamo za Domačo vas 😉 Nič hudega, bolje 2x povedati kot pozabiti.
Ni mi pa jasno nekaj. V Intersparu na pakiranih jagodah (500g košarice), ki so razmeroma velike in zato mi dišijo po pospeševalcu rasti, piše, da je poreklo Avstrija, podpisane pa so Zdole v Sloveniji. Kaj pri nas so samo pakirali avstrijske jagode? O.o Čeprav zdajle, ko gledam po njihovi strani, vidim, da imajo sami ogromne nasade jagod, zakaj potem piše poreklo Avstrija? So sadike od tam? Kakorkoli, da se jih tudi same nabrat, jupiiii Gre pa za Darsad[/url]
Forum je zaprt za komentiranje.