Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje, kako ste spoznali partnerja?

Kje, kako ste spoznali partnerja?

Brskam po MONu in je veliko tem o tem kje spoznati fanta/punco, veliko nasvetov, veliko idej.
Mene pa bolj zanima kje ste dejansko imeli uspeh?
Na kakih lokacijah, aktivnostih, srečanjih in kako ste spoznali partnerja?
Zanima pa me predvsem za tiste, ki ste spoznali partnerje po recimo 30tem letu, lahko tudi kaj manj. V glavnem za tiste ne čisto rosno mlade, ko je še veliko izbire.
Jaz sem bolj neuspešna pri teh spoznavanjih. Z bivšim sva se našla v planinskem društvu.

Tu smo sami samski pa ni odziva :).
Drugače pa sem tudi jaz spoznala bivšega fanta med gorniškimi znanci :).

Spoznal bivšo na interwebsih… Seemed like a good idea at the time.

eno na roj. dnevu kolegice, eno na veselici, ena me je strigla, eno v diskoteki kjer sem jo srečal 2x in si zapomnil njeno ime, kar je fino in skor pogoj… eno al pa dve na internetu :S te so bl čudne sorte, pa ne čist vse, večina…

vsepovsod. preko skupnega znanca, na forumu, preko hobija, celo preko oglasa 🙂

Če si odprt za soljudi, ti ni problem spoznat koga.

Dober si kako se pa kaj sedaj razumejo med sabo, zmoreš vse to uskladit med sabo? 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A nisi enkrat napisala, da se ti zdi spoznavanje preko virtuale kr neki?:) Sicer je nepomembno, ampak nekako se mi je vtisnilo v spomin, da nisi pristaš takšnega načina:).

In kaj tu že iščeš novega?

Na nekem žuru sem se moral odločiti ali naj se posvetim tisti levo ali tisti desno od mene. Ukrepati je bilo treba hitro in sem se odločil za desno. Od takrat dalje sem po političnem prepričanju zaprisežen levičar.

Preko prijateljice, bil je njen sodelavec. Nekaj let je šlo, potem sva se razšla.

Ti si imela pa kar veliko partnerjev.

Poznam ljudi, ki si izbirajo partnerje predvsem po političnem prepričanju, ostalo niti ni tako važno.

antilopa, to sploh ni tako slabo :). Si predstavljša zagrizenega janševca in zagrizeno levičarko? Saj bi se še pobila med sabo.
In tudi jaz priznam, da me odbijajo politično preveč obsedeni ljudje. Ne glede na barvo. Če je nekdo v neki stranki ok, ampak le dotlej, ko ne teži kar naprej s svojo stranko in ne pljuva po vseh ostalih.

Metka, mene je strah, če nekdo reče, da je “zaprisežen” desničar ali levičar, saj je vseeno za katero barvo gre. So ljudje, ki o “nasprotni” politični strani govorijo z gnusom in to je slabo.

Metka, mene je strah, če nekdo reče, da je “zaprisežen” desničar ali levičar, saj je vseeno za katero barvo gre.[/quote]

Na tvojem mestu bi jaz spal pri zaprtem oknu pa tudi ne bo odveč, če v sobo obesiš kakšen venec česna. Prav danes ponoči imam v planu pohod in nikoli ne veš… :-)))))))

Metka, mene je strah, če nekdo reče, da je “zaprisežen” desničar ali levičar, saj je vseeno za katero barvo gre.[/quote]

Na tvojem mestu bi jaz spal pri zaprtem oknu pa tudi ne bo odveč, če v sobo obesiš kakšen venec česna. Prav danes ponoči imam v planu pohod in nikoli ne veš… :-)))))))[/quote]

Zapriseženih levičarjev se ne bojim, imam bolj učinkovito varovalo od venca česna. :)))) Boom, v življenju nikoli ni dobro ničemur in nikomur slepo verjeti.

Na tvojem mestu bi jaz spal pri zaprtem oknu pa tudi ne bo odveč, če v sobo obesiš kakšen venec česna. Prav danes ponoči imam v planu pohod in nikoli ne veš… :-)))))))[/quote]

Zapriseženih levičarjev se ne bojim, imam bolj učinkovito varovalo od venca česna. :)))) Boom, v življenju nikoli ni dobro ničemur in nikomur slepo verjeti.[/quote]

Kaj imaš to zaeno varovalo? Križ, srebrne metke ali kakšno zver pod kovtrom? :))

Eno je slediti ljudem in raznim bolj ali manj samooklicanim vodjem in drugo se identificirati ali približevati nekim idejam. V prvem primeru bi težko govorili o levem ali desnem. Tisto je bolj ovčjereja.

Eno je slediti ljudem in raznim bolj ali manj samooklicanim vodjem in drugo se identificirati ali približevati nekim idejam. V prvem primeru bi težko govorili o levem ali desnem. Tisto je bolj ovčjereja.[/quote]

Ljudje se prvo identificirajo, potem sledijo idejam, tudi v primeru ovčereje:). Problem je, ker imajo t.i. samooklicani vodje močan vpliv, retorične sposobnosti prepričevanja do te mere, da nekoga prepričajo in se poistoveti z njihovo idejo (s katero se sami od sebe ne bi nikoli).

Meni ni problem slediti ostali skupini ovčic pri zadevah, ki niso bistvene, ključne za odločanja o prihodnosti. Ovčereja je odlična pri poistovetenju enostavnih primerov in posledično rešitev:).

Zapriseženih levičarjev se ne bojim, imam bolj učinkovito varovalo od venca česna. :)))) Boom, v življenju nikoli ni dobro ničemur in nikomur slepo verjeti.[/quote]

Kaj imaš to zaeno varovalo? Križ, srebrne metke ali kakšno zver pod kovtrom? :))[/quote]

Moje varovalo je Snoopard, ki budno spremlja vsako mojo potezo kot sokol. :)))

To je pa res bolje od tistega česnovga venca. Tisto tako smrdi, da človek še dihat ne more. :))

[/quote]

haha verjemi da za svoja leta presenetljivo malo.

Goldfish: vedno folku svetujem, naj gre oglas spisat za to primerne portale, jasno, zato so tam. Poznam kar nekaj oseb (tudi mojo sestro), ki so preko portalov spoznali svoje partnerje. Sama osebno se pa tega ne poslužujem več. In tud pisanje oglasov v te mon forume se mi zdi waste of time. Če želiš res koga spoznat, moraš pisat (jasno, pod enim nickom:) na neko temo, pa se morda ujameš. Bolje da mi citiraš kak moj stavek, ker ti zdajle na pamet težko povem, zakaj sem takrat napisala tako kot sem.

Jaz pa v Švici tudi take, ki partnerja izbirajo v “svoji” cerkvi (mišljeno, da mora biti pripadnik veroizpovedi). Ena katoličanka mi je celo prebrala v Svetem pismu, kje piše, da življenjskega sopotnika izbiraj med “očetovimi ovčicami”… 🙂

Na “žuru”, v poltemi. Me je povabil plesat. Je dišal dobro, imel dober okus. :), blazno seksi brado in roke namesto lovk :).
Potem sem ugotovila, da tudi drugo ni ravno za v smeti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close