Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje je v Italiji dobra plaža?

Kje je v Italiji dobra plaža?

ojla

zanima me kje je v italiji dobra plaža in sicer v bližini meje, tako da je iz kopra max 45 min?

Hvala,

italija

ohhh…tako blizu meje boš težko dobila kakšno res lepo plažo, saj že sam pogled na tržaški zaliv dosti pove o morju in obali…ne vem kaj naj svetujem, ker se ne hodim kopat tja, morda poskusiš proti gradu Miramare ali pa greš v Sistiano, to dvoje mi zdaj pade na pamet…

Mi smo bili v Sistiani,pa je zelo lepe plaža in čisto morje,ampak pojdi raje med tednom,ker je med vikendi precejšnja gneča.

Lp,Ana

Kalabrija :))

Kaj pa če bi za začetek definirala, kaj je zate dobra plaža?

oj,

moja definicija dobre plaže: možnost parkiranja v bližini, veliko sence, igrala za otroke, kamenčki ali mivka za otroke, kakšna slašičarna ipd., če je res ok, pa bi šli še tja kampirat, tako…

kje pa je ta sistiana, na netu nič ne najdem…

hvala

Potem si sigurno zelite v Gradez

ojla,

smo z gorenjskega konca :), tako da mi lahko razložiš kje je Gradez…

okoli 140km iz Ljubljane – Gradež (Grado). V Italijo preko Sezane, zaviješ na avtocesto proti Benetkam in tik pred prvo cestninsko postajo uides cestnini na Monfalcone. Zavijes na Grado in si tam poiščeš peščene plaže s tobogani in pomolom …

V Sistiani pa ne pozabite nazajgrede zavit v mlečno restavracijo.

ja gradez so dooolga z mivko urejene plaže in zelo daaleč hodiš ,da prideš v globoko vodo.ležalnike in sončnike plačaš,parkirnino tudi,a meni je lepo.
Sistiana mare pa je med vikendom pravi sejem je pa 2okm iz gorice.sežane pa kej manj.V gradež in lignano hodijo nemci.najlepša v italiji je pa sardenija:-))))
tam se da plaže primerjat edino s karibi

Vem, da to ne bo pravi odgovor, ker iščeš plažo v bližini Slovenije, pa vseeno:
Če imaš kdaj možnost, pojdi na Sardinijo. Krasne peščene plaže na kubik.

LP

Pravijo, da je Sardinija raj na zemlji.

Drugače pa tako blizu meje boš res našla težko kakšno lepo plažo. O Sistiani sem slišala večkrat, da je lepa in urejena, je pa odvisno, če bo zate lepa. Zadnjič sem bila v Lido di Jesolo, blizu Benetk, in je tipična severnovzhodna italijanska plaža: sama mivka, ležalniki in senčniki drug ob drugemu, natrpano, drago za najeti, voda je nizka še 50 m. Meni to ni všeč in ne grem več, ker mi ne ustreza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close