Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje je taka plaža?

Kje je taka plaža?

Zivjo! Iščem kraj na hrvaški obali, ki mi nudi plažo z majhnimi kamenčki (kot so plaže na Lefkasu) in kristalno čistim morjem. Tista turkizna barva, saj veste. Kje je zagotovljeno tako pa da ni ravno najdražji hotel. In ja, iščem v poletni sezoni.
Hvala.

Pa da ni gužve (če se le da, nikogar), pa senca po potrebi, takoj za ovinkom kiosk s pijačo in slaoledom…

IN ZAKAJ NE GRESTE NA LEFKAS?

na Lefkasu smo že bili 2x… še kje taka plaža?:) ni potrebno, da ima to, kar našteva sbon.

LP

to tudi mene zanima. Sem bila eno leto v Červarju in sem se skoraj ubila na tistih kamnih opečnate barve, da sem lahko šla v morje. Sem rekla da nikoli več tja. Sem pa videla na internetu eno full lepo plažo v Bolu na Braču, majhni kamenčki, čisto morje, apartma 50 m stran… samo ne vem več na kateri strani, ker sem gledala kakšen mesec nazaj in se ne spomnim več kje točno.

Bol na Braču, Makarska, Brela…poleti povsod nepopisna gužva, eni si že zvečer brisače postavjo na plažo 🙂 Plaže pa so sicer takšne kot jih opisuješ 🙂 lp, katja

pa takih plaž s kamenčki in manj drobnimi kamenčki je kar veliko na jadranski obali. Recimo že na severu v Opatiji, potem naprej v Rabcu ali pa južneje, Pag, Murter, potem pa seveda celotna Makarska pa že tudi veliko pred Makarsko, Vodice, Omiška riviera, otok Brač…Ma ne hodimo vsi na dopust v sezoni, mi smo bili dvakrat v predsezoni, v Igranah, to je v Makarski, v bistvu, smo bili sami na plaži, vsakih 50 ali 100 m še kdo. Res pa je, da Igrane še zdaleč niso tako popularne, kot so recimo Brela ali pa Tučepi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close