Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje je ok plaža na slov.obali, prosim pomoč

kje je ok plaža na slov.obali, prosim pomoč

pet-ned bi sli nekam blizu na morje (slo). ker sem noseca in se ne pocutim najbolje, plaz v slo pa -razen portoroske, ki mi ni naj- ne poznam, prosim za pomoc, da ne bomo sfalili. imamo 4 leta starega otroka. zaradinjega in mojega stanja bi hotel ob morju, da je plaza v neposredni blizini in kolikr toliko ok. lepo prosim za pomoc. hvala

Pravzaprav so plaže dokaj urejene na naši Obali. Tisto, kar je pri nas problem je morje. Pač ni tisto bistro morje kot ga najdeš na Hrvaškem. So pa naše plaže bolj urejene od njihovih, to pa ziher. Če je zate pogoj plaža, greš v Slo lahko v bistvu kamorkoli.
Imaš kamp Ankaran – hišice v senci v kampu, pa igral je dosti.
Koper mestna plaža in čisto blizu hotel Koper
Koper – Žusterna Hotel Žusterna z vodnim parkom (ful lepo za 4 letnika – bazeni, sladka voda, igrala v vodi). Čisto blizu pa plaža Žusterna z igrali in otroškim morskim bazenčkom. Meni všeč.
Strunjan – Hotel Strunjan z bazenom z morsko vodo, do palže je malce za hodit, ne daleč.
Izola – velika plaža, zame najboljša, nekaj igral, dosti prostora, vendar nekoliko za hodit. So blizu hoteli, vendar moraš vseeno pretegnit noge.

Jaz bi zaradi 4 letnika izbrala Žusterno. S tabo je pa tako… če se ne počutiš ok, bo treba počivat. Ne pozabi, da je tisto, kar nosiš v trebuhu bolj vredno od enih počitnic. Zato s pametjo hodi okrog. Naslednje leto boste lahko šli kamor vam srce poželi, letos pa malo potrpi no.

v Strunjanu, krkini hoteli so čisto ob morju, plaža primerna za otroke, veliko zelenja in sence.

Res so super, a verjetno zasedeni. Salinera prav tako.

je.beš to lužo od slovenačke umazane obale.

Na Špici ob Ljubljanici je zakon!

ščepec soli v lavor in sedenje v domačem fotelu

Se sprašujem, koliko sploh ima človek od takega “vikend” morja? Verjetno bo gneča na cesti za dol in za nazaj, vročina, pa še nosečnica, ki se ne počuti najbolje…?
Če iščeš za ta vikend, nekaj malega je še za druge datume pa sama pobrskaj…

Močno odsvetujem pot na Obalo za vikend – če že pojdi med tednom (tor-čet). Sedaj je na obali zelo vroče in močno soparno. Zadnji vikend v juliju in vikendi v avgustu je štala na cestah – imaš razne ‘iznajdljivce’ z Lj registracijo, ki peljejo po pločnikih, čez polno črto, v nasprotno smer, okoli semaforja itd. samo da prehitijo par avtomobilov . V koloni lahko stojiš več ur.

Žusterne vsekakor ne priporočam, ker je zelo malo sence, vsa senca ze zasedena ob 8.00.Ni pa rečeno da je vsako soboto kolona, pa pejte na pot v petek zvečer pa bo. Salinera res najbolj primerna, ne vem če je kaj prostora. Fiesa, vsekakor dalje od Kopra, kjer je za vikend na kopališču zaradi takih vikendaških kopalcev norišnica, drugače je pa plaža ok.

A ne bi ti ostala mal doma, recimo? Ker se ne počutiš najbolje, pa še noseča si, pa 4 letnega otroka imaš in vseeno rineš na morje sredi avgusta! In to v največjo gnečo, ki jo letos slovenska obala premore! Plaža v neposredni bližini in morje te čaka, ampak ne ta vikend! Počakaj do septembra, ne bo gneče, bo bolj mirno, bo imel otrok kaj od tega. Drugače pa hoteli v Strunjanu so blizu plaže, pa septembra ni gneče!

Jaz bi sla v hotel na Belvederju. Gremo vsako leto veckrat. Cudovito! Na plazo hodimo po lepi gozdni poti do Strunjana, 30 min. Verjetno bo to za vas prevec. Hotel ima mali bus, veckrat na dan pelje do plaze, tik pred Izolo…Plaza je lepa. Res priporocam….

Milena

Mi smo bili večkrat v Fiesi, je senca in čisto morje. Igrala za otroke so žal na soncu, ampak našega smo ponavadi oblekli v majčko.

Je pa res, da kot so svetovali drugi, če se ne počutiš najbolje, v tej vročini in gužvi bolj zdravo ostati doma. Ali pa najti kakšen hladnejši konec v tvoji bližini, čeprav ne vem s kje si.

Jaz ti svetujem raje kakšen Bohinj, Kolpa Soča.., ta vikend bo spet 30+, na morju še več, to ni za nosečnice, otrok bo pa vesel kakršne koli vode.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close