Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je najnižja provizija za položnice?

Kje je najnižja provizija za položnice?

Kje je najnižja provizija za plačilo položnic?

tam kjer je ni.

je pa vprašanje, če je ta varianta vedno tudi najcenejša…

Vcasih je bila Delavska hranilnica, se ne spomnim koliko točno, malo casa odprto, dolge vrste. Jaz po novem prakticiram trafikoTridva, 65centov je provizija, prirocno, blizu, poloznice pa ne smejo biti zatrgane drugace ne zagrabi, oz ce bi bila crtna koda poskodovana.

Aja, ne vem pa ce imajo moznost placevanja poloznic v vseh njihovih enotah.

Trajni nalog NLB – 24 centov.
Pa še nobenga dela nimaš s plačevanjem.

Delavska hranilnica 65 centov za nekomitente, 35 za komitente. V Šiški ni dolgih vrst.

sploh ni provizije za plačevanje (preko elektronske banke)

0,27 eur Raiffeisen preko neta.

Ja tole s provizijo je čisto odiranje ljudi. Samo ne vem zakaj se nihče ne oglasi, verjetno nikogar ne moti. Baje imamo tudi službe za potrošnike, mimogrede kar lepe denarce služijo tam, pa nihče nič ne ukrene. Ja se verjetno vsi bojijo vladajoče kaste ali pa je za nekatere takile zneski drobižek.

Mestna blagajna 0,00€

Kje pa je to?

Hvala vsem!
Torej bo treba iti v Delavsko hranilnico. Sicer imam vse prek trajnika, samo za dohodnino pa moram iti nekam, kjer je najceneje.

Kje pa je to?[/quote]

Tudi pri nas (Ravne na Koroškem) je mesta blagajna na Delavski hranilnici, provizija 0,0 eur.

Kje pa je to?[/quote]

Tudi pri nas (Ravne na Koroškem) je mesta blagajna na Delavski hranilnici, provizija 0,0 eur.[/quote]

Kaj pa v Ljubljani?

Tudi pri nas (Ravne na Koroškem) je mesta blagajna na Delavski hranilnici, provizija 0,0 eur.[/quote]

Kaj pa v Ljubljani?[/quote]
mislim,d a to urejajo župani – oz. je mesta blagajna urejena s strani občine…
pri nas jo imamo na občini – in občina ima z večino podjetij slkenjene pogodbe, da se lahko tam na mestni blagajni torej plačuje njihove počožnice brez provizije – npr. za večino občinskih javnih služn – energetiko, vrtce ipd. , vo-ka ipd…

tak da pozanimaj se na MO ljubljana, če imate to urejeno, kje in kako…
nekatere manjše občine se mi zdi, da pa da imajo to urejeno z delavsko hranilnico v njihovi polsovalnici v občini…

Kje pa je to?[/quote]

Maribor

Glede na to, da je Deželna banka dvignila ceno, me zanima kje je zdaj ugodno ?
Na šalterju.

Ja, pa nobenih zamujenih plačil! 🙂

Na pošti so vse položnice ne glede na znesek (tudi, če je znesek 5000€) 0,60€.

Na Pošti je provizija najmanj 1,05€, z višino zneska pa narašča, nad 500€ je provizija že 5,35€!

http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki

To pa ni res ! Na Pošti so med najdražjimi.
1,80 so mi računali za navaden nalog za 40 €.
Pa še opozori te ne, da boš plačal še več, če je koda poškodovana in nalog napiše na novo.

Jaz pa ponavadi kar sproti na blagajni Tuša plačam položnice. Ali pa na avtomatu v trgovini. Provizija je 0,65 če se ne motim.

Kar sem zgoraj napisala je čisto res. Ravno včeraj sem bila na pošti. Najprej sem vprašala kolikšna je provizija in je rekla, ne glede na znesek 0,60€ ampak samo pri nas, na naši pošti. Očitno je potem to samo na pošti Nove Fužine. Rekla je, tudi če je znesek 5000€, je provizija 0,60€. Jaz sem plačala položnico z zneskom 1274,34€ in je bila provizija 0,60€.

Se opravičujem, v petek je to bilo. Včeraj sem jo dala ven iz denarnice 🙂

V Fužinah na pošti je 60 centov. Sm pred enim tednom plačala znesek čez 600 € in je bila provizija 60 centov. Zdi se mi da imajo akcijo, ne vem no al pa bo to skoz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close