Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je Katenjka ?

Kje je Katenjka ?

Skrbi me, da ji ni odpovedalo srce od vaših prispevkov. Škoda bi je bilo…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Vprašaj matjazkota.

Ja, ena redkih dejansko zanimivih forumašic, ki zna kaj povedati, ne pa samo nabijati neke floskule.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah, glej, kaj nas je tu fantov, vsak ti lahko malo dvigne razpoloženje, potem pa se takole obnašaš… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jah, glej, kaj nas je tu fantov, vsak ti lahko malo dvigne razpoloženje, potem pa se takole obnašaš… :D[/quote]

Ti si pravi naslov:). Tolk časa smo se družili, ne moreš zanikati:).

Želim samo izvedt, če je še živa. Da / Ne, kratek odgovor bi zadostoval.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Da.

Jah, glej, kaj nas je tu fantov, vsak ti lahko malo dvigne razpoloženje, potem pa se takole obnašaš… :D[/quote]

Ti si pravi naslov:). Tolk časa smo se družili, ne moreš zanikati:).[/quote]

Golfiška, lahko pomagam? Tel. imaš, me lahko spet pokličeš… :)))

Ja, na gmailu jo imam.

Ti si pravi naslov:). Tolk časa smo se družili, ne moreš zanikati:).[/quote]

Golfiška, lahko pomagam? Tel. imaš, me lahko spet pokličeš… :)))[/quote]

Ali ti mene, a ne:). Pokliči katenjko, a ne vidiš, kako jo samci pogrešajo:).

Ja, na gmailu jo imam.[/quote]

Ah, ti si jo že dvakrat skenslal s seznama, spomin ti šepa:). Meni kaj takega ne bi prišlo na misel.

Golfiška, lahko pomagam? Tel. imaš, me lahko spet pokličeš… :)))[/quote]

Ali ti mene, a ne:). Pokliči katenjko, a ne vidiš, kako jo samci pogrešajo:).[/quote]

Da ti ne bodo spet baterije pošle kot zadnjič. 😀
Usoda, kaj moreš, pa tako blizu si bila… :)))

Ali ti mene, a ne:). Pokliči katenjko, a ne vidiš, kako jo samci pogrešajo:).[/quote]

Da ti ne bodo spet baterije pošle kot zadnjič. 😀
Usoda, kaj moreš, pa tako blizu si bila… :)))[/quote]

Veš kolk sem klela:)). Pa ravno v trenutku najvišje napetosti:))). Si preživel?:) Očitno ja. Še dobro, da je posegla višja sila, ker je zgledalo, da bo situacija neločljiva:)).

Jah, to so pa posledice “prevelikega” prijateljstva med matjazkom, ribico in Katenjko. Katenjka je pametna in zanimiva punca, ampam žal posesivne sorte. Matjažko je svobodnjak in bo lahko shajal samo s tisto žensko, ki ga ne bo omejevala (mišljeno tudi za prijateljstvo).

japajade, kdo to napiše. malo samokritičnosti, preden se vpikujete v druge.

V mojem žepu je ni…

japajade, kdo to napiše. malo samokritičnosti, preden se vpikujete v druge.[/quote]

Ups, sem zbudila Katenjko? Očitno, da ne piše gor, ampak zato vneto bere. :)))))

japajade, kdo to napiše. malo samokritičnosti, preden se vpikujete v druge.[/quote]

Ups, sem zbudila Katenjko? Očitno, da ne piše gor, ampak zato vneto bere. :)))))[/quote]Ni nujno, mogoče je ona komu dovolj blizu, da ve, da to ne drži in ga je zbodlo, ko si tako napočez kar nekaj napisala 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

K pameti je prišla. Dost’ vas ima in vašega brezveznega nabijanja. Matjažko, tudi ti si klavrno ‘zvisel.

goldfišica, kako si? Tebi še kar ni dost?

Vredu sem hvala. Očitno mi je ok tako kot je. Glede katenjke…če bo kdaj želela, bo sama povedala. Do takrat je vse klevetanje.

A teb je dost?
Čudn, da si pol to napisal…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A teb je dost?
Čudn, da si pol to napisal…. :/[/quote]

Berem, berem, berem, a ne najdem, kje je govora o tem.

Ja, nik je menjala, a ne?
Ali pa nas ima poln kufer in nič več ne sodeluje. Saj je itak se poflodrano od Matkiča, Sadnega in še koga.

Ni menjala nicka.

Tudi jaz jo pogrešam. Luštno jo je bilo brat. In takoj dam dva tukajšnja fanta, da dobimo Katenjko nazaj.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close