Kje je gospa Anica Bidar
plašč, 12.12.2024 ob 15:00
No, no, Facebook dohtarji, malo se umirite. Če ne drugega, si berite doživetja tistih, ki so bili z eno nogo že na oni strani, pa so jih potem rešili z umetnim predihavanjem. Je bilo tudi pri nas nekaj zgodb na to temo. 30- in 40-letniki … preživeli v komi en mesec.
Ja, Nyci ali kaj je že bila, je že tak primer.
Modrega bedaka, 12.12.2024 ob 15:10
vedno sfuzla v temah o cepljenju. Ne more sprejeti da se mu bomo celo življenje posmehovali kakšen bebec je in mu ponos ne pusti da to prizna. Tič mu je že pri 30 odpovedal, žena ga je zato zapustila, pije vsak dan, kripelj je že od 40ega leta, hčerka ga ne spoštuje. Dobro ga življenje tepe.
Vse kar mu ostane je lovljenje rib v grmovju ob Savi in tuljenje tu po Monu.
Da, prav imaš.☝️In še naprej priznavam kot edino verodostojno tuml norec stroko. Že ko vidiš tist bedast fris slehernega teoretik norca, je takoj jasno, da ni primerljivega genija na svetu.☝️?
Evo primer:
Pa še rečte, da že sama faca ne pove, kak veleum je to?☝️
Anonimno 6950, 12.12.2024 ob 12:28
Preimenovan prehlad, 12.12.2024 ob 10:54
Haha588, 12.12.2024 ob 10:31
Preimenovan prehlad, 12.12.2024 ob 10:26
noro565, 12.12.2024 ob 10:14
Anonimno 6109, 12.12.2024 ob 09:51
Malo se je umirila, potem ko ji je mož umrl zaradi bolezni.
Ubogi Miha je umrl ravno zaradi korone, ki jo je ves čas zanikal.
Čudna so pota Gospodova…
Koronca viruski so prehladni virusi. Plandemija kljovida je preimenovan prehlad. Zaradi prehlada umre lahko le tisti, ki bi tako ali tako umrl zaradi ostalih bolezni. Prehladek kljovid je bil le priročen izgovor za tiranijo in enormne zaslužke ter transfer denarja iz rok malih ljudi v roke ultra bogatih.
Seveda so bili pozitivni na lažne teste vsi, tako zdravi kot ljudje boljni za drugimi boleznimi. Važno, da je dovolj ciklov podvojitve in dokažejo lahko tudi visrus dedka mraza.
Če je akutni respiratorni distresni sindrom (ARDS) ki pripelje do hude okvare pljuč, večorganska odpoved ki je posledica citokinske nevihte, pljučna embolija in sepsa zate samo prehlad.. Ja potem se od prehlada tudi umira?
Daj ne fantaziraj z mešanjem korona viruskov in drugih bolezni bebo. Vsi doktorji, ki imajo možgane in niso plačani s strani farme so dokazali, da je vsa plandemija lažna in so umirali ljudje na respiratorjih nafilani z produkti, ki se uporabljajo pri smrtni kazni za eksekucijo.
Povprečna starost umrlega katerega so razglasili za umrlega zaradi korocne je 84 let. 99% teh ljudi je imelo bolezni zaradi katerih bi tako ali tako umrli. Koronca je bila le lažen izgovor. Fantaziraj ti komu drugemu s propagando farme.
Kaj ni zanimivo, da so vsem doktorjem po svetu, ki so v javnem sektorju grozili z odvzemom licence, če ne bodo peli uradno pesmico o koronci?
Kaj ni zanimivo, da je Švedska pustila odprto družbo, brez mask in prisilnega cepljenja in imajo boljše rezultate kot najbolj rigorozne države?
Nič kar prodajate nikoli ni in tudi sedaj ne pije vode. Vsi podatki vas koronca zagovornike postavljajo na laž.
Torej sem bil jaz lažno bolan, saj te prav razumem , mar ne ?
V prvem valu sem bil na smrt kot kaže lažno bolan, korak me je še ločil od bolnice, glava je tavala po svoje , po treh tednih nisem bil sposoben peljati avta, bilo je kot bi vozil krepko nažgan, spomin ,po nekaj vrsticah nisem vedel kaj piše v prvi…
Za 6950… Kako si bil na smrt bolan, če si še živ in sploh v bolnico nisi šel? Kdor je na smrt bolan, nikoli več ne vstane iz postelje, dokler ne umre…
https://www.metropolitan.si/novice/slovenija/slana-voda-surovo-meso-nenavadna-dieta-skodljive-metode/
Poglej pod odstavek: Najmanj ena nepotrebna smrt
Kar tolaži se. Pljuča odpovejo zaradi covida, ne zaradi prehlada. Baba mu ni pustila, da bi se zaščitil.
V bistvu ga poslala v smrt, tako kot tista sektaška starša svoje otroke. Le da nje ne morejo kazensko preganjati, ker ni šlo za otroke.
Ne seri. Kovid je bil ali prehlad ali gripa s fensi imenom, da je bilo ljudi bolj strah. Koga pa je strah navadne gripe? Itak vecina ljudi misli, da gripa traja dva ali tri dni in si zdrav.
Evo, kako je bilo pri meni desetletja pred kovidom. Zacelo se je v ponedeljek, ko bi morala v solo. Mama je najprej mislila, da se delam, ker nisem imela vrocine. Pocutila sem se, kot da imam prehlad, malo sem pokasljala, malo posmrkala. Zgledalo je kot prehlad. Popoldne me je vseeno pes gnala v zdravstveni dom. Zdravnica je rekla, da imam vneto grlo, naj ostanem doma in je dala antibiotike. Ampak meni se prehladek ni boljsal, ampak samo slabsal, Do naslednjega tedna je zdravnica rekla, da imam gripo. In gripca se je tudi samo slabsala, dokler niso rekli, da imam pljucnico. Od tu naprej se vsega ne spomnim, ker sem vmes veliko bledla zaradi visoke vrocine. Spomnim se, da sem sele, ko sem v posteljo dobivala juhco, ker drugega nisem bila zmozna jesti. To je bilo ze na koncu pljucnice, ko sem bila ven iz najhujsega. Rekli so, da je slo dva dni precej na tesno in niso vedeli ali bom ostala ali ne. Potem je trajalo se en mesec, da sem kolikor toliko prisla k sebi. Pri telovadbi sem smela samo sedeti na klopi. Potem pa se nekaj mesecev tega, cemur vi danes recete dolgi kovid. Se enkrat, to je bilo vse nekaj desetletij pred kovidom. Takrat se ni bilo toliko medicinske opreme kot danes, zato me niso dali na ventilator. Danes bi me zagotovo in dvomim, da bi prezivela, glede na to, kar so mi povedali o moji pljucnici, ki se je razvila iz navadnega prehlada. Vse to se je zacelo 1 dan po praznovanju mojega rojstnega dne. Nihce od povabljenih ni zbolel in nihce iz razreda. Samo jaz. In bilo je med resnicno epidemijo, ko je umrlo nekaj milijonov ljudi. In se je tudi zacela na Kitajskem. Danes bi cel razred moral narediti test, ki bi bil pozitiven in bi vse razglasili za bolne. Saj vemo, da se je razglasalo za bolne ljudi brez simptomov. Res unikatna nalezljiva bolezen, da si bolan brez simptomov. Ze po tem bi morali vedeti, da vas vlecejo za nos, ce bi imeli vsaj dve mozganski celici. A ju nimate.
Pa se to. Od takrat se nisem imela gripe. Zdravnik mi je par let pred kovidom rekel, da sem takrat ocitno dobila dosmrtnno imunost. Od kovida naprej o dosmrtni imunosti ne ve vec nic. Prodana dusa. Tudi kovida nisem imela, ceprav sem bila z “bolniki”, to je s tistimi, ki so bili na testu pozitivni, so pa res smrkali in kasljali. Necepljena.
tako je bilo, 13.12.2024 ob 04:32
Pa se to. Od takrat se nisem imela gripe. Zdravnik mi je par let pred kovidom rekel, da sem takrat ocitno dobila dosmrtnno imunost. Od kovida naprej o dosmrtni imunosti ne ve vec nic. Prodana dusa. Tudi kovida nisem imela, ceprav sem bila z “bolniki”, to je s tistimi, ki so bili na testu pozitivni, so pa res smrkali in kasljali. Necepljena.
Tvoje nakladanje nima ne repa in ne glave. Tebi se kovid raje ogne ker bi se mu zmešalo v tvoji tumpasti betici, ne pa da si imuna pred njim!
Cepljenčki ste res čudni, nabadate se na zvarke za katero vsi zdravniki, ki niso plačani s strani farmacije pravijo, da ni ok. Večina zdravnikov ni cepljenih.
Spomnite se kako so vas mediji pumpali v strah in ste se morali zapreti, naši politiki pa so se necepljeni in brez mask sprehajali okoli, se rokovali, objemali, skupaj jedli in pili. V Angliji so ministre zasačili med podivjanimi zabavami, ko so bili ukrepi za javnost najbolj rigorozni. Cepljencki pa kljub vsemu slepo zagovarjate svoje tirane, ki se norčujejo iz vas. Resnično ste oprani do konca.
Forum je zaprt za komentiranje.