Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je fora?

Kje je fora?

Vidim da je zadnje čase glavna fora tu gor “folž”. A je to tolk bolj mimo kot fovž ali fouž? Ne štekam….

To piše en in isti pisec. Nisi opazila?

Ne vem kdo piše, ampak mi je pa primitivna fora. Kot za malo prizadete ljudi, ki gonijo eno in isto ko nekaj slišijo. Jah, eni imajo res primitiven smisel za humor.

bebec, poše se polž, ne folž

Tudi meni je ta beseda mimo :SS

eh zdaj ste pa vsi folž pa pizdakate tukaj

Mislim, da je nekdo pred časom v svojem postu zapisal besedo FOLŽ (folšija), pa se sedaj to kar redno in predvsem zanalašč uporablja.

Še mene je prevzela beseda in sem jo začela uporabljati 🙂

Ma to je fora, dajte no. Še kakšen teden bo popularna, potem bo konec. Ne biti tko zadrgnjene, no…

To vem da je fora, samo ne štekam zakaj. Je “fouš” ali “fovž” pravilno? Kolikor vem je vse troje isto sranje.

Tu na forumu je precej neslovencev. Zato beremo tako napisane besede – po tistem njihovem : piši kao što govoriš.

Če se že špilaš nestrpnega Slovenca, se vsaj nauči slovensko: reče se “od kod si” in ne “od kje si”.

Ampak, da napišeš besedo FOLŽ moraš biti res poseben talent. Fauš, fouš slišimo vsak dan, ampak folž, to pa je nekaj ekstra. :))

Približno tako kot solata PUTARICA (napis v naši ta mali trgovinici). Trgovka je torej očitno vedela, da je PUTERCA domači izraz in je napisala “pravilno”. Za solato MASLENKO pa pač še ni slišala. Tako kot FOLŽ še ni slišal(a) za zavist.

Slovenija IMA talent! :-)))

Če se že špilaš nestrpnega Slovenca, se vsaj nauči slovensko: reče se “od kod si” in ne “od kje si”.[/quote] Nestrpna nisem, sem sama od tam dol. Res sem narobe napisala. Hvala za opozorilo.

danes je pa zame spet “nov” izraz na monu…ojstri !

Se bom pa še jaz ponovljala ….

mazoli, gospej

ja , so res ojstre besede :))

Če se že špilaš nestrpnega Slovenca, se vsaj nauči slovensko: reče se “od kod si” in ne “od kje si”.[/quote]

He, he, oboje je narobe. Pravilno se reče “iz kje si”.

Ampak, da napišeš besedo FOLŽ moraš biti res poseben talent. Fauš, fouš slišimo vsak dan, ampak folž, to pa je nekaj ekstra. :))[/quote]

Folž sem prvič in edinkrat slišala na monu. In je res nekaj trapastega.

Ampak, da napišeš besedo FOLŽ moraš biti res poseben talent. Fauš, fouš slišimo vsak dan, ampak folž, to pa je nekaj ekstra. :))[/quote]

Folž sem prvič in edinkrat slišala na monu. In je res nekaj trapastega.[/quote]

In kaj si zdaj s tem hotela povedati?

Priznam, sama sem začela to sračkanje. Je ena ob temah talentov napisala folž, nisem se mogla nehat smejat. Pa napišem da nisem folž.Čez čas že druga začne s folžijo jasno zajebantsko in tako si lastim folženje foruma. Vsaj nekje. Prva na monu, zadnja na vesi, hahahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close