Kje je Bikini ?
No, potem ti je jasno, o čem govorim…ekstremih, ki te zadenejo isto sekundo, k sebi prihajaš dve minuti (ker ne moreš verjeti) in potem naslednji dve minuti razmišljaš ali je vse to res, zadnjo minuto začneš zares verjeti:).[/quote]
vidva sta definitivno “mean to be” parček … zdej pa spokejta z neta med rjuhe ☺[/quote]
“meanT to be”
Se vidi da si še iz davnih let… pa te ANG jebe v ritko 🙂
Ne sme, če ima moža, kako bi to zgledalo ,grozno! Poročena moškega pohvali samskega forumaša – forma razpade, saj ka jbi si mi mislili potem!? :D[/quote]
Res sem packa! Najbrž me je zavedlo to, da se tudi poročeni ali kako drugače (za)vezani moški na tem forumu obnašajo kot zelo razuzdano samski.
Ne sme, če ima moža, kako bi to zgledalo ,grozno! Poročena moškega pohvali samskega forumaša – forma razpade, saj ka jbi si mi mislili potem!? :D[/quote]
Res sem packa! Najbrž me je zavedlo to, da se tudi poročeni ali kako drugače (za)vezani moški na tem forumu obnašajo kot zelo razuzdano samski.[/quote]
Haha, potem se pa še čudijo, zakaj jaz tolikokrat na forumu napišem, da sem poročena. Še premalo je to, se mi zdi. 🙂
Res sem packa! Najbrž me je zavedlo to, da se tudi poročeni ali kako drugače (za)vezani moški na tem forumu obnašajo kot zelo razuzdano samski.[/quote]
le od kod ti to?
Forum je zaprt za komentiranje.