Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je Bikini ?

Kje je Bikini ?

pikec … neglede na leta … desc lahko odmakne bejbo, ki se natika na tvojega curaka na svojega ☺
sicer pa to veš, ker si že izkusil

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, potem ti je jasno, o čem govorim…ekstremih, ki te zadenejo isto sekundo, k sebi prihajaš dve minuti (ker ne moreš verjeti) in potem naslednji dve minuti razmišljaš ali je vse to res, zadnjo minuto začneš zares verjeti:).[/quote]
vidva sta definitivno “mean to be” parček … zdej pa spokejta z neta med rjuhe ☺[/quote]

“meanT to be”

Se vidi da si še iz davnih let… pa te ANG jebe v ritko 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne sme, če ima moža, kako bi to zgledalo ,grozno! Poročena moškega pohvali samskega forumaša – forma razpade, saj ka jbi si mi mislili potem!? :D[/quote]

Res sem packa! Najbrž me je zavedlo to, da se tudi poročeni ali kako drugače (za)vezani moški na tem forumu obnašajo kot zelo razuzdano samski.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne sme, če ima moža, kako bi to zgledalo ,grozno! Poročena moškega pohvali samskega forumaša – forma razpade, saj ka jbi si mi mislili potem!? :D[/quote]

Res sem packa! Najbrž me je zavedlo to, da se tudi poročeni ali kako drugače (za)vezani moški na tem forumu obnašajo kot zelo razuzdano samski.[/quote]

Haha, potem se pa še čudijo, zakaj jaz tolikokrat na forumu napišem, da sem poročena. Še premalo je to, se mi zdi. 🙂

Res sem packa! Najbrž me je zavedlo to, da se tudi poročeni ali kako drugače (za)vezani moški na tem forumu obnašajo kot zelo razuzdano samski.[/quote]

le od kod ti to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close