Kje je Bikini ?
Spet posplošuješ in hočeš na vsak način dokazati, da resna veza predstavlja sužnjelastniški odnos in temelji na kratenju svoboščin. 🙂
Eno je zbiranje tel. št. z namenom pecanja in iskanja boljše..Drugo pa je iskanje kolegic in novih poznanstev, da potem oba s partnerko gresta kam skupaj ven.
Razen, če si z neko žensko le zato, da nisi sam in nimaš resnih namenov.[/quote]
Še vedno ostane tole
Če ženska/žena/punca/partnerica VE da je ona najbolša in to čuti pri moškemu ji bi blo gladko vseeno če ma moški 50003430420520 številk…
Samo kaj ko večina žensk ni svojemu partnerju najbolj seksi… zato pa potrebujemo ženska pravila… drugač bi moški šli k vedno boljši/lepši
Tu se skriva tisto bistvo zakaj ženske ne pustijo oz. zakaj so uspeli z prikazom nemoralnosti takega početja…
No, no, saj lahko sama zase povem, ne potrebujem odvetnikov. 🙂
Sporočila na ZS so bila čisto ok in normalna. Nič perverznega. Sem takoj pouarila, da sem poročena, ker tukaj je to treba nenehno poudarjat. 🙂
Moj umik z registriranim nickom pa se je zgodil zato, ker sem ugotovila, da tisto, kar nekomu poveš na zs, on pove nekomu drugemu na zs in na koncu se to znajde celo na forumu. Šla sem stran iz te zasebne komunikacjije, preden komu povem kaj več kot bi želela in to pozneje obžalovala. Zaupljivost je tukaj na nuli. Itak pa je to samo forum, tako da, če koga kaj zanima, bom napisala na forumu, če bom ocenila, da je primerno za forum.
So mi pa malo bedni očitki koliko je kdo prisoten na forumu. In to ponavadi s strnai tistih, ki tukaj dobesedno bivakirajo cele dneve. Ponavadi takšnih očitkov na drugih forumih, s podobnim številom sodelujočih, ni, ker se vsi trudijo, da bi bil forum blj bran, da bi blo več postov itd. Tukaj pa človek dobi občutek, da je najbljše ne napisat nič, pa pustit samo par posvečenih krav, da pišejo svoje monologe.
To je to.[/quote]
Saj nikogar ne briga če Marko cele dneve bere in piše po forumu…. ali pa On_ pa Robi, pa NM3w pa take fore…
Problem nastane ko ljudje ki CELE DNEVE berejo in pišejo po tem forumu dajejo IDEJE in NASVETE kako je treba živet življenje… ali pa kako bi bilo PAMETNO delat in živet…
Samo tu je problem… jaz sem zlo vesel če je forum kjer sem živahen, samo nič pa ni hujšega ko vidim da nekdo piše ob vseh mogočih urah na forum in je (tak je feeling) cele dneve tu (”cele”) in pametuje tebi(ali meni) ali nekomur tretjemu kaj je najbolše…
In samo v tem kontekstu je uporabljen to o čemer ti pišeš v odebeljenem…[/quote]
Eh! Če jaz pišem o svojem lajfu, še ne pomeni, da delim nasvete kako naj drugi živijo. Meni je vseeno kako živite, zaradi mene ste lahko vsi v poligamiji ali v celibatu ali pa počnete kaj tretjega. Ne bom vas obsojala. Kakor si kdo postelje, tako spi. Vključno z mano. Ne mi pa solit pamet kakšen je moj lajf, če se niti poimensko ne poznamo, kaj šele kaj drugega. In dejstvo, da jaz npr. nekaj napišem na forum ob 7 zjutraj, ob 14.00, ob 18.00, ob 23.00 in 3 zjutraj itd. vam ne daje nobenega realnega vpogleda v moje življenje, še manj v razloge, zakaj sem ob določenih urah na netu. Pa nehajte že s temi idiotskimi analizami forumašev, ker to postaja na tem forumu počasi že moreče in človeka odvrača od tega, da bi sploh še sodeloval v kakšni temi.
Brez zamere Bikinka,
čeprav se me čisto nič ne tiče, sem se vseeno raznežila, da so se mi učke rahlo orosile:
a za tega sebata s tremi nastavki, ki te je tako iskreno pogrešal, da je celo “tiralico” zate spisal pa nimaš
nobene sladke besedice, črkice, česarkoli … ??? Mislim, fant se je res potrudil. Madonca, vsaj slikco
milke s kravico bi mu lahko prilepila. Pa to ni zdaj vsiljevanje, vzemi zgolj kot namigovanje :))
se strinjam z Margot- … vsaj oglodano kost si je pa seba111 zaslužil ☺
btw: vsi drugi na tej strani: od kod vam navada, da postavljate kar neke trditve v smislu: “torej …” ni boga, ki bi se lahko usmilil vaših presežko pol sive celice ☺
Ma to je bolj neke vrste lokalpatriotizem med Primorci.
Dokler bo pa o meni (ne vem niti na podlagi česa) pisal, da sem srečna v zakonu na daljavo, ne bo od mene nobene milke. 🙂
Itak pa nista niti dva tedna minila od mojega zadnjega zapisa na forumu.
No, naj mu bo.
[img]http://stuffucanuse.com/cow/cow%20kiss.jpg[/img]
Spet posplošuješ in hočeš na vsak način dokazati, da resna veza predstavlja sužnjelastniški odnos in temelji na kratenju svoboščin. 🙂
Eno je zbiranje tel. št. z namenom pecanja in iskanja boljše..Drugo pa je iskanje kolegic in novih poznanstev, da potem oba s partnerko gresta kam skupaj ven.
Razen, če si z neko žensko le zato, da nisi sam in nimaš resnih namenov.[/quote]
Še vedno ostane tole
Če ženska/žena/punca/partnerica VE da je ona najbolša in to čuti pri moškemu ji bi blo gladko vseeno če ma moški 50003430420520 številk…
Samo kaj ko večina žensk ni svojemu partnerju najbolj seksi… zato pa potrebujemo ženska pravila… drugač bi moški šli k vedno boljši/lepši
Tu se skriva tisto bistvo zakaj ženske ne pustijo oz. zakaj so uspeli z prikazom nemoralnosti takega početja…[/quote]
Nekdo ni “ustvarjen” za partnersko zvezo, morda tudi ne za otroke. In če se takšnemu zgodi oboje, je to , kar ti opisuješ – osebna tragedija, kjer je ženska oz. družina tvoj mučitelj. :)))
Oja, nekatere spoznaš v petih minutah.[/quote]
Samo še en dokaz “mojim” teorijam, ki sem jih pisal v preteklosti.
Če ženske v prvih 10-15ih minutah ne uspeš impresionirat dovolj, se ji nikoli ne boš zdel zanimiv, ne glede na to koliko se trudiš okoli nje.
Če ženske v prvih 10-15ih minutah ne uspeš impresionirat dovolj, se ji nikoli ne boš zdel zanimiv, ne glede na to koliko se trudiš okoli nje.[/quote]
kolk si ti brihten … koliko pa dobiš tantiem za svoje briljantne misli ☺
a mi prodaš franšizo ☺
Če ženske v prvih 10-15ih minutah ne uspeš impresionirat dovolj, se ji nikoli ne boš zdel zanimiv, ne glede na to koliko se trudiš okoli nje.[/quote]
Če imaš ti neomejeno časa in se posvetiš vsaki osebi, ne glede na energijo, ki jo oddaja…keep going:). Vem, česa ne maram in to se vidi zelo hitro. Človeka začutiš, zavohaš:). Kaj pomeni, da se trudiš? Mogoče je nekdo ravno zaradi tega naporen.
Če imaš ti neomejeno časa in se posvetiš vsaki osebi, ne glede na energijo, ki jo oddaja…keep going:). Vem, česa ne maram in to se vidi zelo hitro. Človeka začutiš, zavohaš:). Kaj pomeni, da se trudiš? Mogoče je nekdo ravno zaradi tega naporen.[/quote]
Sej si napisala, da nekatere spoznaš v petih minutah. A ni 5 minut že malo preveč za kšnga tazga butla, kot je Nm-3w ? Tazga bi rabla odpikat že po prvem stavku, samo glej ga kašn je.
Če imaš ti neomejeno časa in se posvetiš vsaki osebi, ne glede na energijo, ki jo oddaja…keep going:). Vem, česa ne maram in to se vidi zelo hitro. Človeka začutiš, zavohaš:). Kaj pomeni, da se trudiš? Mogoče je nekdo ravno zaradi tega naporen.[/quote]
Sej si napisala, da nekatere spoznaš v petih minutah. A ni 5 minut že malo preveč za kšnga tazga butla, kot je Nm-3w ? Tazga bi rabla odpikat že po prvem stavku, samo glej ga kašn je.[/quote]
No, potem ti je jasno, o čem govorim…ekstremih, ki te zadenejo isto sekundo, k sebi prihajaš dve minuti (ker ne moreš verjeti) in potem naslednji dve minuti razmišljaš ali je vse to res, zadnjo minuto začneš zares verjeti:).
Sej si napisala, da nekatere spoznaš v petih minutah. A ni 5 minut že malo preveč za kšnga tazga butla, kot je Nm-3w ? Tazga bi rabla odpikat že po prvem stavku, samo glej ga kašn je.[/quote]
No, potem ti je jasno, o čem govorim…ekstremih, ki te zadenejo isto sekundo, k sebi prihajaš dve minuti (ker ne moreš verjeti) in potem naslednji dve minuti razmišljaš ali je vse to res, zadnjo minuto začneš zares verjeti:).[/quote]
vidva sta definitivno “mean to be” parček … zdej pa spokejta z neta med rjuhe ☺
Forum je zaprt za komentiranje.