Kje je Bikini ?
Kakšno odvetništvo? Vljudno sem odgovorila na zaskrbljeno vprašanje.
Drugega odstavka pa ne razumem, bere se kot šlamparija nakracana v ihti brez konkretnega smisla, kaj povedati/očitati, skratka brezveze.[/quote]
Če nekoga par dni ni na forum, še ni treba zganjat panike in natolcevat kaj vse bi lahko bilo.
Ja trenutno sem ful v frki. Nisem pa v ihti. 🙂 Boš že razvozlala, kaj sem hotela povedat, si dovolj inteligentna, da lahko dešifriraš tudi šlamparijo.
Pa tečno mi je v vsaki temi se ukvarjat samo z drugimi forumaši.To prav sili človeka k temu, da si vzame pavzo od vsega.[/quote]
To se strinjam, da je zaman izumljati x scenarije, kje je kdo ipd; ravno tako je obvezno na vsake toliko časa vzeti malo pavze 🙂
Drugega odstavka pa ne razumem, bere se kot šlamparija nakracana v ihti brez konkretnega smisla, kaj povedati/očitati, skratka brezveze.[/quote]
medtem, da boš doumela post od Bikini_, se lahko meni opravičiš za nesramno podtikanje in obdolžitve … ki se te pa niti tiče ne !!
enTip, tebi mozek trohni? 😀
Vsak uporabnik lahko komucira s kom želi in o čem želi, ne da se to kar tako določati. Meni tudi kdo ne sede pa to ne pomeni, da bom zaradi tega drugim vsiljevala, da si z njim/njo naj ne piše.[/quote]
Najbrž imaš probleme sama s sabo ali pa pomanjkanje nečesa??? Kje si razbrala da sem ji kaj vsiljeval?? bil je dobrohoten namig, ki ga bo ali pač ne, upoštevala. Njena stvar.
Skoraj zagotovo ji je še kakšna perverzna sporočila pošiljal. Ta tip je bolnik.[/quote]
No, no, saj lahko sama zase povem, ne potrebujem odvetnikov. 🙂
Sporočila na ZS so bila čisto ok in normalna. Nič perverznega. Sem takoj pouarila, da sem poročena, ker tukaj je to treba nenehno poudarjat. 🙂
Moj umik z registriranim nickom pa se je zgodil zato, ker sem ugotovila, da tisto, kar nekomu poveš na zs, on pove nekomu drugemu na zs in na koncu se to znajde celo na forumu. Šla sem stran iz te zasebne komunikacjije, preden komu povem kaj več kot bi želela in to pozneje obžalovala. Zaupljivost je tukaj na nuli. Itak pa je to samo forum, tako da, če koga kaj zanima, bom napisala na forumu, če bom ocenila, da je primerno za forum.
So mi pa malo bedni očitki koliko je kdo prisoten na forumu. In to ponavadi s strnai tistih, ki tukaj dobesedno bivakirajo cele dneve. Ponavadi takšnih očitkov na drugih forumih, s podobnim številom sodelujočih, ni, ker se vsi trudijo, da bi bil forum blj bran, da bi blo več postov itd. Tukaj pa človek dobi občutek, da je najbljše ne napisat nič, pa pustit samo par posvečenih krav, da pišejo svoje monologe.
To je to.[/quote]
Saj nikogar ne briga če Marko cele dneve bere in piše po forumu…. ali pa On_ pa Robi, pa NM3w pa take fore…
Problem nastane ko ljudje ki CELE DNEVE berejo in pišejo po tem forumu dajejo IDEJE in NASVETE kako je treba živet življenje… ali pa kako bi bilo PAMETNO delat in živet…
Samo tu je problem… jaz sem zlo vesel če je forum kjer sem živahen, samo nič pa ni hujšega ko vidim da nekdo piše ob vseh mogočih urah na forum in je (tak je feeling) cele dneve tu (”cele”) in pametuje tebi(ali meni) ali nekomur tretjemu kaj je najbolše…
In samo v tem kontekstu je uporabljen to o čemer ti pišeš v odebeljenem…
enTip, tebi mozek trohni? 😀
Vsak uporabnik lahko komucira s kom želi in o čem želi, ne da se to kar tako določati. Meni tudi kdo ne sede pa to ne pomeni, da bom zaradi tega drugim vsiljevala, da si z njim/njo naj ne piše.[/quote]
Najbrž imaš probleme sama s sabo ali pa pomanjkanje nečesa??? Kje si razbrala da sem ji kaj vsiljeval?? bil je dobrohoten namig, ki ga bo ali pač ne, upoštevala. Njena stvar.[/quote]
Vsiljevati, svetovati, namgniti, predlagati, določati, sugerirati,…. rezulat tvojega pisanja je še vedno enak 😛
Probleme s sabo in pomanjkanje nečesa – po čem to sklepaš?
Najbrž imaš probleme sama s sabo ali pa pomanjkanje nečesa??? Kje si razbrala da sem ji kaj vsiljeval?? bil je dobrohoten namig, ki ga bo ali pač ne, upoštevala. Njena stvar.[/quote]
Vsiljevati, svetovati, namgniti, predlagati, določati, sugerirati,…. rezulat tvojega pisanja je še vedno enak 😛
Probleme s sabo in pomanjkanje nečesa – po čem to sklepaš?[/quote]
Glej…
“da bom zaradi tega drugim vsiljevala, da si z njim/njo naj ne piše”
uporabila si besedo vsiljevati v povezavi na moj komentar, kot da sem ji nekaj vsiljeval.
Če ne ločiš med vsiliti in namigniti je tvoj problem in potem sklepam, da imaš pomanjkanje vsaj osnovne izobrazbe.
Kar sprijazni se Matkic, nas bodo vedno napadali, že samo zaradi let. Ko ti napišeš, da si star nekaj čez 20 to za njih že avtomatsko pomeni, da nimaš pojma o življenju, da si še neizkušen, da verjetno še nisi z nobeno spal itd. Potem se pa zjočeš od smeha, ko opaziš, da je ta isti uporabnik, ki te je malo prej solil pamet, pošiljal prispevke že 10 let nazaj. Se pravi pri 20ih pa vse do danes je on pisal po forumu nasvete, takrat je bil seveda še neizkušen, zdaj pri 30ih je pa že požrl vso znanje sveta. Zdaj pa tisto vprašanje, od kje pa ? Aja na forumu…
Probleme s sabo in pomanjkanje nečesa – po čem to sklepaš?[/quote]
Glej…
uporabila si besedo vsiljevati v povezavi na moj komentar, kot da sem ji nekaj vsiljeval.
Če ne ločiš med vsiliti in namigniti je tvoj problem in potem sklepam, da imaš pomanjkanje vsaj osnovne izobrazbe.[/quote]
Nekje sem že napisala,da imam samo 4 razrede oš prilagojen program, torej mi moraš oprostiti, da nisem bolj izobražena 😛
Tvoj problem pa je, da domnevaš, da imamo vsi vsaj osnovno izobrazbo 😀 nismo imeli vsi te sreče 😀
Glej…
Če ne ločiš med vsiliti in namigniti je tvoj problem in potem sklepam, da imaš pomanjkanje vsaj osnovne izobrazbe.[/quote]
Nekje sem že napisala,da imam samo 4 razrede oš prilagojen program, torej mi moraš oprostiti, da nisem bolj izobražena 😛
Tvoj problem pa je, da domnevaš, da imamo vsi vsaj osnovno izobrazbo 😀 nismo imeli vsi te sreče :D[/quote]
Jah kaj čmo… šolanje je draga reč 🙂 pa še tastar so rekl… punca najprej kravce na pašo, potem pa lahko greš v šolo… itak, komu bi se ljubilo 🙂
ej ni panike, samo ne obešaj se na vsako malenkost, pa boš čist kul 🙂
Tvoj problem pa je, da domnevaš, da imamo vsi vsaj osnovno izobrazbo 😀 nismo imeli vsi te sreče :D[/quote]
Jah kaj čmo… šolanje je draga reč 🙂 pa še tastar so rekl… punca najprej kravce na pašo, potem pa lahko greš v šolo… itak, komu bi se ljubilo 🙂
ej ni panike, samo ne obešaj se na vsako malenkost, pa boš čist kul :)[/quote]
Prav 🙂
Kar sprijazni se Matkic, nas bodo vedno napadali, že samo zaradi let. Ko ti napišeš, da si star nekaj čez 20 to za njih že avtomatsko pomeni, da nimaš pojma o življenju, da si še neizkušen, da verjetno še nisi z nobeno spal itd. Potem se pa zjočeš od smeha, ko opaziš, da je ta isti uporabnik, ki te je malo prej solil pamet, pošiljal prispevke že 10 let nazaj. Se pravi pri 20ih pa vse do danes je on pisal po forumu nasvete, takrat je bil seveda še neizkušen, zdaj pri 30ih je pa že požrl vso znanje sveta. Zdaj pa tisto vprašanje, od kje pa ? Aja na forumu…[/quote]
Ja saj to je to 😀
Problem je ker globoko v sebi vejo da mamo prav in da je svet resnično tak ali še hujši, samo si nočejo tega priznat na glas, ker pol se jim poruši njihov svet kot hišica iz kart ko zapiha veter.
Jaz grem stavit da če gremo Matjazko, marko in On_ proti tebi meni pa Spiderju pa gremo za 1 teden lovit punce da vidimo kdo bo bolj uspešen 😉
Mislim da bi bil rezultat znan vnaprej ;)… saj je ne rabiš položit že da ti bi dala cifro in bi se drugi dan al pa čez 2 javla ko jo pokličeš za rundo bi blo dovolj da štejemo +1
Ampak oni vejo kak je treba z ženskami Spider pa nima pojma 😛
Jah, sam razlika med nami tremi je, da jih prej ne opijemo amortus. :)))[/quote]
Še vsaka s katero sem se dal dol je prišla sama brez pomoči ljudi ali drugih stvari do prostora kjer se je spolni odnos zgodil 🙂
Ampak ja ti se pa kar tolaži… pa tudi z več/manj keša ni nobena odišla od mene 🙂
Jah, sam razlika med nami tremi je, da jih prej ne opijemo amortus. :)))[/quote]
Še vsaka s katero sem se dal dol je prišla sama brez pomoči ljudi ali drugih stvari do prostora kjer se je spolni odnos zgodil 🙂
[/quote]
V parku ob Dravi? 😀 Ti si malo prestar, da bi tam straši, razen če bi te mogoče 14-letnice častile z viskijem.
Kar sprijazni se Matkic, nas bodo vedno napadali, že samo zaradi let. Ko ti napišeš, da si star nekaj čez 20 to za njih že avtomatsko pomeni, da nimaš pojma o življenju, da si še neizkušen, da verjetno še nisi z nobeno spal itd. Potem se pa zjočeš od smeha, ko opaziš, da je ta isti uporabnik, ki te je malo prej solil pamet, pošiljal prispevke že 10 let nazaj. Se pravi pri 20ih pa vse do danes je on pisal po forumu nasvete, takrat je bil seveda še neizkušen, zdaj pri 30ih je pa že požrl vso znanje sveta. Zdaj pa tisto vprašanje, od kje pa ? Aja na forumu…[/quote]
Ja saj to je to 😀
Problem je ker globoko v sebi vejo da mamo prav in da je svet resnično tak ali še hujši, samo si nočejo tega priznat na glas, ker pol se jim poruši njihov svet kot hišica iz kart ko zapiha veter.
Jaz grem stavit da če gremo Matjazko, marko in On_ proti tebi meni pa Spiderju pa gremo za 1 teden lovit punce da vidimo kdo bo bolj uspešen 😉
Mislim da bi bil rezultat znan vnaprej ;)… saj je ne rabiš položit že da ti bi dala cifro in bi se drugi dan al pa čez 2 javla ko jo pokličeš za rundo bi blo dovolj da štejemo +1
Ampak oni vejo kak je treba z ženskami Spider pa nima pojma :P[/quote]Eh, Matkic jaz sem si eno ujel in me ves čas kliče, včasih celi večkrat na dan/uro…. 😉 Men je to čisto dovolj (včasih še preveč ;), vi delagati pa kar v borbo, če se vam gre, da bi vas katera kdaj poklicala….. 😛
[/quote]
V parku ob Dravi? 😀 Ti si malo prestar, da bi tam straši, razen če bi te mogoče 14-letnice častile z viskijem.[/quote]
Ah saj so tudi 16 in 18 letnice… preverjeno 😛
Samo tam se pa ja nebi šlo lovit… te še fafat ne vejo kaj šele fukat.
Na željo občinstva
ponavljam objavo ☺
medtem, da boš doumela post od Bikini_, se lahko meni opravičiš za nesramno podtikanje in obdolžitve … ki se te pa niti tiče ne !!
Ta tekma ne more biti poštena, saj samski za pecanje, ne rabite dovoljenja od tiste, ki je že zapecana. :)[/quote]
A torej hočeš rečt da ne-samski več ne morejo sami odločat o svojem lajfu?
Ta tekma ne more biti poštena, saj samski za pecanje, ne rabite dovoljenja od tiste, ki je že zapecana. :)[/quote]
A torej hočeš rečt da ne-samski več ne morejo sami odločat o svojem lajfu?[/quote]
Ne posplošuj. 🙂
Gre se za pecanje drugih žensk, izmenjavo tel. št., ….
Seveda pa noben ni privezan in lahko gre vsak dan k drugi, le vprašanje je, če ga bo tista prva še čakala. 🙂
A torej hočeš rečt da ne-samski več ne morejo sami odločat o svojem lajfu?[/quote]
Ne posplošuj. 🙂
Gre se za pecanje drugih žensk, izmenjavo tel. št., ….
Seveda pa noben ni privezan in lahko gre vsak dan k drugi, le vprašanje je, če ga bo tista prva še čakala. :)[/quote]
Ampak a tebi to ni nek sužnjelastniški odnos?
Tako bo laufalo če boš delal tako in tako…
To je vse nekaj drugega kar bi naj ljubezen predstavljala…
Torej če ti punca da telefonsko moraš vstran vržt ker drugač bo draga doma tečna… zakaj?
Ker jo je strah da je tale druga BOLJŠA od nje?
Če ni kaj jo ma pol za bit strah… če ona več nudi moškemu kot tale nova potem itak moški nebo odišo… in ma lahko 250 številk dnevno…
Spet posplošuješ in hočeš na vsak način dokazati, da resna veza predstavlja sužnjelastniški odnos in temelji na kratenju svoboščin. 🙂
Eno je zbiranje tel. št. z namenom pecanja in iskanja boljše..Drugo pa je iskanje kolegic in novih poznanstev, da potem oba s partnerko gresta kam skupaj ven.
Razen, če si z neko žensko le zato, da nisi sam in nimaš resnih namenov.
Forum je zaprt za komentiranje.