Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje imajo smolo za brke????

Kje imajo smolo za brke????

Pred leti sem kupilav eni drogeriji tak kovinski lonček in potem notri na štedilniku pogreješ smolo, ki je zraven priložena in si odstraniš dlake po obrazu.
Zdaj pa tega nikjer ne najdem.Pulit mi je pa preveč zamudno, ko jih je toliko//
A katera ve, v kateri drogeriji bi to imelI?
V Millerju nimajo, v DM tudi ne ..
lp

Smola je že iz pamti veka….zdej maš lističe veet prav za obraz in so ful kul….v milerju ali kjerkoli v bolje založenih trgovinah…

pa pa

A.

Se strinjam z Aido!
Veet za obraz (Viso). Celo v Sparu lahko kupiš! Priložen je še antiseptičen robček, ki preprečuje infekcije ter nastanek mozoljčkov! Zelo, zelo pohvaljen izdelek pa še drag ni!

lp,

Živa

The beauty starts with nails :-)

No jaz sem tudi uporabljala to smolo, ki jo opisuje kukulele, in je bila res super, tile veet lističi so mi pa obupni. Meni nič ne odstranijo oz. zelo slabo, pa čeprav se držim navodil in še polno mi ostane tistega voska na obrazu. Zdaj pa res ne vem, ali jih ne znam uporabljat, čeprav neke umetnosti tu verjetno ni ali pač?

js sm uporabljala te lističe pa so mi tako agresivni in ko sm si potegnila dol,sem potegnila zraven še kožo.imam pač občutljivo kožo.ker smole nikjer ne najdem,pa hodim na 14 dni h kozmetičarki.bom pa še iskala naprej smolo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close