Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kje imajo bankovce?

Kje imajo bankovce?

Tedi, Kik, drugje?

Krade denar iz denarnice ali kjerkoli je skrit. Zdaj bi kupila bankovce, ki so cim bolj podobni pravemu denarju in mu nastavila. Pa naj ima probleme, da ga izuci.

? Tedi?

Tako podobnega denarja ne prodajajo.

Nekje imajo bloke vendar so na eni strani beli.

Skrij denarnico… predvsem pa poizvedb kdo krade in KAJ kupuje

Pač nimaš v denarnici gotovine..no, meni bi težko ukradli kak bankovec..mogoče na vsako prestopno leto hahaha, žal bi bilo tudi s kartico dokaj hitro konec luštnega

Na Amazonu.

Druzinski clan krade.

Vceraj dvignila denar za plinsko jeklenko. So mi zamenjali, grem v denarnico za placat 22 evrov. Ni bilo nic. Kar slabo mi je ratal. Gospod me gleda. Dojel je da ne lazem, ker sem imela listek od dviga na bankomatu eno uro pred menjavo plina.

Obrni se na policijo, če ti bi lahko pomagali z nastavljeno pastjo za take primere.

Kaj bi ga izučilo. Tatovom se gladko jeb. Mene bi skrbelo, zakaj rabi -droge, alkohol. In bi se kradljivca čimprej rešila (ločitev izselitev,…).

Sicer pa tako kot stare mame. V moderc daš bankovec in je. Vse nardiš plačilo preko spleta, s kartico itd.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne maram kradljivcev, 28.01.2022 ob 08:40

Druzinski clan krade.

Vceraj dvignila denar za plinsko jeklenko. So mi zamenjali, grem v denarnico za placat 22 evrov. Ni bilo nic. Kar slabo mi je ratal. Gospod me gleda. Dojel je da ne lazem, ker sem imela listek od dviga na bankomatu eno uro pred menjavo plina.

Takoj po dvigu si lahko zavila v bližnji bife in častila vse goste z vinjakom in kavico s smetano, krivi so pa zdaj družinski člani. In ti zdaj misliš, da ti je dostavljalec plina nasedel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close